Sjukling

Då är man sjuk... igen då :P känns som om de börjar bli lite ens varfag nu. känns inte bra när man ska mönstra om drygt 2 veckor heller. Måste ju få komma igång med träningen !  Sen är jag ju inte så vidare värst bra på att vila måste jag medge, går till skolan ändå jag och liknande saker!  Men sen får ju de följden att "ingen" vill vara med en xD för då kan man ju smitta denne, och de vill jag ju inte heller, så nu har jag lovat att vila i 2 dar så kanske i helgen =)
Ska nog kolla på en massa film! heh eller nått,  Såg lite på svensson svensson idag , de är ett riktigt bra program tycker ja! Inte många program som gör en så road heh. NU har min vän hittat en sida här så att man kan se alla Alias avsnitt från första början, inte bara det utan också hur många andra serier som hellst :D
så de ska jag nog kollla på ju=)

tidigt

Okeej nu är klockan 8 på morgonen och  jag har vart vaken ett bra tag :P är inte så bra på att sova känner, men de är bra för att på helgerna då visas Dr phil i några timmar på morgonen heh, de tycker jag är ett bra pogram ja.
Igår så fick jag ihop JSM filmem,  http://www.youtube.com/watch?v=NMqGnqD8mSU  blev ganksa nöjd med den, eller halvt iaf, jag har ju trotts allt bara movie maker. sen när jag var klar då var typ klockan 12 då hade jag hållt på några timmar. Då sa en snäll liten fliur att han skulle komma över, brukar inte vara van vid nattligt besök sådär men de var trevligt :)  hah mamma och kenth lär ju ha undrar bara vem de var som kom vid 1 men men då får de väl göra de då.

Så igår fick jag för första gången se kenths nya kattunge, den var jätte sööt, hmm vad den hette kommer ja inte ihåg den har ett lite udda namn :P  Sen ikväll är jag överlycklig för då spelar Ola på People, igentiligen är de 20 men jag hörde runt lite så då får man komma in ändå (A) naajs.  har någon som följer med mig iaf, heh maryy   TAACk   men får väl se hur kvällen artar sig,
 Nu är reklampausen slut iaf på Dr phil så ska kila, sen kanske de blir sängen igen,
 ha de =)

None

oj oj oj

Jag känner att jag är ganska dålig på att skriva blogg, ja menar hur har man egentligen tid! känns som om bara tiden går och vad gör man igentligen?!   Okeej jag kanske har ganska mycket tid om man tänkter reoretiskt, för jag går i skolan sen dansar 1 gång i veckan och skjuter en annan så då ger de mig 3 lediga kvällar + helgen. Men tiden går ju ganska fort,  som i helgas då var jag på JSM  jag ville aldrig att helgen skulle ta slut men wooopps så var de sönda och dags att säga hej då, visst de var mysigt med kram och så höhö! ggr;)  men folk som man träffar på skytten bor ju så nedrans långt bort! det är mycket synd. så man får väl försöka glädjas åt folket här istället :)
Folket i skolan är kul, men själva skolan har jag börjat tröttna på, vet inte riktigt varför, har tappat suget för de helt enkelt. Man försöker visa att man är glad men igentligen så vill man bara hem och göra annat. Jag har fått lite insperation till att jobba, min nyfunna vän Hampus, eller aa ny och ny har väl vetat vem han vart men kanske inte riktigt snackat så mycket  :P  men iaf han jobbar och de verkar vara lite najs, har vart rädd för att ta studenten. Men kanske börjar hitta vägar i livet som är bra tillslut, har haft en del snesteg med kärleken bland annat, inget som man kanske indirekt ångrar men saker som man kanske kunde ha gjort på ett annat sätt. Sen får jag nog helt enkelt sluta snacka om allt som händer mig till folk, de är inte så mycekt intressant och jag maler på, får hålla saker för mig själv :P de ska börja idag!  så får man se hur länge de håller.

Nu är de då freda, jag känner mig sjuk IGEN!  har vart de i stort sett hela tiden sen man börja skolan. Men tänket ta de lugnt för en gångs skull och bara vara. Se på lite film och så, Josef är en hejjare på att tipsa filmer måste jag säga heh visst de är heelt sjuka , men man blir glad iaf x)
så nu ska jag nog se fortsättningan på Ghetto Blaster

tjoomp!

RSS 2.0