hahah 30/11

Vi skulle berätta något unikt med oss själva idag. Jag sa att jag skjuter.

Skulle ha sagt att jag är nog den ända som har haft rummet tapetserat av Darin Affischer. På den tiden var jag ung och dum.... not haha xD
Ola och Darin i Mello, det blir ju knappt bättre :D
(bilder går lite segt)
Blev föresten ingen film, vi somna :P Hm undra hur det går att somna ikväll när man har sovit i två timmar, lycka till säger jag.

Snart kväller 30/11

Man börjar känna sig lite trötter, men klockan är ju faktiskt bara 5??!!
Men de är väl för att man har hunnit med en del idag som den känns lång.
Började i skolan klockan 8:15 sen var man där till 12. åkte hem till Marcus, tog bilen hem till mig. Julfixade lite där och packa ihop lite böcker. Sen så åkte vi hit och åt. Man var ju ganska hungrig!


Nu snart så ska vi nog se Sova med fienden. En ganska gammal film från 1991, men har inte sätt den Julia Roberts är med så den kan nog vara bra :)

Iväll är det faddergalan med :D:DJippie

Fast tycker det är lite konstigt att i alla tidningar som det står något om faddergalan så har de typ glömt att skriva Darin. Hallåå??? Det står klart och tydligt på hemsidan att han uppträder klockan ca 22:35 aja han kommer vara där i alla fall :D

nej just de film var det ja :)

 


Igår var underbart 30/11Jag fick kolla på tv4 fakta :D 
Det var ett bra tag sen vi hade den kanalen, men pappas bror hade med sig ett kort till tv och då fanns den med.
Det måste vara den bästa kanalen som finns att välja på.!! Älskar dokumentärer :D

Jag såg på flera dokumentärer igår kväll.
Men det hela började med att jag kollade på en som gick på fyran.

Pojken som ser utan ögon. Den handlade om en pojke som förlorade synen när han var 3, nu är han 14. Men han vill inte ha en såndär blind pinne för då ser ju folk att han är handikappad, nej han vill vara som alla andra, så han går i en vanlig skola och åker skateboard som killar i hans egen ålder. Han har lärt sig att klicka så att han hör föremål med munnen. Den var ganska intressant, man såg verkligen att han var envis


Sen kollade jag en liten stund på Världens adoptioner, det handlar om historier när folk adopterar, som jag tycker är ganska fint gjort. Men de som hade hand om adoptionen poängterade att de inte gav barn till folk som vill fullända sitt liv utan de ville ge barnen till bra föräldrar.
Klockan sju så var det Ondskans ansikten- Om psykopater. Det var ganska intressant men hemskt. Fick höra om som de i medierna kallar "Huset som Gud glömde" När man söker på google så kommer det upp en film, men detta är en händelse som har hänt i Sverige. Det var en man som bokstavligt torterade sina inneboende.
Vid ett tillfälle så bad han två personer att ställa sig ute på en vinglig kärra ute i garaget, med en snara runt halsen. Om de personerna hade ramlat från den vingliga kärran så hade de blivit hängda.
Vid ett annat tillfälle så har han knäppt kort på en av offrena, när en bit av hudenär bortskuren, hon har också precis fått tändvätska och eld över sig med, totalt misshandlad. Men när han tar kortet så tänker han bara att hon är en dålig mor. Han har helt enkelt brist på Empati. Det där med psykon är konstigt, ibland tror man att man har en i familjen, visserligen är det inte så hemskt som i berättelsen ovan men ändå.Vid åtta så började det en dokumentär om dunkatastrofen, det som uppdagades förra året. Att man plockade dun från levande gäss utan någon form av bedövning, det blev helt enkelt billigare så för då kunde man plocka de 4-5 gånger istället för bara en. Det var verkligen inga trevliga bilder. För de gick in med dold kamera och sa att de var ute själva för att köpa dun. Vissa fick upp till 10 cm långa sår som arbetarna bara sydde igen. Det var inte så roligt.


Men sen var den kvällen slut

Trötter 29/11 Söndag

Hur ska detta gå, det är ju söndag, det är då man ska vara utvilad!
Imorn börjar en ny kurs med, jag har ångest! De säger att den kursen är lite jobbig, så det låter ju inte heller så bra. Jag måste tänka på den där jäkla tentan med som ska göras om. Oj oj det är nog bäst att jag går och begraver mig låter det som xD


Idag har jag kört en monster bil haha. Pappa ville ha sin bil så jag fick byta med honom, kändes som om man var jätte stor på vägen, men det var lite jobbigt för kom inte på hur man fick igång helljuset. Men tillslut så! Man får inte vara dum ^^


Planen för kvällen är att ta de lilla lugnan, förhoppningsvis somna tidigt. Marcus kommer sen med, han är och spelar match, men vågar inte riktigt åka till gimo med den bilen, för om man ska parkera så tar man upp typ två platser xD

Nej nu ska jag skriva upp mitt schema.Kväller 28/11

Nu har jag slutat jobbet föridag, åkt till gimo och ätit middag :) Mums, det blev sallad. Räcker nog till imorn med.
Då blir det upp itid, jobb då med. Lär vål åka runt kvart i 7 härifrån.

Sen efter jobbet så ska jag åka hem till Ann-Sofie och Magnus. Kusin Wille fyller år :D Han blir 2 år  :)

På kvällen så blir det förhoppningsvis lugnt.

Jag och älskling ska se en film nu, Fighter tror jag att det var. Får väl se om det är något :)


Morgon morgon 28/11

Okej det kanske inte är en sådan tidig morgon, gick upp för ett tag sen. Ska åka iväg och jobba om någon timme så man kanske ska försöka få i sig något att äta.
Igår så tittade janne förbi efter jobbet mitt. Vi han kolla på 3 filmer, det var inte illa!
Det blev
Har sätt förr, men den var lika bra som första gången jag såg den
En film som var helt okej, men inte en sådan man säger till sina vänner att den var "skit bra och att alla måste se den".
Första gången jag såg den så hade jag för höga förväntningar, så så var den inte så bra. Men nu när jag har sätt den en gång till så var förväntningarna inte lika höga så då var den bättre :)
Jag och Janne såg väl på film tills den blev närmare tre. Sen for hon hem, älskling kom vid 4 tiden och då hade inte jag somnat. Så tekniskt sett så var det inte så mycket sömn inatt.
nej nu frukost!

Snart bär det iväg 27/11

Ska snart iväg och jobba!
Det ska bli kul :)

Min älskling jobbar han med så då gör det inte så mycket.

Denna helg är en pappa helg, så då brukar inte internet fungera så bra. Det som är bra är att man på kvällarna kan ta med sig en film på jobbet, då kan man vara lite uppdaterad och se rätt så nya filmer :D

Jag börjar klockan 14 och nu snart ska jag åka med mina saker till pappa, så att man slipper packa ikväll, sen ska jag fara till jobbet, är ganska kass på att beräkna tiden men åker hellre förtidigt än försent.


New moon 26/11 Torsdag

Joanna har dålig inverkad på mig, det är inte många gånger jag är uppe till 5 på morgonen, så undra vems fl det var xD
klockan kvart i 4 så kom hon på att storstäda badrummet. Så nu är det skinande.

Men man hinner ganska mycket när man är uppe en natt. Vaknade vid 12 idag, så sov väl inte så jätte länge, men då är man nog lite trött ikväll så det är bra.

Igår så var vi då och kollade på New moon, den var fakstiskt bättre än 1:an enligt mig.

Men jag är med i Team Jacob, för jamenar om man jämför hur de ser ut på överkroppen så ser man redan där en STOR skillnad.  Brun och vältränad VS hårig vit och tanig.

Edward är lite konstig med tycker jag.Det är så många filmer jag vill se denna månad.

2012, luftslottet som sprängdes och paranormal Activity. Blir en lyx månad om man ska hinna med allt det där.

Sen så gick det inte så bra på tentan, det stod U = Underkänt   vet dock inte hur illa det är. Jag säger Ge mig en hem tenta och slopa tentan. Om mer än hälften har misslyckats på två av deras tentor så ska det nog inte hålla på med sådant.

Nej nu ska jag tare lugnt baraMen men men men!!!!!!!

http://www.forumgallerian.se/index.php?pageId=12


Vadå vip kväll??

han är i uppsala och jag kan inte se, är det de dom menar! va va va???

hur får man en sådan där jäkla biljett då??

Jul i stugan 25/11

Det är ju nästan en månad kvar till jul, men jag tänkte att det är ju snart advent så då kan man ju ändra om här lite på bloggen så att det inte ser lika somrigt ut  =)


Ska ändra header bilden med men har inga bilder alls här hos Marcus så det får jag göra imorn eller något, hoppas att det inte blev allt för fult.


Goder morgon 25/11 Onsdag

Känns som en underbar morgon, det är löning och allt! :D
Visserligen så får man inte så mycket som student, jag tar inget studielån heller för det känns lite onödigt. Man måste ju ändå betala tillbaka det. Det var en viss tjej som sa att man aldrig skulle klara sig att inte ta studielån, utan det gör alla. Men jag har en starkförhoppning att jag kommer att göra det ! Om inget plötsligt och oväntat händer.


Sen så är jag väldigt tacksam för jobbet mitt med! Det ger lite extra pengar i kassan, det lär man kanske behöva när man flyttar. Men jag är inte en sådan jätte stor spenderare så har väldigt mycket kvar sen i somras med. Jag gillar att spara. =) Får ångest när jag handlar för mycket. När pengarna börjar sjunka på kontot. Men det är bra nu att få lite pengar så att man kan börja köpa julklappar, förra året så var jag typ jätte pank och köpte inte så mycket, men varje person fick något och det är väl tanken som räknas. Nu är det mer tvärtom, men ska försöka att inte spendera alldeles för mycket, måste tänka på att en lägenhet är min och Marcus den 4: de Januari, och till den behövs det en del.

 


The killing room

Det kanske hörs på namnet att det inte var en midsommarnattsdröm till film.
Den var ganska konstig om jag måste säga det själv.
I början så var det lite stelt, om man inte visste vad filmen hette så hade man nog inte fattat så mycket.
Men det var 4 personen som trodde att de skulle vara med i en undersökning, de fick ett frågeformulär och gick in i ett rum, men det blev inte riktigt som de hade tänkt sig.
Genom en lucka så kom det en fråga in, en statistik fråga. Vilket nummer väljer man vanligast mellan 1-33. Den som var längs bort från svaret dödades.
En intressant film som i grunden handlade om hjärntvättning. Jag är en sådan som inte brukar kolla på sådana filmer själv, men började se den  när det var ljust ute så då var det inte lika farligt. Sen så var det en sådan film som känns ganska osanorlikt att det skulle hända en själv.
Den får en tvåa av mig.

Underbart 24/11

Jag tror jag är klar med hemtentan!! jippie. ska småfixa lite bara, fixa referenslista och så :)
just nu håller jag bara på att vänta på tenta resultatet från förra kursen, men som sagt vill nog inte veta egentligen. De hade deadline natten som var så det borde komma upp snart tycker jag, eller så får man vänta tills imorn.
Fick höra att lite mindre en hälften fick godkännt så tror tyvärr att jag var en av de som inte blev godkända :( För det kändes inte helt klockrent när jag skrev, men man lever väl på hoppet.
nej snart mat
tack för nu!'

Rastlös 23/11

Känner mig utråkad men har ändå lite att göra.
Men det blir bara att man sitter här och degar, ( ja nu har jag faktiskt förflyttat mig tilll en stol och ligger icke i sängen)

Älski pälski kommer snart med =) Jag har lust att se något riktigt läskigt! Men det kanske inte är så smart gjort nu vid natti natti tider. Så blir väl Svensson Svensson som vanligt, det lite förvirrande är att vi ser de gamla hos mig och de nya hos Marcus. Eftersom vi är nästan varannan dag hos varandra så blir det lite hackigt och man kommer aldrig ihåg vilket avsnitt man är på.

Det här med duggan, jag kör "jag tränar på bussen" tekniken imorn tror jag, har läst igenom allt men just nu vill inget fasta i mitt huvud så då är det ingen ide. Pluggar bättre när det är lite stressat. in säng är just nu fylld med en massa papper så ska nog ta och fixa det nu
Haha lite kassa att bli bra på bild, att kolla in i kameran och så xD


Flum

Oj vem gömde sig i garderoben'


Begravningsblommor =)

Morfar <3


Trött i skriv huvudet 23/11

Nu har jag i stort sätt suttit här i sängen sen vid 14 tiden. Nu är klockan 19. Den senaste timmen har jag väl lyssnat lite på radio, men innan det har jag jobbat flitigt. Vad som är jobbigt är när man inte fattar vad man ska skriva.
vad betyder dynamik?? vad menar man med det. Får vänta tills mamma kommer hem.
Men det går ganska bra ändå tycker jag, det kenpiga är när man inte vet vad man ska referera av, det ploppar bara upp i huvudet och jag vet inte vad det kommer ifrån. Då kan jag ju inte skriva att jag har tagit det från någon bok. jaja får klura lite mer på det där.
Det är ganska skönt att Marcus jobbar eftermiddag en vecka som denna. Hemtentan ska vara inne nästa vecka, vill helst ha den klar innan fredag. Då har man kvällarna lugna för annars vill man ju umgås med han, nu behöver man inte ha dåligt samvete :)
Sen vore det ju skönt att kunna ta det lugnt på torsdagen med för ska jobba hela helgen och man behöver vila någon dag. Men både idag och imorgon är sköna för då slutar vi 12.
Snart kommer nog tenta resultaten ut, är lite fundersam om jag verkligen vill ha någe svar! tänk om man får ig och måste göra om, det vill man helst inte.
nej nu ska jag fortsätta klura lite,

Åh gud 22/11 Söndag

Min mage värker, har ätit så otroligt mycket!
Men är det kalas så är det.

Det blev hektiskt på jobbet med så denna dag känns mycket lång!
Det blev lite körigt för att man kunde inte betala med kort, det var tydligen ett rikstäckande problem, i dagens samhälle så betalar man ju med kort. Men det gick som det gick de, man kan ju inte trolla precis.

Sen var det någon konstig snubbe som ville köpa ett påfyllnads kort till telefonen, när jag fråga vad han skulle ha så sa han bara

 -Ta vad du vill

ehhh tänkte jag! och undrade om han skulle ha ett nytt telefonnummer med, efterson han inte verkade veta vilken operatör han hade. Jag fick väl tillslut ut att han hade tele2. han frågade om det var bra, jag bara sa ja och tröck ut det. För han verkade lite underlig på någe vis.


Nu sitter jag hemma hos Marcus, ska väl in till han snart =)
Är så himlans trött så blir väl inte uppe halva natten. HAHA men vissa ska ju upp när nog inte andra har lagt sig än ( Janne jo) Haha bussen går från stan 04:05. stackarn. Haha tycker det är jobbigt när Marcus klocka ringer 04:38 haha och då är det inte ens jag som ska upp :P


nej nu är det tack och godnatt


hektisk dag 21/11

Eller mer en händelsefylld dag, har inte vart hemma mer än en timme sen i morse och det tar lite på en!
Nu är man hemkommen med en fylld mage och en älskling osm ligger i sängen =). Han vill väl egentligen inte att jag ska skriva nu så det får bli lite kortfattat, sen sätter vi nog på¨Svensson Svensson.

Imorn så är det morgon jobb på Shell, ska bli roligt! Vad som är mindre roligt är det som alla tjejer får varje månad, första dan är aldrig kul och kanse inte att jobba samtidigt, emn får hoppas att magonten kommer mer på kvällen. Efter jobbet det så blir det till Moster Anita på kalas. Hon fyller år. Jag ska efter det till Marcus, så blir inte mycket hemma då med, men det är smällar man får ta.

Nej nu blir det vila, upp imorn skapligt tidigt

natti natt


Fullspäckat schema 21/11

idag så ska två födelsedagar firas, fast som tur är så bor de på samma ställe, så då behöver man inte flänga runt sååå mycket.
Men innan det så ska vi leta efter presenter till de. Kamelont, den lokala klädaffären har utförsäljning och dit ska vi med. Se så öppnade de en djuraffär förra helgen och den skulle i alla fall jag vilja kika in i!

Så denna lördag är full den :) Det kanske blir auktion med, den är nästan utanför dörren, man kanske hittar något roligt som är bra att ha.

Ska till graven med och kolla på alla blommor som var där igår som man inte han kika närmare på, det var verkligen jätte vackert :)


nej nu är det att fixa till sig sen fara


Tråk Lina 20/11

Jag är nog en ganska "tråkig" människa för att vara i min ålder, tycker det inte är så roande att gå ut och festa egentligen. Har helt tappat suget för det.
Jag gillar att vara hemma, familjen och vännerna är bäst. Ha det riktigt trtevligt en fredag, kolla på idol, äta något gott och bara umgås är bra mycket roligare än att gå ut en fredag, bli full och ligga död dagen efter.
Sen är man så jäkla slut på fredagen med, det har vart en hård vecka och äntligen så får man vila lite extra, så är det kanske inte alla helger, jobbar också men ändå, att vila är skönt.


Just nu kanske det inte är så roligt när inte älskling är hemma, han är och spelar match, jag är för slö för att åka och kolla. Sen så vill han typ inte att jag ska kolla heller. Jag är så himlans trött i ögonen med, att vara på begravning är trötsamt för ens känslor. Men det var trevligt att få se så många ur ens släkt, och det var otroligt vackert, en tjej Sara Forsberg sjöng och det var verkligen jätte fint. Ville inte direkt ta en massa bilder i kyrkan, men tog en på rosen jag jag fram


Som prästen sa att man skulle göra, tacka.

Jag tackar dig Morfar för att du har funnits i mitt liv och allt man har lärt sig från digB day 20/11

Ja idag är det begravningsdags, lite tråkigt men det måste ske förr eller senare "/
Ska åka till Öregrund om ett tag. Eller ska föst hem till mig och byta om lite.


Min morfar älskade blommor

Yes 19/11 Torsdag

Jag är igång med hemtentan! Känns riktigt bra, en uppgift klar, tre kvar men ena har jag börjat på så det är bra!
Det går ganska bra att skriva när man väl kommer igång, men det svåra är ju just det att börja. men ska försöka bli klar innan nästa helg, för då jobbar jag och det är inte så kul att plugga innan och före jobbet.

Snart är det dr Phil det har jag inte sätt på jätte länge känns det som, men ska göra det idag, hoppas att det blir intressant. Mammas pojkar är idag med, det är faktiskt riktigt roligt att se :D

Nej tillbaka till skrivandet.


Hoppsan 19/11

Skulle ju börja plugga idag ja men det har inte blivit av än.

Vi var hos mig imorse, sen blev det strömavbrott precis när vi vakna, så jag satte igång laptopen och kollade på film, Marcus sovlite till han. Sen gick vi upp och åt frukost, tog det lite lugnt, åkte till gimo.
Marcus var tvungen att köpa en skjorta tills imorn, begravningen är då.
Vi gick upp en sväng till hans farmor med och där var marcus pappas syster, så fick träffa henne med =)
Det blev lite fika och sen gick vi hemmåt, nu hamna jag här för en kort sekund. Sen ska jag väl sätta mig ner och ta tag i hemtentan.


Sen förstår jag inte all hysteri inför New moon, så bra var inte twilight, visst den var inte dålig men det hände ju inget i twilight ingen riktigt fight. Oj de onda kom och förstörde brännbollsturnering och sen då??
Robert Pattinson är dessutom inte ens snygg! gosh vad har man fått det ifrån


En premiär som är värdväntan är därimot Luftslottet som sprängdes. Fast tycker inte att man har fått vänta så länge på den tredje filmen av Stieg Larssons böcker. Men den får gärna komma nu för mig, har inget emot det!
Nästa helg gäller det.
Hemma sent 18/11

Kom man, inte just nu kom jag hem men, har hunnit äta lite och så men ändå.
Man blir bra seg på bussresan, mamma var på den så det var ju kanske lite roligare än vanligt :)

När jag kom hem så fick har reda från Thilda att föreläsningen som är inmorn var inställd så det är ju toppen, för den låg så sent så vet inte om jag ahde orkat åkt in, emn det är ju bra att den inte blev alls då heh. Så det betyder att det är helg nu!

Fast kanske inte riktigt måste börja på min hemtenta, men man behöver inte åka in till uppsala i alla fall.

Resten av kvällen så vet jag inte riktigt vad ag är sugen på att göra, Marcus tränar så han kommer lite senare. Antingen städar jag och röjer lite eller så sitter jag här ^^


En sak som var lite läskig inatt var att det var strömavbrott eller det i sig är inte så läskigt och jag visste att det skulle komma, men man är så van att ha en gatlampa lysandes utanför, sen när man vaknade där mitt i natten och man såg lika mycket med öppna ögon som med stängda då var det riktigt konstigt! Man visste rättare sagt inte om man ahde öppna eller stängda ögon.

Imorn skulle det med vara strömavbrott, mellan 10-12, lite typiskt att man är hemma då, det är en perfekt tid för att plugga, attans att det inte går då! Fast skulle ju kunna åka hem till Marcus då, eller använda laptopen för batteriet håller ju, emn det är skönt att ha en ursäkt för ig själv att inte plugga ;PSå läskigt var det inatt


Slow 17/11

Nu är det klippt, vet inte om det blev så jättestor skillnad men jag är nöjd för att frisören var trevlig:)
Fortfarande i skolan, börjar bli lite segt nu. Men ca en halvtimme kvar nu.
Sen vet jag inte riktigt om jag ska hem eller till Marcus, min mobil funkar inte att skicka sms med så det är lite körigt.
Nej snart är det samling!

hej hej hallå 18/11 Onsdag

Sitter i skolan just nu, har haft en examination som slutade klockan 11, nästa börjar kvart över två så det blir lite segt kan jag tycka, men det är obligatoriskt så bara att vänta. Funderar om man kanske ska in till stan och klippa sig, det börjar se ganska risigt ut igen, jag vill få bort det torra.
Det jobbiga med att gå till frisörer i uppsala är att man alltid får skäll typ för att man har kanske råkat färga håret hemma:P Visst det kanske inte är så bra men det är dyrt att göra sånt på en salong, så nej det blir bara klippning för mig känner jag. Kan bara inte bestämma mig för om jag ska vara drastisk eller bara topparna, man får ju helt klart mer för pengarna om man gör något roligt, men är kanske lite för feg, det är ganska skönt att ha långt hår.
För det känns lite drygt att sitta här i två och en halv timme till, hm nej jag behöver röra lite på mig, få lite luft, så får man lite motion med.

Blev lite klurigt 17/11

Lite mer än vad man hade tänkt sig. hade helt glömt bort eller förträngt att vi skulle skriva om likabehandlingsplanen på den förskola vi var på. Men hörde lite igår snack om den, igår så hade jag ju inga papper så kunde inte kolla upp det, men när jag kom hem nu så stod det klart och tydligt, så det var bara att sätta sig ner. Efter att ha suttit här ett tag nu så börjar det komma upp en klar bild i huvudet att jag har faktiskt hört detta, så måste nog ha förträngt det :P
Gjorde en liten tabbe idag när vi skulle hem till mig, tog en buss som bara går till östhammar, damn. MEn då gick vi och tog en liten fika på närliggande cafe så det slutade bra :)
Är hemma nu och mamma hade tagit upp någon köttfärs men känner för att vara onyttig idag så vi ska åka och köpa pizza snart xD Bilen var hemma så då var det inget som hindrar oss från att ha lite tisdagsgott hehe. Hur ska detta sluta när vi flyttar ihop?
Fast det var faktiskt min bror som fick bestämma, jag fråga om han ville ha Pizza eller spaghetti och köttfärssås haha.
nej back to work

Goder morgon 17/11 Tisdag

Det var väl en härlig morgon":D
Man fick sova hur länge man ville så skönt!

Fick som jag ville igår med filmen, men råkade somna, var så trött.
Men så vaknade man utvilad idag det var skönt.

Idag är planen att vi ska åka hem till mig, umgås med min bror som absolut inte kunde vara hemma själv enligt mamma, hon är på kurs i Stockholm. Jag hoppas att bilen har stannat hemma, men det ser man väl när man kommer hem.


Nej nu ska jag gå och tvättahåret!


Sån lust :D

Att seheh tyckte den var lite roligt, det är svenskt man ska se när man är trött!
För om man läser texten så blir man ännu tröttare så det är skönt att bara lyssna.
Får ta ett snack med pojken när han kommer hem från träningen, haha får nog min vilja igenom xD

Men svensson svensson funkar också, är lite förvånad att det bara har gjorts 3 säsonger!!
Jag vill ha meeeer
Kan inte bestämma mig för om det är bättre när de har blivit större eller inte

The WomenVar en ganska rolig film enligt mig, jag är en sån som gillar det mesta i film väg.

Den handlar om väldigt modeinriktade tjejer som har det mesta i materialväg.
Men den handlar mest om en an tjejerna som heter Mary, hennes man är otrogen. Det får hon
veta när hon sitter och hör skvaller på en nagelsalong.
Hennes kompisar försöker att hjälpa henne så gott det går.

Vad jag kan störa mig mest på är att Mary ska verka en natur människa, att tänka på vad man äter och så, men själva skådespelaren har fullt med massa grejs i läpparna så hon ser ut som en anka. Det är inte speciellt snyggt enligt mig. Men det finns kanske inte många i Hollywood som inte är plastikopererade.

Men den får en 3: a för att det är ett litet roligt slut haha
trötter 16/11 Måndag

Känner mig lite små seg nu, fast det är en sån dag man kan vara uppe länge, jamenar Marcus har ledig vecka och jag ska inte till någon skola, perfekt ju!

Men kommer väl somna tidig ändå^^
Igår somna jag nog halv tio, det var kanske lite extremt för att vara jag!

Idag var vi och kikade på lägenheten igen, med mammorna. Vad mycket det är man missar och glömmer bort, varken jag eller Marcus kom ihåg att det var ett badkar. Sen storleken på rummen och så. Men det blir fint det där! Jag kommer nog att trivas:)
Det är så mycket saker som ska inhandlas med, har köpt en massa med men kommer inte riktigt ihåg vad, utan det ligger i garderoben min, vi ska kolla det på det imorn. Bra att köpa kökssaker och sånt i tid:)

Var i skolan idag och till tandläkaren på morgonen, hade inga hål som vanligt xD Funderar på om man ska ta försäkringen på 55 spänn i månaden eller inte :P Men de får man väl klura lite på. För om amn ahr bra tänder så behöver man ju kanske inte åtgärda något heller, då blir det ju bara kostnaden på själva undersökningen. Men som sagt klura klura.

Snart börjar det ett nytt program, mamma till en mördare, verkar lite intressant ska nog kika påm det :)

 Förlåt om det inte är så många bilder, men knäpper inte så mycket :P

skola16/11

Lite småtrött såhär på en måndag, men snart är det drama så då blir man väl pigg:D
ska åka och kolla på lägenheten igen idag, mamma vill väl se och så. Sen så har man glömt ganksa många detaljer.
nej nu blir det vidare

Lycklig men trött!

Idag har vart en jobbig dag! eller natten var nästan jobbigare. Igår kväll hade jag tänkt somna en liten stund innan jag skulle hämta pappa och hans kompisar, men tror du att man kan sova då?
Nej jag låg och vred och vände i 3 timmar innan jag gav upp. Sen prata jag med Marcus, hämtade honom, vi åkte hem till pappa och precis när jag skulle ta nattmacka så skulle jag åka och hämta de. Sen kom jag väl inte hem förrens 3 halv 4 och jag skulle upp vid halv 7 så det var inte så lyckat :P
Men var ovanligt pigg på jobbet, tröttheten kommer nu istället.
Sen är det så att jag och Marcus var och kollade på en lägenhet i veckan som var, sen var Marcus till banken. Idag blev det klart att vi får den! :D  en tvåa i Gimo blir lite närmare till skolan och Marcus jobbar ju i Gimo, en fin lägenhet tycker jag, perfekt för oss. :)
Det blir i början av Januari som flytten blir av, jag längtar, då vet man man vad man kan önska sig i jul med.
Nej nu ska jag byta om, åka och hämta den där jäkla påsen på jobbet, mamma var in och lämnade en påse som jens skulle ha, tror ni inte att jag glömmer den då!, blir så less på mig själv, sen så ska vi få främmande med så ska hinna damsuga, mindre en än timme nu!

Lördag 14/11

Jag tycker det känns som söndag!
För brukar inte jobba fredagar på macken, men igår gjorde jag det, innan det var jobb så var jag på praktiken. Så blev på pappret en lång dag men det var lugnt! Var mest rädd för att jag hade glömt något när jag stängde igår, men chefen har inte ringt än så. ;) För det var ett tag sen jag jobbade.

´Känner mig inte superfrisk, såhär brukar jag bli på vårkanten inte på hösten!, Näsan rinner och ögonen med har börjat idag, jobbit att ha smink då, men man vill ju inte se ut som ett vrak heller, läpparna blir så otroligt torra med för att man bara kan andas genom munnen. Så ser väl ut kanske som ett vrak vilket fall som helst.
Men jobba ska jag!

Börjar klockan 14 så någon timme kvar. Ska kanske lägga mig ner och läsa en stund så har jag det gjort.
ska upp inatt med och köra hem pappa och hans kompisar, kul att gå upp kvart i 7 imorn säger jag då efter den natten, men det klarar jag nog!Det gick bra i torsdags, nu är nästa förhoppning imorn!


halloween

Glad Pojke

Me


Min kärlek


Trash par

Haha läskigt

Cizzi & janne :D

Murre

haha


Damn! 12/11 Torsdag

Jag känner mig sjuk, inte sådär sjuk när man har ont i huvudet och så utan mer snorig, de kanske inte är så konstigt när man är på en förskola.
Men får inte bli sjuk till helgen! ska jobba tre dagar på Shell, sen ska jag göra ett litet uppdrag på lördag natt med som jag har fått av far min :) Så lär inte bli mycket sömn då.

Jag trodde jag skulle förlora allt jag skrivit denna vecka, eller allt och allt. Vi ska skriva observationer. Det ligger på min stationära dator. Men när jag skulle sätta igång den så funkade det inte, efter 3 gånger så sparkade den igång och då sa den någt om Error, men efter lite tänk så hoppade den igång.
Visst det kommer upp varje gång man startar datorn att det är fel på en fläkt, hm man kanske ska fixa det innnan datorn pajar ihop helt. Men var glad att den startade annars hade mina observationer försvunnit :(

Ska skriva en nu egentligen men de får jag göra snart, måste packa lite först, ska till Marcus sen.
De ska först göra en sak som jag hoppas på sen blir jag hämtad. Ska till den roliga ungdomsmottagningen med, om det inte är stängt för tredje veckan irad. Börjar bli kris, måste fixa lite piller, vill inte ha några småttingar nu!

Hm kanske ska lägga upp lite bilder med.

Härligt! 11/11

Det gick väl sådär att skjuta idag, men var andra gången för iår så får skylla på det.

En liten lustig sak imorse, jag skulle lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår. Så åkte jag på öregrundsvägen där det brukar vara högsta hastighet 90, emn de höll på att ändra på skyltarna så på ena sidan vägen stod det 80 och på andra 90. Det såg lite roligt ut. Man skulle nästan ha haft en bild! hehe men ni får fantisera istället!

De finns nästan inga bilder på denna dator, sitter hemma hos Marcus nu, han är på träning, kommer väl hem snart :)

Nej efterlyst var det!


Rolig han 11/11

Kisse är lite rolig han, när han ska ha mat så slår man bara lite på kattmatsburken, då kommer han som ett skott, springandes emot en.

Jag lägger upp maten och han sitter en bit bort och kollar på, sen sitter han där och kollar på en och väntar på att han ska få något annat.

Jag tog fram lite mackor och sånt till mig själv ( jäkligt bra middag) Då satt han nedanför och bara stirra på en.
Sen när han förstod att okej jag får väl inget annat, då kan han gå och äta sin mat. Men bara om det är kyckling annars så lämnar han det och det blir gammalt, då äter han hellre piller son han ljudligt knaprar på så att verkligen hör !


Men han är söt när han sover

Imorn är en spännande dag! hoppas hoppas hoppas :D


hemma nu 11/11 Onsdag

Hemma nu från en arbetsdag. Har kännts som en lång dag fast jag började klockan 9. Det är nog för att man kommer hem när det är så mörkt och att man ser att varje barn åker hem en efter en.
Men det är riktigt roligt!

Nu är det lite hetsigt. måste renskriva mina observationer och fixa middag. För klockan 6 så är det skytte. har inte vart där på ett tag nu, men nu ska det tränas!
Efter skytten så far det iväg till Gimo. Hade velat läsa en hel del idag fast Marcus tränar ju så då hinner jag väl kanske läsa lite då. Men det brukar ju vara så bra på tv då, efterlyst till exempel!

 nej ska nog ta och sätta igång innan tiden far iväg allt för mycket.


The proposal it is!

Det blev den ändå.
Jag tyckte den var as bra :D

Den hade humor och föll i min smak.

Det handlar om en förlagschef för ett stort företag i U.S.A. Hon hotas att bli utvisad ut ur U.S.A så då kommer hon på den brilljanta idén att gifta sig med sin assistent för att få stanna. Margarete som hon heter är en ganska hård tjej, hon har ingen riktig familj. Men de åker upp till Andrews föräldrar och ska tillbringa helgen där, där blir familjen minst sagt förvånade över nyheten om giftemål. 

Sandra Bullock som är med tycker jag i alla fall är en grym skådespelare, hon passar verkligen för denna roll!

Bra film!

En bra ide 10/11

Om jag får säga det själv är att spontant åka och hyra en film såhär på en tisdag :D
Det kallar jag tisdagsmys:)
Börjar ju 9 imorn så då hinner jag ju att åka tillbaka med den!

Får se vad det blir bara. Wallander är ju alltid bra

Denna sa kenth var grymmt kul så kanske blir den med, får se vad herrn säger.


Sorry 10/11 Tisdag

Jag skulle ju inte sitta vid internet förren Marcus kom hit id ca 17 tiden, men kunde inte riktigt hålla mig från att trycka på internetknappen när man sitter här vid datorn och pluggar.
Men har gjort klart det jag ska skriva i alla fall, nu är det bara att läsa kvar! =)

Sitter med ett tänt ljus, det gör det hela lite mysigare.

Idag så har det vart praktik, inte en sån jätte lång dag idag. Men det har vart skojigt! Barnen verkar tycka om en och det är roligt. :)
Jag har råkat glömt att säga att jag inte tål laktos, sen så tycker jag att det är lite dumt nu att komma efter 1 och en halv vecka och säga det så då har det inte bara blivit av. Igår fick jag ångra det lite xD Damn vad ruttet man mådde i kistan och haha det var inte bara synd om mig, Marcus stackarn fick med lida.
Sen idag så var det mos, det är ju jätte gott men de har ju självklart mjölk i det så mår väl inte på topp nu heller kanske men. heh smällar man får ta!
För kan ju erkänna att jag inte är värkdsbäst på det där att avstå när det är fika inblandat, men då mår jag inte såhär dåligt!

Min plan nu är att plugga till 17, sen så är det tack och godnatt för boken, denna dag i alla fall.
Ska passa på att gosa lite med kisse nu innan Marcus kommer, då får man gosa emd han istället =)
Jag, fast lite mindre

Spännande värre ! 9/11

Detta har vart en ganska rolig dag, det är just därför att jag inte skriver så mycket.
Det är när jag har lite fritid som det blir kreaktivt, men idag har jag nog inte vart hemma mer än en timme.

Det var första dagen på praktiken idag, vilket var roligt! Några av barnen kom ihåg en i alla fall :)

Sen var jag till Gimo en liten sväng för ett hemligt projekt ;)
För en gång skull ska jag ha något för mig själv ett tag. xD
Men det har en viss påverkan av framtiden i alla fall. =)

Sen for jag hem och åt lite mat, efter det så for vi hem till Tommy & Camilla och fikade. Har inte vart där på jätte länge känns det som. Men det är alltid trevligt.

Nu sitter man här och försöker smälta dagen lite, ska nog rensa ur sängen innan Marcus kommer. Gillar att lägga saker i sängen, för om man lägger det på golvet så är risken större att de stannar där en längre tid. Men om det är i sängen så måste man ju flytta på det.

Min vision var ju att läsa en massa idag när nu Marcus är och tränar sent, men det sket sig.

Han blev matchens lirare igår med. tror det spelade mot Hallstavik. 29 skott räddade är ju inte så illa.
Kanske ska sägas att han är målvakt i Gimo hockey B- lag.

Nej städa sängen var det ja


Tänk att det känns som om man har kännt varandra i evighet, men det är ändå bara drygt 10 månader.


Fint värre! 7/11

Nu sitter man här proppmätt och snart är det middag :)
Det var dop idag och det var riktigt fint!, Freja sa inte ett ord hon när hon fick vatten på huvudet.
Sen efteråt var det en massa fika.

Igår så var jag ju hos Marie & Andreas med Joanna. Vi spela en massa roliga spel ! :D
tror det blev ganska jämnt med vinster coh föruster.

Imorse så sov vi ganska länge, kan vara behövligt ibland =)

blir ganska kortfattat, men har inte så mycket att säga heh


Kan knappt tänka 6/11

Är så satans hungrig!

- Men gör mat då, tänker ni.

Men har faktsikt gjort så gott jag kunnat, väntar På Mami nu som kommer med resten av det som ska lagas!:)

Ikväll så ska jag över till Marie och Andreas en sväng, min andra hälft blir hemma han, var lite sjuk, så pjoltig man kan vara xD Vi ska spela lite spel och ha det trevligt

Imorn så blir det uppsala, mitt kusinbarn Freja ska döpas. =)!!
Det blir nog riktigt skoj!


Nej nu är jag för seg för att skriva

 


Oppsiie 5/11 Torsdag

Hann visst inte skriva något igår!

Jag var med min vän Therese på This is it.

Hade inte sätt en ända trailer för den, hade trott att det skulle vara som en dokumentär.
Men har inget emot hur den var gjord :)

Man visade klipp från hans sista repetitioner inför den kommande turnén This is it.
Måste säga att han såg riktigt pigg ut.

Under nästan hela min uppväxt så har man bara sätt misserabla bilder på han med munskydd och när han sitter i rullstol, men han verkade vara i god form måste jag säga.

En del säger att de har satt in en kopia av Michael men det tror jag inte riktgit på, i så fall har de gjort det väldigt bra! För jag tror ínte att man vill lura fansen.

Hans syster lär ha sagt att Michael inte hade vart så stolt över denna film, för han ville att allt skulle vara perfekt. Det kan man förstå för det kanske inte var helt perfekt, emn man märkte att han verkligen ville, han ursäktade sig ett flertal gånger för att han inte kunde sjunga ut helt ordentligt. Men det tycker jag att man ska ha förståelse för, det är trots allt en repetition inte en konsert. 
Man märkte också under filmens gång att han verkligen var engagerad i arbetet han var med och rättade varenda liten ton som var fel, så att han tillslut skulle få som han hade tänkt.

 

jag tycker att denna film var sevärd för Michael Jackson fans, den tror jag faktiskt är bäst på bio då det är en musikfilm och det kommer inte alls bli samma känsla om jag ser den hemma sen. Just för att det är mörkt runt omkring än och man bara har fokus på skärmen då.

 

En riktigt bra film! =)

 Tomorrow " 3/11

Så blir det this is it för hela slanten :D


Otroligt glad jag blev! 3/11

När jag fick läsa detta

Den bäste blir den första jokern till melodifestivalen!

Jag tycker att det är underbart, jag har en stor kärlek för denne man. Kanske inte samma sorts kärlek som jag har till Marcus men.
Jag tyckte om honom redan då han steg in hos jurun för första gången.
Vet att jag var hos pappas tjejs mamma som skulle flytta några saker och hon frågade vilken jag hade tyckt om på gårdagens idol audition som visades på tv, hon hade också kollat på det.
Jag sade då  - han med kepsen!
Han med kepsen är alltså Darin. Finns då inte många artister som jag har alla skivor av, eller rättare sagt ingen annan.
haha det har inte vart lätt kan jag säga att ha honom som idol, man blir ganska ratad av folk som inte fattar att han är bra. xD
Tror jag slog till min broder någon gång, men hade PMS skyller på den. ^^
Men jag tror att det är bra att ha något man måste försvara, tror det gör en lite starkare. Vill inte vara den som följer strömmen jag vill vara egen.
Darin är en bra förebild, han är ödmjuk och gör inte mycket dumt.  =) A good guy!


3Är det jag som är seg, men det är just nu jag har fattat att hon sjunger om grupp sex   hmm...
haha låten är klämkäck i alla fall ^^

oj oj oj
En stolt tönt är jag =)

Ny vecka = ny energi 2/11

Kan jag ju försöka inbilla mig i alla fall.
Det blir skola hela veckan, inte riktigt vad man har blivit van vid, men samtidigt så går man ju inte direkt 8 till 17 heller så det är skönt.
Idag var faktiskt den längsta dagen! skönt att den är avklarad.
Imorn så går jag 8.15 - 10 så det är ju inte mycket att klaga över.
Har dock en del som ska läsas, har inte riktigt hunnit läsa ut den vi har till imorn.
Vi har fått i uppgift att läsa en bok och sedan välja något viktigt och intressant i den. Det har jag gjort i alla fall, utskrivet är det med, trodde det skulle bli panik imorn för vi börjar vid 8 och där man skriver ut öppnar 9. Men det löste sig fint idag! =)

Satt kvar ett bra tag i skolan och sen när jag skulle hem så missade jag bussen med 1 sekund typ, lite surt för jag var väldigt hungrig!
Men åkte till gimo och där fanns det mat x) Är hemma hos Marcus nu, han kommer väl inte hem förrän runt 23 men det finns alltid tv att kolla på :D

nej nu blir det chill och the pill


It's been a while 1/11 Söndag

Har inte skrivit på ett tag, men har inte haft någon större lust att sitta vid datorn alls.
När jag var i skolan i torsdags så fick jag reda på att min morfar hade dött på morgonen, stannade inte kvar hela dagen utan åkte hem, kändes bäst så. Hade nog ändå inte lärt mig något resten av den dagen.
Det är lite jobbigt tycker jag och det blir nästan ännu jobbigare när man pratar och tänker på det.
Man har ju en fånig inbillning att ens morföräldrar ska leva för evigt, men det kan gå snabbt med.
Jamenar morfar har var sjuk förr och klarat det, haft borelia och gått med en bruten arm i 17 veckor, men man tror att han fick en hjärtinfarkt och kanske är det bästa sättet att gå bort på, slippa hamna på ett hem och inte kunna göra någonting.
Jag älskar dig <3

RSS 2.0