Patetisk 26/2 Torsdag

Jag är patetisk ibland, bölar för nada, men det går fort att bli glad då iaf ;)

Stressig dag på praktiken idag. Fick lära 4 pers vad de skulle göra och det är inte en speciellt stor affär.

Ohh shit nu kommer älsling med, måste kila ner och hämta han =)


hejs!

En lite sjuklig dag 25/2 Onsdag

Hejsan!

Idag så vaknade jag hos Marcus, det har blivit lite vana med att vi sover med varandra.
Men har man trevligt så har man. Det som jag tycker är bra, eftersom båda bor hemma, är att vi är inte bara hos en person, vi varierar nästan med varannan dag. Det känns bra då behöver ingen klaga på att man aldrig är hemma.
Han kommer nog säkert ikväll, stackarn jobbar eftermiddag slutar halv elva, så det är lite surt, så måste jag gå upp tidigt imorn för hade tänkt åka till skolan med en lapp så de ser vart jag är resten av praktiken. Den tänkte jag spendera i Öregrund på förskolan kajutan. Det blir nog trevlig med barn och så :)

Jag kom just hem från skjutningen, denna vecka gick faktiskt riktigt bra, tror jag sköt rekord. Har lite dåligt minne, får ta och fixa en bok som man skriver resultat i. Det blev 385 i alla fall, klar skillnad mot förra veckan. Men jag lever ju i nuet så då skiter jag i vad jag fick förra veckan.

Nej nu ska jag nog fortsätta att spela lite the Sims. Det är sjukt kul. Mitt mål just nu är att få 20 barnbarn, och en av barnen vill ha 20 förhållanden, samtidigt. Så de blir lite körigt men de fixar nog sig ;)  http://www.thesims.se/

Ha det!

Helgen gick den 23/2 Måndag

Ja helgen gick den, men den har vart mycket trevlig måste jag säga. Det har vart kalas och mys mest.

I fredags åkte jag och mamma in till uppsala, jag behövde övningsköra lite. Vi åt på lite kina och hade det trevligt.
Hah till middag blev det fredags-pizzan hos pappa, som vanligt.
Någon gång mitt i natten så kom en lite füller pojke hem till mig. Trevligt. Marcus stannade till söndagen, men på lördagen blev det melodifestivalen. Hahah tjafsa om en sak... vad är bäst träna till musik eller se nalle puh?  haha
Men det var en mysig kväll.
På söndagen var det fika för hela slanten.  Var på badkalas och fika där. Sen när man kom hem så skulle det komma gäster, då blev de lite mera fika. Till sist på kvällen så fyllde farbror år så då blev de fika där med. Jag är den de kallar fikakungen. 

Idag så var det tillbaka till praktiken. Jag trivs verkligen där, är på en djuraffär och får gosa med kaniner hela dagarna. Okej så glassigt är det kanske inte, får mest städa. Men det är kul för då ser man att de mår bra. Oftast så jobbar det trevliga personer där med, Lite kul att man själv får visa andra praktikanter hur man ska göra när man själv bara vart där i två veckor. Men men de litar väl på en. Man får gått om beröm i alla fall så det är bra!
Sen just de var till mormor på kvällen med och fika en sväng ;)

hej då så länge!





En dag i Gävle 19/2 Torsdag

Idag har det vart en bra dag i den fina staden Gävle, har vart där med Hannele och Marie och handlat lite. Tanken var att jag inte skulle handla något, men det sket sig totalt.
Något som är positivt är att det mesta är från rean så har ju inte gjort av med så mycket pengar.
Något som är negativt är att man har ont i bena, men det får man stå ut med kanske, har förbättrat benmusklerna lite i alla fall!
Resten av kvällen ska jag nog tillbringa framför tv:en  det är lyxfällan och du är vad du äter, två svenska program som är ganska bra, lite skönt sådär när man slipper läsa texten.
Sen kan man ju alltid hoppas att pojken får en liten impuls attack och åker hit heh. Men får väl se hur det blir, ska ändå in till Uppsala och köra imorn så kanske lika bra att han är hemma ^^ Men det är ju så tråkigt att sova själv.
Nej nu blir det fixa till i rummet sen tv ,  

Se U at the club**


                          En klädhög jag fick ihop
                               (över till under)

- 3 trosor från H&M  á 49,50 varav en var på rea och kosta 29:-   =)
- Vit klänning från Gina tricot  29:-   REA
-Gråa leggings från Gina tricot   29:-   REA
- Lila tröja från JC   49:-   REA
- Blåa leggings från Gina tricot  29:-  REA
- Tröja från JC   49:-  REA
- Blå kjol från Gina tricot  29.-  REA


Tiden den går 18/2 Onsdag

Ja tiden bara går den, det var tydligen 4 månader sen och 1 vecka som jag skrev här sist,  ett under att jag kom ihåg lösenordet måste jag säga!
Sen så en månad går med fort den, jag och Marcus firade det i måndags. De kanske inte låter så mycket, men för att vara jag så tycker jag att de är bra gjort. Han är super mysig och frågar alltid om saker som om jag är morsan ^^  hehe men de är lite gulligt. Vi har nog sovit mer med varandra denna månaden än utan, denna dag blir nog en utan, för han är i Uppsala och super xD, de har väl inte hindrat honom förr för att komma till mig, meeen idag är de onsdag och de går inga bussar. Sen dessutom så ska jag till Gävle imorn med några från "gänget". Upp upp blir de såhär nästan mitt på lovet men men trevligt :) Sen så ska jag försöka att inte göra av med så mycket pengar, får se hur det går. Lina är ganska bra på att handla.

Men just nu har just kommit hem från skyttet, tänker inte förklara hur de går till, men de gick skit i alla fall så mycket kan jag säga. låg typ 15 poäng under de jag brukar så jadu ^^

nej nu är de tv tittande som gäller Efterlyst!

ciao

RSS 2.0