smart!

Bild från www.hugorosas.se haha som Hugo sa, tar han med sig bensinmacken hem eller?

alltså hur man man glömma att ta hur handtaget, jag fattar inte.

Godmorgon

Har vart nere och tvättat på morgonen, lite trött har jag vart. Jag och Marcus kom hem vid 3 tiden igår. VI var hos hans kompis och drack lite, inte så mycket för min del, lite mysdricka bra :) Drack faktiskt ett vin som var gott!

Är ledig idag! Men måste nog plugga lite tror jag, sen så står vikning av tvätt på schemat med. Men först lite frulle kanske!

Snart

har jag en
Då skall det uppdateras!

Härliga torsdag

Har precis stigit upp, ska väl ta en dusch äta något och sen packa inför helgen. Helgen ska ju tillbringas på en Ö. Imorn så ska vi till Åland innan med, kul kul!

Idag är det jobb som gäller mellan 15-22, sen äre hem och sova. För ska ju upp tidigt.
Ska hämta ut min väska med från zoovillage idag! Lite seg men är ju aldrig hemma :P

Igår efter jobbet, som för övrigt var jätte svårt att gå upp till, kunde inte andas! Nu förstår jag hur Marcus känner sig när inte han kan andas, men ju längre tid jag var på jobbet ju bättre blev det :)
I alla fall efter jobbet så åkte jag ut till Kavarö, min älsklings kisse har inte sätts till på 3 dagar :(. Hoppas han kommer hem snart! Vi åt tacos till middag och sen massa massa jordgubbar efteråt.
Åkte med kenth till östh sen för att sedan ta bussen hem. En mycket skön dag helt enkelt.

Jag och marcus kollade på Long Weekend, vet inte om det berodde på att jag hade vart vaken sen 4 eller om den helt enkelt var dålig. Men den var enligt mig väldigt konstig, man hade jätte många frågor när eftertexterna började rulla som man inte hade fått svar på. Det är inte så bra direkt. Men nu har man sätt den i alla fall!



Uppsala

Mitt nya inköp idag, från Vero moda
Denna fick jag hem för ett tag sen från Nelly.

I dag så har jag vart i Uppsala, har slingat håret och klippt det. Sen åkte jag en sväng till Joanna och hälsade på. Hemma igen så har jag inte gjort så mycket, min tanke var att skriva lite på en uppgift som ska in den 4 augusti, har skjutit upp det sen i julas, någongång ska man börja men hjärnan kan inte tänka i denna värme!

Lovekiller


Glassar

sitter just nu på balkongen och solar lite, snart beger jag mig till jobbet.
Har hunnit tvätta på morgonen med :)

Jag och Marcus har bestämt att vi ska skaffa en stooor säng. !.20 är lite när det är varm :P
så det ska bli vårt nästa stora inköp, nu ska vi bara enas om vilken säng det ska bli

Nej ska ta vara på den lilla sol som jag får sitta i

Reklam



Nej jag ska inte besöka modegallerian hur mycket reklam ni än har , haha inge mera denna månad var det ju!

What day is it?

Det känns som om dagarna bara går ihop, spelar egentligen ingen roll vad det är för dag, om man inte ska göra något speciellt då. Jobbar mest ja nu för tiden. Är inne på en 6- dagars. Men på månda och tisdag är jag ledig, sen så bara två dagar sen ledig en HELG. Ja där hörde ni något, min första helg på 9 veckor. Detta ska firas att med att vara ute på en ö. Bli lite rödbränd. Det är typiskt mig enligt mamma. haha.

Nu kanske detta späder på min shopoholic stämpel, men klickade just hem denna :D
En perfekt väska till skolan när man inte har datorn med sig. Nu ska jag inte handla mer denna månad, kanske en mobil men inge mer! Men tycker jag är värd att handla lite när man är ledig 4 dagar på 3 veckor ^^. Pengarna rullar ju in då :P


Mina!

Photobucket

RSS 2.0