Monday 26/10

Tänkte skriva igår kväll/ natt. Men råkade somna.
Var med Marcus och de Lanade. Men jag låg och kollade på film ja, blir lite rädd över hur dåligt minne jag har! Såg I taket lyser stjärnorna, har skrivit om den förr såg den på bio då. men jag mindes inte mycket av den nu när jag såg den igen. Visst man kom väl ihåg lite delar men absolut inte allt! Hur ska detta gå, jag är bara 19!!

Idag har jag vart lite upptagen med att plugga inför tentan. Tycker det går ganska bra, man har fått reda på hur den förra tentan såg ut och när jag först läste de frågorna så fattade jag ingenting, men nu när man har börjat plugga in alla begrepp så ser frågorna lite enklare ut, synd bara att de inte kommer vara de frågorna på provet bara ^^

Jag har gjort det lite trevligare för mig själv och tänt lite ljus. :) Har även ett städat rum som gör det hela lite enklare med, annars så ligger man och tänker på hur stökigt det är, nu har jag bara soporna som ska ut.!

Imorse när jag vaknade så stod den på 12:10, blev lite rädd där, men klockan var inte tillbakaställd så då kändes det lite bättre att klockan var runt 11 även fast det inte heller är så bra. Men var faktiskt uppe till 3 tiden så det är inte så konstigt. Man kan inte alltid gå upp innan nio. Har jätte ont i magen med som inte är så skönt, men det är bra att man kan vara inne hela dagen och inte göra något alldeles för fysiskt.

Min plan är att sitta med tentan till ungefär 18 tiden om inte längre. Jag tar lite pauser ibland så sitter inte i sträck, det skulle jag aldrig orka med. Men tror tv tittandet brjar runt 20 så då är det lagom att stänga ner hjärnverksamheten. Hör av mig kanske då.


Fast det är ännu mysigare när det blir kväller med tända ljus.




Kommentarer

Du kan kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0