Kvällen till ända

och nu är det sängen som väntar.
Upp imorn vid 8 för att tvätta, mycket behövligt" Glömde visst att boka tvättid direkt efter jag tvättade sist, men så kan det gå och man lär sig av sina misstag :P

Valborg

Men den firas hemma den !
Men min älskling, min bror halka med på ett hörn att äta här men man får väl vara snäll och låta han komma ^^.

Vi tänkte mera satsa på god mat än att supa, det blir en lugn kväll detta år.

Idag så var min tanke att sova länge men vaknade 07:30 och var pigg, typiskt.
Men då tog jag det lugnt för en gångs skull och kollade lite på webbtv.

Sen så åkte jag buss för att hämta bilen, hjälpte mamma lite att köra saker, åkte ut till mormor en sväng och har kört sopor. ÄNTLIGEN är förrådet där nere tomt, så nu kan man fulla det med saker istället för sopor.

Top model är det nu, sen blir det handla och fixa mat!

Film taajm

Har just vart inne på Fokis sida och tävlat lite :D

Nu hade jag tänkt se en film, marcus sitter och nördar xD
Så det blir nog en tjejfilm som inte ännu är sedd.

Oj oj oj vilken dag

Inte undra på att man är helt slut.

Tenta imorse, upp klockan 5. Så har inprinsip varit igång sen dess om man bortser från bussturerna.

Vette tusan om tentan gick så bra, brukar inte tro på mig själv så speciellt mycket när det gäller detta, haha speciellt inte denna tenta. Så ska nog skriva upp mig till nästa som är den 7:de juni. Då ska jag kunna allt i den där miljöskit boken.

Sen har jag hjälpt mamma att flytta, det är en fin lägenhet som hon och min bror flyttar till. Men bra mycket saker och jag tror inte hon behöver en soffa, det finns fåtöljer så det räcker och blir över.
Kisse har vart orolig hela dagen, fick mosa in han i kattburen. Han rev mig inte i alla fall, men gick inte heller in frivilligt direkt. När vi kom fram med han så gick han till Jens säng och sov.

Det är roligt att ha Mamma i samma stad! :D


Haha så trött är jag som min bror var förr när han var liten, somna i maten ^^

Filmer

Det råkade köpas lite filmer idag, men var inne på hemmakväll och 10stycken för 250:- Jag och Joanna delade på detta då det blev 5 nya filmer för 125:-spänn, inte så farligt.  De är det som är de dåliga med rea för man inbillar sig att det inte gör så mycket :p

Planen nu är att åka till pappa med bilen och byta till sommardäck, ta bussen hem och sen hälsa på Marcus föräldrar =)

Sen så får jag väl plugga med antar jag, jag är så körd!.


Två av de har jag sätt, men resten är lite wildcard. Lite blandad genre med, precis så ser det ut i filmhyllan också, det är väldigt blandat.

swimming!



Haha en av undervattensbilderna från gran canaria, men mitt huvud ville inte vara med

haha

Jag skulle plugga men råkade hamna på tradera och köpa en film.
Men det var luftslottet som sprängdes för 53 spänn + 18 kronor i frakt så det var inte så farligt eller hur ?

Dagens middag

Blev risotto och ägg. Tycker ägg ser så roliga ut när man steker de ^^

Shopping

Haha råkade handla lite idag med.
Blev så sugen på en klänning jag såg på reklamen igår.
Från Cubus var den, de firade 1 år eller nått så de var 30 % på allt.
Så det blev 2 linnen med. De skulle ha kostat 428:- men fick de för 299:- kap säger jag!
Jag som egentligen inte skulle handla alls dessa månader ^^

Tisdag

Idag har jag vart i skolan från 8-11.
Marcus gick upp vid 5 och jag skulle gå upp en timme senare, men en mygg J*vel höll mig vaken :P Satans djur som surrar.

Fick tillbaka min VFU rapport och den var godkänd! Det trodde jag inte skulle ske, för läraren har lite rykte om sig att vara hård.
Fick tillbaka en annan sak men den behöver kompletteras. Fast det var inte det jag hade skrivit som var fel, utan hur. Ska ha mer flyt så det är inte så svårt att fixa :)

Härligt

Nu har jag och Marie var ute och gått i 2 timmar, fint väder det var idag må jag säga. Glömde kameran naturligtvis, det var lite tråkigt.
Vi gick en väg som vi inte gått förr och det var nog tur att vi vände och inte tänkte gå runt för kollade på Hitta.se sen och då såg jag att det var vääääldigt lång.


Nu sitter jag och skriver igen, har gjort klart inlämningsuppgiften, kommer väl inte klara den för ja nu blaja jag bara på det bästa sätt jag kunde. Men får väl se hur det går.

Nu ska det fortsättas med hemsida sen ska jag göra upp en studieplan.!!

God Morgon

Måndag idag, men ingen skola, tack gode gud för de för har annat att syssla med.
Sitter och gnuggar suddet ur ögonen men det vill inte försvinna. Men ska plugga fram till 9 hade jag tänkt, sen blir det frukost. Klockan 10 så kommer Marie sen!

Haha han borde

Vara tacksam min bror för att ha en sån snäll syster.
Jag tänkte köpa en plånbok till han och det var väl bäst att han fick välja en själv så att han verkligen kommer att använda den.

Så denna blev det



nej nu tack och sov gott, imorn upp tidigt för lite plugg och träff med Marie !

Jag är en sån

som aldrig tröttnar på låtar jag gillar, har en singel med två låtar som spelas när jag åker bil, haha gråter nästan alltid vid samma ställe på låten ändå fast jag har hört de ett ex antal låtar nu.
Den är signerad vilket gör den ännu bättre!
Är det bara jag som blir mer stressad av denna version av Viva la vida
än denna?

Fin dag!

Men nu sitter jag här igen och försöker knåpa ihop en uppsats, 1000 ord av 2500 är färdigt. Ändrar nog tiden imorn får nog gå upp klockan 6 om jag ska hinna allt.
Jens fick en liten present, har inte hunnit köpa något annat ännu.

Tomorrow

Fyller min broder år, men vi ska fira han idag, det är lite enklare på en helg. Ska ut till Mormor min då det är lite smått rörigt hemma hos mamma med flytten. Jag och Marcus har fixat tårtan, så får se till att inte glömma den. Det är nog inte populärt.
Klockan 14 är det avfärd, men innan dess är det plugg. Heh tränar lite nu med, underbart att bara kunna sitta och träna .


ihh

Jag gick upp halv 8. Har mycket saker att göra, sen kom jag på ännu en sak. Ska läsa ut en bok och skriva en sammanfattning. Så får nog gå upp 6 imorn och arbeta hela dagen. Det är så mycket att göra!

Mums

Köpte film idag med, det var faktiskt inte min idé denna gång. 39 spänn är ju lätt värt för lite lördagsmys. Men nu ligger Marcus och sover gott efter filmen. Vi brukar oftast se film innan vi ska sova så det är kanske därför :P. Snart är det Millenium, det är lite roligt med nya scener tycker jag!

Lördags eftermiddag

Oj oj oj nu är jag helt slut.

Har lite träningsvärk från igår, jag och Marie var och tränade bodystep. Det var ganska kul, men man kände sig
ganska kass för alla andra förutom oss kunde stegen och vi bara stod där och hoppade typ :P

Imorse så tvättade jag fönstrena i lokalen, kan säga att de nog aldrig har blivit tvättade förr, så det blev lite skillnad.

När jag åkte hemåt så kom jag på snilleblixten att flytta min säng från mamma, för hon ska flytta på torsdag och då var det bäst om jag redan hade fått bort den då. Sagt och gjort, ringde pappa, han hade tid. Vi åkte hit med sängen, tog ut den gamla och körde den till Marcus föräldrar.

Vad som inte riktigt vill funka med sängen är att den har en sängram och madrassen ska ligga på skenor, meen madrassen verkar vara för liten så hela sängen blir sne för den vilar bara på en skena när den ska vila på två. Så nu står inprinsip madrassen på golvet bara. Men den är bättre än den förra sängen i alla fall.^^

Nu har jag nog tagit med alla mina saker hit med, så nu är det bara att rensa kvar, men det får bli i sommar när man bara har jobb att tänka på.

nej nu ska vi gå och handla, tacos blir det.!

Nu så

Snart ska jag bege mig till Forsmark och städa lite, ska nog packa in sakerna i bilen alldeles snart.

Har fått i mig en god frukost:) Hoppas på att inte städdagen blir för lång xD Jag måste verkligen hem och skriva, sen behövs det städas här hemma.

Var in och kollade på min egendom (internetbanken) Haha det är alltid kul att få lön, men nu skall jag leva på denna i 3 månader. Men ser fram emot den 25 juli istället då blir det fett!

Mamma kallade mig von Anka för jag satt alltid och räknade mina pengar i sparbössan, haha nu så kommer det upp hur mycket pengar man har på en gång, det är inte lika kul :P



Smoothie

Nu sitter jag och marcus och kollar på en spännande film, vi har gjort smoothies med, det kanske inte gillas av grannarna klockan 23, förlåt.

Denna film är så läskig så jag vågar inte kolla knappt, kommer nog att drömma om seriemördare.


Disturbia heter den
Inte så blodig utan spännande, eller okej nu blev det lite blodigt

Tv

Nu blir det Modern Family.
Tyckte det var ganska roligt sist

Tråkigt att man inte kan se det igen på tv4play

Universitet

Jag går ju en utbildning till att bli förskollärare, innan jag började så tänkte jag att på denna instutition så måste ju de bästa av de bästa lärarna vara, för det är ju ett lärarprogram.

Men i vissa fall så har det verkligen inte vart så, säger inte alla för vissa lärare är bra och förstående.
Det som är mest jobbigt är ovissheten, att man inte vet vad som förväntas av en, att man inte har någon att fråga, för att det är ingen som vet.

Vi får en uppgift,
vi frågar - Hur lång ska den vara då?
- Neej jag vet inte.
Hm bra gjort?

Nej hoppas att de skärper sig och tycker att det är bra att det offentliggörs.
UNT

Friday!

Underbart med fredag, äntligen få sova ut i två dagar, eller inte ^^
Haha i mitt liv har man tur om man får sova till nio. 

Imorn är det städdag vid min skytteförening, hoppas på att det inte alls tar för lång tid, för måste ju plugga en del. Men jag är en som jobbar bäst under press. Men denna uppgift är väldigt knepig så hm måste förstå den först.
På söndag så kaanske jag får sova lite om jag har tur, är reserv. Så om det blir mycket folk anmälda till skyttetävlingen så måste jag åka dit och hjälpa till.

God morgon!

Idag skiner solen för fullt, det ligger lite snö på marken men det förvinner nog idag :)

Heh det märks i lägenheten att vi knappt äter något hemma, nästan ingen disk, den disk som blir har den bara står.

Vem kan ha trott att dessa har vart morötter
Snart blir det praktik, sista dagen. Jag som sa att ja inte har känt mig sjuk denna vecka så vaknar man med lite snuva, men hoppas att det går över!

Ikväll är det bowling som gäller med skytten, innan det blir de hänga med Marie :D
Blomman håller än, men det är den törstigaste jag har sätt.
Oj vad tiden går!

Minnen

åh så liten han är, detta var ju nästan ändå 5 år sen. Tror att scenframträdandena har blivit lite bättre;D



Trevligt

Dagen idag har varit rolig!

Var på praktiken först och där är barnen som vanligt så trevliga så! =)

Sen tog jag en tur till Marie som jobbade, haha råkade vara där i 2 timmar.

For hemåt och sen dess har det vart soffpotatis, eller har ju faktiskt tränat med abtronicen :P

Ska nog ta ett städryck sen efter att andra avenyn är färdigtittat!:)


Vacker syn

'
Såhär såg det ut imorse,  tjoohoo våren var är du?

Tur att man inte har bytt till sommardäck då ;D

Bra låt

Heh men har låten på skiva och jag och Marcus kunde inte enas om det var en kille eller tjej som sjöng :P
Såg namnet Brandy och det kan väl både en tjej och en kille heta, haha vet en killhund som har hetat det i alla fall

En sak till

Snöstorm är det normalt vid denna årstid?

Det var som att åka i en snöstorm i alla fall på vägen hem, man såg ingenting och blev yr.

Goder afton!

Nu är klockan alldeles för mycket, ska nog ta och dra mig till sängs.
Men kom hem för inte så länge sen och då vill man ju hinna kolla allt på datorn.

Heh det var lite roligt, jag skulle ha sovit hos pappa, men så glömde jag lite saker här hemma så åkte hem istället efter jobbet, men sa inget till Marcus, så när han klev in genom dörren och såg bara en kontur av en människa, då blev han livrädd haha xD  Men sen sa jag Hej älskling, så då fattade han väl att de var jag :P

Jag sa imorse till Marcus, var inte uppe förlänge nu ikväll bara för att jag är borta :P
Men sen hade han tydligen lovat Sin kompis att vara uppe till 4 :P Det var ju tidigt!

16 timmar har jag jobbat idag, det kallar jag bra, men får bara betalt för 7,5 haha så de var väl lite mindre roligt :p resten var praktik.
____________________________________________________________________________

Team Shell är snart igång igen, med början på fredag, men med vad de avslöjar inte vi ;D

haha vad är grejen?

Scannade in lite bilder idag på mig och min bror som små,
haha vad är grejen med att fota oss nakna i en rosa balja?:P
(jag ser ju verkligen ut att trivas som fisken i vattnet)

Hemma

Nu är jag hemma från jobb och praktik!

Jag som tyckte att denna dag var lång, imorn blir den längre :P
Men får se till att sova itid!

Nu ska jag försöka mig på att skiva ett arbete som jag inte fattar någonting av, det ska vara 5 sidor så jag känner mig positiv till detta!

Men fram till nio ska jag knåpa i alla fall, är inget speciellt att se idag på tv ändå, om de hade vart så hade jag fått spela in de då :P

Ja sa ju de

Haha min disciplin är noll :P eller jag höll ut till klockan 18 i alla fall.
Sen så började "Marie" snacka, men det var Hannele som snacka, Marie var på jobbet.
Hannele försökte luska ut min och Maries tränings plan, haha gick nästan på att de var hon, Jag och Marie jobbar på samma ställe så ställde lite sådana kontrollfrågor, de svarade hon rätt på, men ganska segt :P

Jag skickade ett sms till Marie om att hon sinkade vårt lag, för att vara riktigt säker, men då kom "Marie" med en dålig bortförklarelse att den låg i väskan som var i köket och de satt och åt och hon ville inte störa :P

Åkte till Östhammar i alla fall för vi skulle ut och gå och då var det bara Hannele som var där :P

Fick ett meddelande från Marie sen, hon fattade inte riktigt att jag skämta. Vi jobbar om varandra denna vecka så vi har inge tid att träna, haha så nästa vecka ska det bli två hårda pass tydligen :P

Lite förvirrat men Marie kanske förstår xD

Men var ute i 3 timmar i alla fall, sen åkte jag till Mamma, gosa med kisse lite och nu är jag hemma.
Det är nog tack och godnatt för mig, imorn så börjar jag 9, jippie !

Måndag

Det är konstigt, när jag åkte i bilen hem från praktiken så hade jag så mycket saker som jag var så peppad att göra, så sätter man sig i soffan och orken är som bortblåst!

Har ingen speciell disciplin på mig själv, men denna vecka kommer vara hård jag vet det.

  • har en hemsida att göra klar
  • ett arbete på 5 sidor att skriva(som jag inte fattar någonting utav)
  • en bok att läsa ut, skriva sammanfattning på den.
  • förbereda mig inför debatter som ska hållas nästa vecka
  • En tenta har jag nästa vecka som är super svår, så den måste jag plugga hårt till.
Men som sagt orken hallå vart är du??

Praktik

Idag är det praktik som gäller, ska bli roligt att träffa barnen igen! :)
Det är lite skillnad på att gå upp nu halv 7 när det är ljust, man känner sig mycket gladare, tänkte ta bilen min, haha hoppas att den funkar xD

När jag kommer hem så ska jag nog göra hemsidan klart, råkade glömma bort det igår, oops

Kväller

Nu har jag läst ut en bok och gjort en sammanfattning!
Sen har jag även städat upp i sovrummet, så nu ser det lite mera organiserat ut :)

Middagen idag var jätte god, lövbiff, béa, lite pommes och massa grönsaker :D
Mumsigt.
Nej ska kolla lite på tv, sen så finns det en hög med saker som ska ner till förrådet. Tänk vad mycket skit man har egentligen.

Mobilsvar från mamma

"Hej det är Mamma
Jag ville inget speciellt..
men vi hörs väl! Hej då"
Mamma är rolig hon heh

plugg söndag

Blir det idag, men kan vara skönt att få lite gjort med :)

Nu på morgonen så har jag sätt en film. A home at the end of the world. Den var väl lite underlig, men inte så dålig som Janne försökte få den till, när var det du stängde av filmen egentligen?
Nej plugg tajm!

Hihi roligt

Med scanner


Från 2005

2006


Trevlig dag !

Idag har vart en trevlig dag, roligt att träffa Cathy, Putte och alla barnen ! :D

Elliott verkade gilla sakerna jag gav med :)

Efteråt så var jag och MArcus lite med pappa, kollade på SM finalen i Bandy, Uppsala laget vann så det var roligt.

När vi skulle åka så regnade det som tusan, det regnar nog nu med.

Nu så ska nog jag och Marcus kolla på någon film, om jag får bort han från datorn heh, fast jag är nog en ganska stor datanörd jag med.

Imorn så är det storpluggning som gäller. minst 1 bok ska vara utläst är mitt mål och att hemsidan ska bli klar.

Nej film var det ja :)

 
Elliot när han var bara några dagar gammal, nu är han större.
Han var inte så blyg ändå idag :) Men jag brukar inte vara den som flyger på barn direkt heller, det bästa är när de själva får ta det i sin takt :)

Lördag

Idag fick vädergubbarna rätt, det är inte så fint väder precis, men det kan vara mysigt att bara vara inne också, men man kanske skulle införskaffa sig en regnjacka.

Idag så ska vi åka och fira Kusinen min, Elliot =)
Gjorde lite kakor, de är så himla enkla att göra!
Haha hittade en gammal kamera när jag tog kakbilden, hittade även denna på kameran haha
Snygg outfit, tror det var en av mammas gamla

Mot uppsala

Måste nog göra en lista på allt som ska inhandlas, det är inte så stora saker, men typ lite lim och skruvar och ett skrivbord.

Det är skönt sen ikväll när man har fått allt iordning.:)

Nej åka nu!

Torsdag?

Idag har vart en trevlig dag:) Var först hos Joanna,där även Halle var, jag fick världens bästa present av henne :D
LOST säsong 1 och 2, jippie!
Det blev lite skola, lite skrivande, det är tur att man har Emily, hon är så duktig hon :)
Sen var jag kvar i staden och köpte lite presenter till en viss 1 åring som ville dela födelsedag med mig heh =)
Det är lite synd att man inte träffar släkten på pappas sida lika ofta som på mammas, fast träffar ju inte pappa heller så mycket nuför tiden när man inte åker dit varannan helg längre.
Fast just nu så är det så himla mycket med skolan och jobb så då hinner man inte träffa någon nästan, dagarna bara flyger iväg och veckorna går så fort så man hinner inte med.

Men Marcus föräldrar var över idag, äntligen så börjar tårtan ta slut, haha lite frukost imorn kvar bara.
De hade hundarna med sig, när de försvann så saknar man nästan att ha ett djur som man kan gosa med när man vill, eller locka på. Djur är så mysiga !

Nu är min närmsta tanke att sova, imorn blir det storhandling i uppsala (hoppas på att inte skrivbordet har gått ur sortimentet). Sen så förhoppningsvis så kommer moster hit med Wille och Magnus, hoppas på att Wille har frisknat till!
( fan nu började grannkärringen att sjunga också! )

Jippie de du da!

Jag vann en Singel från  darinzanyarblogg.blogg.se. Underbart!

Jag som trodde att denna dag var skit, eller aa egentligen inte så dålig, men så otroligt seg!
Började skolan vad 8-9. nästa lektion var klockan 14. De är ju inte direkt så att man åker hem.
Så pluggade lite, det var ju bra på sitt sätt.
Jag kom hem och då var internetdosan borta! Alltid när jag behöver den då försvinner den och så hittar man den på ett skit ställe.
Jag skulle åka ut och hämta ett paket, glömde mobilen hemma med koden, åkte hem igen, till ICA och då hade de stäng där man hämtade ut paketoch tanten i kassan var lite vilsen. Så det blev inga böcker!!
Åhh, och imorn så hinner jag inte hämta ut de förrän jag ska till Uppsala, så det får bli en trip in till Uppsla på fredag med, men jag och Marcus behöver handla lite så :P

Imorn ska jag till janne och härja på morgonen, men hon var inte så sugen på tårta ( Har halva kvar), vi är ju nyttiga nu ju :P

körde faktiskt abtronic när jag kom hem! Ska nog köra lite nu med innan sängdags."!
Natti

Idag har vart en bra dag!

Jag och Marcus har städat och bakat idag :)
Sen gick jag upp klockan 7 och tvättade med, haha men inatt så kom Marcus och väckte mig vid 00 och skulle säga grattis, då var jag så borta i min sömn så jag trodde att det var morgon, då sa jag att jag inte alls hade någon lust att tvätta nu. Men fick ju sova i 7 timmar till så då blev det lugnt :).

Vi satt ute och åt middag med, superhärligt

Släkten kom sedan och fick en del fia saker :)
En skrivare bland annat och filmer från mamma, haha hon vet vad jag vill ha hon :D
Fick kastrull, underlägg, kostaboda glas, hallmatta, bok, blomlådor, skål och tofflor:)

Nu känner jag mig så slut så nu blir det nog sängen :P

Jippie

Idag väcktes jag av min älskling med frukost på sängen :)

Jag fick en abtronic, en sån som jag ville ha :D  


Mums!

Vi åt lite god efterrätt med, tror den inte var så onyttig :P hemmagjord youghurtsglass med lite jordgubbar och blåbär =)


Woeej

Efter 3 månader så kan man faktiskt se hels sig i spegeln, förr bara upp till axlana


Team Shell

Haha nu har vi fått något konstigt för oss i vårt "gäng"
Fit 2010 stavas det.
Vi är i indelade i TEAM, Jag och Marie är i team Shell.
Vi har även Team Östhammar och Uppsala.

Ja de som är mest fit de vinner då :P
Men imorn fyller jag år och då tänker jag äta gott i alla fall xD

Men Jag och marcus har börjat bra, vi ska testa lite GI. Det blev ganska gott idag. Inte så kontigt att vara utan ris, potatis och pasta.

Har en bild på den goda maten men datorn och mobilen vill inte sammarbeta.


Team Uppsala

Team Shell

Team Östhammar


Imorn så!

Imorn så fyller jag år, det känns nästan inte som det än. Tror de blir mindre speciellare för varje år nästan ^^ Hah och då har man många år kvar.

Idag så kom det kontrollanter på bussen, på busskortet får man åka tills den dag man fyller 20, det var hon inte sen med att påminna mig om. :P


En liten bildkavalkad ^^


















Slöat tillräckligt.

Nu är klockan tio och idag ska en massa göras,
  • Måste duscha
  • Äta frukost
  • Skriva klart ett arbete
  • Städa, det ser ut som skit
  • Packa upp det jag tog hem igår från mamma
  • Baka till födelsedag
  • Förbereda inför imorn, en tenta ska skrivas och då behöver man plugga, vilket ska göras imorn.
  • Lämna bilen till pappa
  • Helst ska jag väl hinna bara ta de lugnt, på den ända dagen man vart ledig på två veckor hah men de får vi ta när man är pensionär eller nått.
Nej dags att beta av listan

Sova

Nu är det nog dags för sängen tror jag, just nu är mitt rum en samlingsplats för flyttlådor, men det är inte lika tomt som förr i alla fall. Bar ner de flesta av mina saker i bilen så imorn så är de bara att köra hem de!

Har fyndat lite här hemma, mamma hade lite saker som man vill ha så då tog jag de. hih

Imorn så har jag ju faktiskt sovmorgon ända till 6:40, de ni!
Sen blir det jobb och fort hem för att fixa det sista innan tjejerna kommer!.
Lyx middag hörrni hahah så på med finkläderna ^^


Jobbet avklarat

Då var jobbet avklarat, tyckte de har vart jobbigt att gå upp vid 6 när man ska till skolan. NU blev det klockan 5. Men somnade kanske vid halv 10 igår så det var ju bra!.

Jobbade med en ny tjej idag, Emma, hon var jättetrevlig :)

NU sitter jag och försöker plugga lite, mamma håller på att packa lite, hon och min bror ska flytta och imorn ska de ha en loppis för att bli av med lite skit (saker).

Kisse ligger här brevid och ser lite nerstämd ut, han tror väl kanske att han inte får följa med, eller så undrar han vad alla saker tar vägen egentligen. Det skulle nog jag med undra.
Nej tillbaka till lite plugg.

Solsidan är bäst!


Konversation

Lina - Alltså imorse, tiden mellan du gick och jag skulle gå upp gick så jäkla snabbt, förstår inte hur en timme kan gå så snabbt!
Marcus - Jaha när gick du upp då?
Lina - Tio i 6
Marcus - Haha ja då förstår jag
Lina - Vadå??
Marcus - ja jag gick upp kvart i 6

Haha ja där var förklaringen det var 5 minuter istället för en timme som jag trodde ^^

inhandlat

Idag så kunde jag inte riktigt slita mig ifrån att köpa filmer, 3 för 99 på ica. ( hm kanske inte ska handla så ofta där längre)
Det blev
Två av de har jag sätt, den sista vet jag inte direkt någonting om, men jag är en filmälskare och gillar att "ha" filmer, inte brända utan riktiga, haha I know who killed me är ju lite halv konstig, men nu har jag nästan att hennes filmer ! =)
Just ja en fattig student var man ju och det damp ner en räkning från telia idag, vi har bestämt att jag ska betala de, 941 spänn, det känns i fickan.

om jag skulle gissa

så skulle klockan närma sig fyra, men det är den inte. Visserligen är det ju bra att jag har 3 timmar till, men är så trött så skulle vilja gå och sova.

Min kusin fyller år idag han blir 15, ska dit till ca halv 19. Innan dess ska det bli middag, undanplockat och helst ska jag ha pluggat och kollat på top model med. Men får se hur det går att få ihop, all smuts syns ju verkligen i dagsljus ^^

Jag har ju min bil för tillfället och undrade igår innan jag hade vart hem varför jag lag ur mina skivor, för istället så fick jag lyssna på pappasdansbands musik hah kul!

skola snart

åker om ca 20 minuter. Det är ganska skönt att åka buss, för då hinner man koppla av en extra timme, sen så kan man förbereda sig inför redovisningen lite bättre med än om man bara skulle gå ^^

När jag kommer hem så är det städ tajm, fattar inte hur det kan bli så stökigt så fort ? kan någon förklara?


Upp och ner dag

Idag har vart en ganska bra dag men en liten nergång som handlar om jobb, eller snarare pengar.
Ska nog inte säga för mycket här, för vissa företag googlar på sådant.
Men kan väl säga att i dagens Sverige så får man inte tjäna hur mycket man vill när man pluggar, även fast det inte går ut över studierna. Riktigt surt

Men har vart roligt också med skytteavslutning, kan kom 3:a och det är väl en ganska bra placering om man tänker på startfältet. Jag vann ett badmingtonsätt, inte för att det kanske är säsong för det nu men förhoppningsvis så blir det väl en sommar också, en varm sådan helst.

Nej sovdags kanske, upp imorn för att ha redovisning klockan 8, hm om jag är supertaggad tåls att tänka på.

Oopsie

Imorse så fick jag ett lite smärre sammanbrott på det system vi har när vi ska kopiera på skolan.
Det gick alltså inte att komma in på mitt konto och jag behövde sätta in pengar
Så skickade iväg ett argt mail till företaget och sa väl något i stil med att det var de sämsta system jag någonsin vart med om.

Felet visade sig vara jag själv som hade åstadkommit, hade skrivit i fel användarnamn.

Så kan det gå och lite pinsamt kanske haha men skyller på den tidiga morgonen som gick åt till att lösa detta istället för att plugga.

haha roligt klipp!


God morgon!

Idag är det inte lika soligt som det var igår precis, gillas inte.
Men jag gick upp ändå, känner att jag pluggar bättre på morgonen så 6:30 stod klockan på. ska ta 8:35 bussen idag hade jag tänkt.

Det blir skola fram till 15 och sen så blir det skytteavslutning. Eller aa säsongen avslutas inomhus, snart drar väl utomhussäsongen igång, kul värre.!

Nej plugga var det ja


En trist morgon i Gimo

Skäl till att stänga toalocket

1. Man kan tappa parfymen i toan

2. Man kan tappa sin nyöppnade bodybutter i toan


Så stäng toalocket!


Bilden

Klockan är 19

Och jag har en massa topmodel program att ta igen, 3 tror jag att det är och 2 stycken milleniumavsnitt.

Så resten av kvällen ska spenderas framför tv är det tänkt, väldigt glamoröst måste jag säga^^




Inhandlat

Idag köpte jag denna fina sak.

Man kan ha lite sjuk saker där.
Mycket fin tyckte jag =)





Fuji

Idag så fick jag hem mina bilder som jag hade beställt från Fuji, bra bilder men ända felet är att de är för stora för att få in i ett vanligt fotoalbum, det blev jag lite besviken på.
 Jamenar jag som kund tror ju att det första alternativet ska vara det som är den normala storleken, man ska väl inte behöva mäta gamla bilder?
men får väl leta upp något annat att sätta de i.



Framkalla bilder hos Fuji direkt

kreaktiv

Har inte min blogg vart denna påskhelg, men den har som sagt mest bestått av jobb och umgås med familjen.

Idag var det tillbaka till skolan, jag hade missat att vi ska gå i skolan på torsdag också, damn! Dessutom ska vi ha en redovisning då. Totalt förträngt. Så det blev lite stressigare än planerat och min lediga dag försvann.

Men det visade sig att jag inte ska jobba på Söndag så en ledig dag på två veckor i alla fall :) Det gäller att tänka positivt. Haha på de 19 dagar det är kvar till lön.! och alla de saker som ska göras innan dess, nej usch nu blev det inte positivt längre.

Nej ska återgå till arbetet, har suttit gaanska flitigt nu i två timmar så hade tänkt fortsätta så tills jag är färdig med morgondagens uppgifter.

Vi har seminarium som varar till 15 och dagen efter är redovisningen klockan 8. Alltså när tänker de att vi ska hinna med allt??? Vi måste ha det sämst planerade schemat.


Ber till Gud att klara denna månad smärtfritt. 

Påskafton

Idag så jobbade jag från 11-18. Innan så sov jag.
Sen åkte vi till Tommy och Camilla och har tillbringat kvällen där, haha jag som hade tänkt att plugga, vilken otur :P
Igår så tog jag hem en film från jobbet, fick övertala Marcus för att överhuvudtaget de den, när vi fick igång den då kunde man bara få dansk text, hur man än gjorde! Så då blev det ingen film utan prison break och solsidan istället, men tidig sänggång haha typ halv elva. Jag är ingen vidare kvällsmänniska, är trött nu med ^^

Långfredag

Men det känns som om det är söndag, nu har jag jobbat tre dagar som är en normal helg :P Men sen så är det tre dagar till haha. Men jobbar inte så mycket själv de två närmaste dagarna så det är roligt =)
Igår så försökte jag lura janne men tror inte hon fatta att det var ett skämt, eller snarare inte brydde sig xD
haha sa att det var 49 kr på disneyfilmer på cdon. Hon sa bara att jag skulle skynda att fynda :P
Sen så var det en grej på shell som var helt sant men Marie trodde de var ett skämt xD
Nu blir det lite påsk med marcus familj :)

RSS 2.0