Sexy chickSkön låt men inga komentarer om videon xD

Äntligen över! 28/10

Nu så slipper ni tenta tjatet för ett tag, nu är det över.
Kändes helt okej faktiskt, men de har så hög godkändgräns tycker jag 32 av 52.
Men får hoppas på det bästa.

Efteråt så var jag och hämtade PM mitt, vågade knappt öppna det, var så rädd att få underkänt.
Jag har aldrig riktigt vart bra på att skriva,är nog mer av en praktisk person, sen så jämför man lätt med andra när det är såntdär, när jag jämförde så verkade mitt ganska kasst. Men fick VG :D
Supernöjd med det faktiskt!
Tror jag kanske tror för lite på mig själv^^

Denna kväll ska bli en lugn kväll, inga läxor att göra, men imorn börjas det igen, ny kurs!.
Det är kursupptakt imorndå och det är den sämsta dagen på hela kursen, har haft det två gånger och båda gångerna gått därifrån med ångest, första grät jag nästan ^^

Man får reda på alla böcker man inte har och som ska läsas ut till gången efter och man får reda på allt man ska göra, denna kurs så ska vi nog ha lite drama, fick VG i det i 2:an på gymnasiet så får ta fram de kunskaperna!

Nej nu ska jag nog bänka mig framför Efterlyst, ett bra program, men som liten gav mig mardrömmar ^^

(för segt för att ladda upp bild)

Pasta och baconsås i all ära men 28/10

Det där var nästan lite för mycket mat måste jag medge!

Det stod en matlåda i kylen som såg ut att vara lite för mycket men jag värmde den ändå.
Sen när den var färdigvärmd då sa mamma

- Den där matlådan var ju för två, men om du gjorde bedömningen att kunna äta den så!

Men jag tröck i mig allt bara för att, nu i efterhand var kanske inte det så smart xD
Satans vilken magvärk man fick.

Nej nu ska det sista plocket göras!
New day 28/10 Onsdag

Sitter nu och laddar lite inför tentan!.
Måste ta 11:40 från Östhammar, så det är en liten bit kvar.

Det där med att jag skulle lägga mig tidigt sket sig igår kväll. Somnade runt 2 tiden tror jag.
Det var inte det att jag inte försökte somna, för det gjorde jag, men kunde helt enkelt inte.
Men så tände jag lampan, läste igenom mina papper en gång till, sen så somnade jag nästan på en gång efter det.

Det var nog kanske så att jag hade så många begrepp i huvudet så fastnade jag på ett och kunde inte riktigt släppa det.

Jag steg upp vid 8 i alla fall och nu börjar man känna tröttheten, det är inte så bra. Måste ju vara pigg till klockan 18 idag.

Nej nu ska jag sätta mig i sängen och fortsätta tagga.När denna dag är över då är jag nöjd


 


Everybody


Klar? 27/10 Tisdag

Känner jag mig redo för en tenta nu?

Hm jag vet inte riktigt, åh blir lite nervös att jag inte kommer fatta ett skit imorn ^^

Men nu hra jag farmat klart (farmville på facebook) Det spelet kan man verkligen fastna i, men nu har jag gjort så att jag inte behöver göra så mycket på några dagar.


Min plan nu är att krypa ner i sängen, plugga lite till sömns. Ska inte vara uppe så länge hade jag tänkt.
Ikäll har man ingen att sova med heller :(. Marcus lanar han och jag hade ingen lust direkt att åka dit och vara uppe jätte länge när jag har prov imorn. Ska få detta överstökat hade jag tänkt så man slipper göra om det.


Men det är faktiskt inte så ofta som jag och Marcus är ifrån varandra xD Kan nog nästan räkna på fingrarna sen vi blev ihop för ca 9 månader sen. =)

ja kul nu kom mamma in :P

Mamma- kommer inte Marcus idag då?
Jag - Nepp han lanar
Mamma - Jaha datorn före Lina...

Haha bra pepp där xD

Nej men en natt klarar man" :D  Haha är bara inne i PMS perioden och då känns ju allt så hemskt ^^

Nej nu blir det nattinatti

 Pausfika 27/10

Haha Pauser måste man ta annars så orkar man inte, fast har dock tagit lite mindre pauser idag jämfört med igår. Blir lätt att man tar lite för mycket. :P
Bulla och te för min del

Jobbigt värre 27/10

Nu har jag pluggat i ca en timme. Jag har gjort en sammanfattning och lagt till lite saker igår och idag. Det svåra är att veta om man pluggar tillräckligt väl. Jamenar har jag verkligen fått med allt?

Det var en annan sak när man pluggade till ett prov på gymnasiet då hade man kanske max 40 sidor, så hade man pratat om det området länge på lektionerna. Sen fick man också ett antal instuderingsfrågor.
Nu är det en hel kurs som ska vara inpräntad i huvudet, ca 1000 sidor. Sen det jobba är just att veta att så pass många fick underkänt på det förra provet.
Jag tror inte på Gud, men snälla Gud om du finns där uppe, hjälp mig att klara detta, se till att frågorna handlar om det jag har pluggat in!

Ojsan 27/10

Jag börjar bli en sån som sover länge!!
vaknade vid 7 imorse, fick nästan kämpa för att somna om och sen så vaknar man halv 12 igen :S
Det är inte så bra, hade ju tänkt gå upp tidigt och plugga idag.
Marcus åkte he nyss med, kan erkänna att det är lite enklare att plugga då när man är själv.
Men jag hoppas på det bästa imorn!.

Nu ska jag väl sätta igång, eller så tar jag en dusch först!


<3


Nära döden upplevelse där!

Var ju och hämta Marcus och när vi skulle svänga in här på uppfarten så hör man däckskrik och en bil som kommer emot Marcus sida. Tur att det bara är 50 här utanför.

Men jag blinkade ! Åt rätt håll är jag helt säker på. Om jag hade blinkat åt fel håll så försöker man ju inte köra om på den högra sidan när det är en mur där?:S
Röda pricken är jagTilllägg: Känner att mina paint kunskaper är väldigt stora xD


Kväller snart 26/10

Oj nu börjar tiden bli mycket, ska hämta älskling vid bussen och ska vara där om 5 minuter! inte så bra, jag fastnar alltid här längre tid än vad jag borde, fastande vid en bilddagbok.

Hennes skivsamling skulle jag med vilja ha xD

http://Emiliia-J.bilddagboken.se/p/show.html?id=397073566&directlink=1

Nej nu måste jag skynda!!


..

(Borde verkligen ändra utseende på denna blogg, den är så mycket sommar över det hela. Men det får bli efter onsdag)

Lägga ner för dagen 26/10

Känner att jag har nog gjort mitt för idag med pluggandet.
Höll tisdgränsen ganska bra i alla fall, kanske slutade lite för tidigt och kanske har gjort ganska mycket annat under tiden, men har ändå kommit en bit. :)

Tänker tillbaka på den tiden man faktiskt hade lov! Skulle vara skönt med ett känner jag. Men det är ganska skönt med nu när man är hemma och pluggar att man inte är själv i huset. har aldrig riktigt gillat det där med att vara själv,absolut inte på kvällarna!. Då tändet jag alla lampor och låser dörren. Som liten sov jag alltid med lampan tänd, sen vågade jag knappt vara på mitt rum för det låg längst bort på övervåningen. Riktigt Kusligt. Sprang alltid dit och tillbaka om jag skulle hämta något.

Just nu håller jag att på få hem två filmer. 17 again och Flickvänner från förr.
17 again såg jag faktiskt inte så förlänge sen, så den kommer jag faktiskt ihåg! Helt otroligt, men Marcus har inte sätt den så måste visa den för han med. Fast jag ser den för att Zac är så snygg HAHA!

I flickvänner från förr så är ju Jennifer Garner med, hon är riktigt bra tycker jag, men man är mest vad vid att se henne i agent roller och sånt inte så mycket komedier. Har inte sätt filmen än så den åker nog på ikväll. Det är på någe vis alltid roligast att se helt nya filmer.

Bra tips på någon skräckfilm??
Ljus är det finaste jag vet, vintern är mysig!


As skön remix som jag har fastnat för!


Lite bilder från kameran


Jag och halle

av någon konstg anledning så får jag för mig att halle mest hade kameran :P


Tegan & janne

Marie"

Sara fastnade inte på kameran min den kvällen

 


Monday 26/10

Tänkte skriva igår kväll/ natt. Men råkade somna.
Var med Marcus och de Lanade. Men jag låg och kollade på film ja, blir lite rädd över hur dåligt minne jag har! Såg I taket lyser stjärnorna, har skrivit om den förr såg den på bio då. men jag mindes inte mycket av den nu när jag såg den igen. Visst man kom väl ihåg lite delar men absolut inte allt! Hur ska detta gå, jag är bara 19!!

Idag har jag vart lite upptagen med att plugga inför tentan. Tycker det går ganska bra, man har fått reda på hur den förra tentan såg ut och när jag först läste de frågorna så fattade jag ingenting, men nu när man har börjat plugga in alla begrepp så ser frågorna lite enklare ut, synd bara att de inte kommer vara de frågorna på provet bara ^^

Jag har gjort det lite trevligare för mig själv och tänt lite ljus. :) Har även ett städat rum som gör det hela lite enklare med, annars så ligger man och tänker på hur stökigt det är, nu har jag bara soporna som ska ut.!

Imorse när jag vaknade så stod den på 12:10, blev lite rädd där, men klockan var inte tillbakaställd så då kändes det lite bättre att klockan var runt 11 även fast det inte heller är så bra. Men var faktiskt uppe till 3 tiden så det är inte så konstigt. Man kan inte alltid gå upp innan nio. Har jätte ont i magen med som inte är så skönt, men det är bra att man kan vara inne hela dagen och inte göra något alldeles för fysiskt.

Min plan är att sitta med tentan till ungefär 18 tiden om inte längre. Jag tar lite pauser ibland så sitter inte i sträck, det skulle jag aldrig orka med. Men tror tv tittandet brjar runt 20 så då är det lagom att stänga ner hjärnverksamheten. Hör av mig kanske då.


Fast det är ännu mysigare när det blir kväller med tända ljus.
Otroligt lååång dag! 25/10 Söndag

Ja denna dag har känds väldigt lång!.
Börja emd att gardinen hängde för digitalklockan och då hade man ingen uppfattning alls om tiden, sen när man verkligen kollade på den så var den 8:49  sen minus en timme så tio i 8. Det kändes lite tidigt på en söndag.
Men satte på en film då, det är inte ofta jag brukar se klart filmer, somnar för det mesta, men när man ser sådär på morgonen så är man ju pigg i alla fall.

Jag och Marcus såg taken, har sätt den förr men den är sevärd. Handlar om två tjejer som åker till eruropa sen blir de kidnappade och ena tjejens far ska hitta dem. Som vanligt så tycker man att brudarna är så korkade, för man lämnar inte ut hela sitt liv till någon man har träffat i 10 minuter, man säger inte att "vi bor ensamma här". Men så är det ju på film med.

Sen har jag vart ut en sväng til mormor & morfar med. Alltid gott med fika.!

Just nu så ska jag väl antingen börja städa, för det ser rent ut sagt förjävligt ut härinne. Eller så pluggar jag på tentan, måste säga att inget känns sådär väldigt lockande, men det känns som om man pluggar bättre när det är städat runt omkring sig. Så det ska jag börja med.


Lördagsmys 24/10

Nu är det körslaget som gäller!
Maten hos kenth var otroligt god, hehe så god att jag glömde att ta en bild. Men hade kameran med mig i alla fall.

Vi ska se film snart, den går på fyran. Miss sunshine girl eller vad den nu hette.

Idag så såg jag och marcus shutter. Har sätt den förr, den är ganska bra, svår att förklara vad den handlar om för då avslöjar man nästan slutet. Men se den i alla fall!

Nej nu ser jag knappt vad jag skriver nästan.
Saturdaymorning 24/10

Det kanske inte är morgon just nu men klev upp när det var morgon i alla fall :)
Satte igång datorn min vid 9 tiden och skrev lite inför tentan, har faktiskt inte surfat för nöjes skull förrän nu! Det är start gjort av mig. Börjar känna att jag näsan är klar med min sammanfattning med. Sen så återstår nästa streg och det är att plugga på det. Men mintt mål var att bli klar med sammanfattningen tills på måndag men den har goda förutsättningar att bli klar redan idag!!

Idag så ryktas det om att de blir plankstek till middag, mums mumssäger jag! Skulle vilja hitta på något idag och inte bara plugga. Men det får man komma på sen när man är klar!
( skulle ha publicerats vid 13 tiden idag)


Fredagsmys 23/10

Nu är jag och Marcus hemma hos mig, vi har kollat på idol. Vet inte om jag orkar att se när de visar vem som åker ut, de drar ut så mycket på det tycker jag! Enklare att läsa på hemsidan sen.

Vi åkte innan och köpte lite smått och gott, det tog 40 minuter! Vi stod ett bra tag vid filmerna och kollade, såna där 3 för 99kr och sånt. Men jag sket i att köpa ändå, vilket är väldigt starkt gjort av mig. Vill inte räkna ut hur mycket pengar jag har lagt ut på film känner jag, får inte plats i min hylla känner jag.

Men det är något visst med att ha en film och en riktigt skiva! Inte brända, utan det riktigta fodralet, åhh vad härligt det är! Men jag är oftast lite feg och köper filmer jag har sätt och vet att de är bra, för det är många filmer som är roliga att ha. :)

Snars så ska vi nog kolla på Fight Club min älskling och jag. Det är en sån film som jag har sätt men inte kommer ihåg ett skvatt av, eller jo jag kommer ihåg huvudpoängen men den säger jag inte här ;)

 

 


Radar


Riktigt fin video, inte sådär porrig som alla andra hennes videos är utan väldigt vackert:)

Man ser i en scen att hon gör smygreklam för hennes egen parfym belive. Den skymtar förbi.

Det är väldigt svårt på youtube att hitta en bra version av denna video, skulle vilja lägga upp den som jag har på 
datorn. Men då blir man väl olaglig. Det är jobbigt när det är dåligt ljud och bild tycker jag men det får duga. Morgon inlägg med kanske 23/10

Idag så gick jag inte upp så tidigt som jag själv hade velat, vaknade vid 8 tiden och då kom båda hundarna och lag sig i sängen, man vill inte gärna stiga upp då, de ser ju ut att sova så skönt. =) Så sov en timma till.

Sen läste jag i blondinbellas blogg att hon hade en viss rutin när hon skulle plugga på morgonen och det var att duscha det första man gjorde och göra sig helt klar. Det tror jag faktiskt lite på att man kanske är mer motiverad att plugga när man har klätt på sig än om man sitter i pyamas, kanske inte så ofta man sover i just pyamas men ni förstår hur jag menar.

Så jag har vart och tagit en dusch ätit frukost sen hamnade jag här!

Nu börjar jag känna att ångesten kommer för måste verkligen plugga till tenatan om jag överhuvudtaget ska ha en chans! Det känns lite som om man tänker som de som är med i Lyxfällan, man skjuter upp saker och ting.
Men denna gång så ska jag verkligen lyckats!.Fejk! 23/10 Fredag

Jag satt och kollade på inlåst igår
Ett program där killar som är lite yngre men kriminella får prova på att sitta i ett fängelse.
I detta program så var deras föräldrar på besök, när föräldrarna gick in så verkade det vara värsta
kontrollen så att de inte hade några droger eller nått med sig. De hade hundar som sökte igenom personerna.

Men sen i en annan scen så har en av mammorna en mobiltelefon!! Vilket man inte får ha!.
För jag var med min pappa en gång och sanerade en källare på ett fängelse för att det hade kommit in vatten. Inte ens då fick man ha en mobiltlefon med sig, då träffade vi inga fångar.

Så tycker att de har försökt få en bild av att de gör som i ett riktigt fängelse i det programmet, med hundkontroller och så men tror ändå det inte är så farligt. Tror de skulle vara mycket värre för grabbarna i ett riktigt fängelse.Good girls gone bad


Underbart 22/10 Torsdag

Med morgon igen!.
I detta hus så kan man inte ta en sovmorgon, för hundarna har en viss förmåga att börja skälla halvåtta. Men då kom jag ju upp lite tidigare så det är positivt! =)

Har suttit ett tag nu och arbetat, tagit det lite lungt medfrukosten och så, det är skönt att vara själv för då känns det inte som om man stör några andra. Har hunnit plocka ut diskmaskinen med, visserligen så gjorde jag det för att få tiden att gå lite men det tar ju faktiskt inte så lång tid.

Ikväll är det den där jobbiga kvällen med tre program att välja på, svårt val.

Plus


Inlåst


Lyxfällan

Hemkommen och snart utflugen 21/10 Onsdag

Kom precis hem från skyttet, emn ska strax till gimo, Marcus vet ej nått, han är och tränar. men tänkte det blir så sent om hans träning slutar vid 22 så då är det lika bra att jag åker :) sen ska jag upp tidigt imorn och arbeta, har inte förberätt mig så mycket till seminariet som är imorn :P

men det idag gick bra i alla fall :)

Nästa vecka är det tenta, de som gjorde det innan så hade 100 underkännt av 141 så det käns inte så lovande.

Men nu börjar jag känna mig stressad, bussen går snart,  jag är ju aldrig hemma nu för tiden känns det som "/  ´men men


Snart bege sig 21/10 Onsdag

Till skolan, bussen går om ca 10 minuter. Vi ska ha seminarium idag och känns som om jag inte är så förberädd som man skulle ha varit. Vi skulle vaälja ut 5 begrepp och vet inte riktigt om jag har så bra begrepp, men får sitta och klura på de på bussen, det tar ju ändå nästan två timmar!

Ikväll så är det skytte som gäller, det ska bli lite roligt och som vanligt så måste jag städa mitt rum, fattar inte hur jag lyckas! Men det städar inte sig själv så någon måste göra det.

Nej nu måste jag nog börja fixa det sista innan avfärd


Läsarna: Darin är tidernas bästa "Idol"

behöver man säga mera ? =)

Här är resultatet:
http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=65299Mumsigt 20/10 Tisdag

Just nu är jag så sugen på fisken och den hemmalagade potatismosen som står i kylen! Men klockan är ju inte så mycket än så det är lite synd att det är förtidigt för lunch:(

Jag har faktiskt läst en hel del! men känns som om man har ganska mycket kvar ändå.

Jag hade tänkt ta ännu en paus och gå ut med hundarna lite, för nu ligger de bara och sover, de behöver röra på sig lite med!


Har äntligen fattat på mig min webb kamera nu! duktigt lina

Morgon 20/10 Tisdag

Har vart vaken i någon timme nu men, vart uppe och läst lite,men kände att en liten paus är man värd.
Det var lite gosigt imorse för marcus han åkte kvart över 5 imorse eller nått, sem vaknade jag av att wilma, en av hundarna, skällde så då ropade jag in henne så sov hon med mig och hon gick inte :O
Det brukar hon alltid göra annars, men var kanske lite trött idag eller nått.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vet att jag måste plugga lite, att plugga är inte det lättaste måste jag säga, inge latmansgöra inte. De ska ju vara som att jobba heltid och det förstår man nu!.

Nej nu kanske man ska tillbaka till arbetet¨.


Otur? 19/ 10 Måndag

Min bil har gått bra sen jag fick den i alla fall. Jag har kanske kört den i två och en halv månad. Innan dess så hade min pappa den, det har inte vart något fel då heller.

MEN

I helgen så åkte jag, Cizzi , Sara & Madde til taxinge som ligger utanför södertälje, det var en ungdomsträff där för skyttar. Vi åkte runt två och vi skulle vara där vid 6 tiden så de var gott om tid.
Vi kom till Stockholm vid 4 tiden kanske det var, inte den bästa tiden på en fredag. Det tog en jäkla tid, precis efter köerna hade börjat tagit slut så börjar det ryka från motorhuvuden!! Vad gör man lixom?
Men vi åkte in på väggrenen, det var vattnet som hade kokat. Fyllde på det och var tvungna att ha på högsta värme i bilen, bastu säger jag!

När vi skulle hem sen så började det med att bilen inte startar alls? :S  Sen så kom det ett konstight ihållande ljud från bilen fast jag inte hade någon nyckel i! Men det var tydligen startmotorna som hade hakat upp sig.
Men Per som är en snäll skytte kille hjälpte oss och vi rullade igång bilen. Yes den funkar tänkte vi!

Vi kom till knivsta när den började bete sig jätte konstigt, bensinmätaren sjönk väldigt fort! jag trodde att det skulle räcka fram och tillbaka till taxinge med heltank och nu låg den nästan på noll! Sen började alla lampor blinka och lysa, bilen hackade sig fram och tillslut så gick det inte att gasa mera, så det fick bli vägrenen igen!

Som tur var så var Saras pappa i närheten så han kom och vi böt batteri med hans bil, så kom vi hem i alla fall. :)

Men hatar att det blev så just nu för det har ju inte vart problem innan :(


here we go again 13/10 Tisdag

Idag har jag lite mer energi. Kanske för att man har vart ute och rört på sig lite.
Det är alltid lite trevligare att åka till skolan och träffa folk än att sitta hemma och häcka. Jag är en
ganska social person. :)

Det är med lite roligt att prata med nya i klassen, eller nya och nya, såna som man inte pratar med så ofta
man får reda lite mer om vad de är för sorts personer, det stämmer inte alltid med den bilden man har från början.
Hade en kille i klassen i gymnasiet, jonas, men han gick under namnet moderaten. Jag trodde jag hade fått en till sån i klassen! Oh noo! Jonas är snäll men dryg om sitt politik tjaffs. Men det visade sig att han i min nuvarande klass inte alls är sån! Sen en tjej som ser väldigt fin ut man kan inte tänka sig henne med skit under naglarna, hon är värsta överlevaren, hon älskar att vara ute i skogarna. haha så fel man kan ha!

 

Idag så började dagen inte så bra, man hörde hur det regnade utanför, vilket gjorde en inte så taggad på att stiga upp. Men fick skjuts av Marcus pappa till bussen för han skulle ändå till jobbet så det var snällt. :) jag råkade dock glömma matlådan hemma =(. hade sätt fram emot den, taco-paj = mumma! Men den stod så snällt där på köksbordet och ville antagligen inte ut i regnet.

Min plan nu när jag kom hem var att plugga, emn jag tycker att jag var så duktig på bussen och läste en hel del! :)
Har väl lite kvar men de får amn väl skum läsa lite.

Nu ska jag klippa och klista lite, skrev ut en karta på färdvägen inför helgen. Men den blev delad + attden ser lite trist ut. Så det ska jag syssla med.

 


Trist 12/10 Måndag

Idag känns som en trist dag, vet inte om det är vädret som gör det.
Klockan är snart 5 och vad har man gjort? xD
Okej jag har väl läst lite och skrivit klart en sak som ska in imorn, men det har gått så fort!
hade tänkt ta en paus snart och se på någon serie :)
Fast fick faktiskt lust att städa lite! Kanske ska ta vara på det, hade jätte snyggt igår men nu ser det lite stökigare ut igen, bäst att fixa innan det blir alldeles för mycket att göra:)Tjing

(för segt för att lägga upp bilder)P.s Lina längtar till helgen :D

Partybrudarna


I used to rule the world! 11/10 Söndag

En hej dundrades låt som en viss kille har gjort en cover på. Hihi

Denna helg känns så seg, det är bara söndag! Ledig imorn med och det är najs, måste väl egentligen plugga lite granna, emn är så taggad på att åka till södertälje nu, vill ha fredag :D
Men måste klara denna vecka först!

Idag var det en mumsig frukost, smörgåstårta :D
Lite rester från igår kan ju inte bara stå där och förgå.

Jag känner mig lycklig idag på någe vis kan inte sätta fingret på det, men en bra dag.

Ska nog till mormor och morfar lite senare, de kom hem igår från polen tror jag att de var :).
gillar starkt min mormor och morfar, ge de evigt liv!  =)

tjing


Seegt 10/10 Lördag

Är ltie smått seg ideg, men måste nog snart sätta igång med läsandet:)

Igår var det ganska roligt faktiskt.
Vi åt på Jalla, var någon konstig mat jag åt men var inte så jätte hungrig. Hade ätit hemma hos marcus bara någon timme tidigare.
Så gick vi hem till Therese och förfestade lite.
Vi gick sedan mot stan, jag och sara lyckades snacka oss in på Kalas, det är ju 20 där, haha det är bra att vara tjej!

Tog bussen hem mot Marcus, de har inge vatten just nu vilket är lite pain, ingen toa eller någonting :P

Slog på tven för ett tag sen och då var det High school musical på Disney channel, tack gode gud så var inte det dubbat som Hanna Montana som går nu. ^^

Nej nu ska man väl få i sig något att käka.

Tjing

A new day 9/10 Fredag

En härlig dag. Hade kanske tänkt gå upp senare, men tänkte att jag måste få något gjort med!
Så nu har jag slängt i mig lite frukost och tänkte sätta mig och börja läsa.

Idag så ska jag träffa tjejjerna i Uppsala, vi ska käka lite sen blir det nog party!
jag vet bara inte hur jag ska lägga upp dagen, måste hemoch fixa iordning mig, men samtidigt vill jag ha kläder imorn, ska nog sova i gimo, de vill man ju inte släpa till uppsala.

Så blir nog så att jag far hem, fixar lite och tar bilen hit. Men nåste lämna bilden till pappa med så att han kan fixa stereon, ska till södertälje nästa helg och då skulle de vara bra med lite musik.

Imorn kommer mormor och morfar hem med. :D
Jag tror de har vart i Polen, man är van att träffa de ganska ofta och nu har de gått ¨två veckor.
Men men det är kul att de är ute och flänger lite med.

nej nu ska jag kolla på lite sidor för att sedan läsa.

TjingThe day is coming to an end 8/10 Torsdag

Snart är det tack och godnatt.

Har precis sätt på inlåst som går på tv4, det är förargligt att det går tre bra programklockan 21 på torsdagar!
Lyxfällan på 3:an, Plus på 1:an och Inlåst på 4:an.  Men man får prioritera och de andra programmen kan man se på webb-tv. God bless webb- tv !! :D

Nu ska vi nog se på Svenska Hollywoodfruar här tror jag, det är med ganska roligt att se på.

natti natt!

Tjing

Låt

En gammal men ändå en riktigt bra låt


One thing 8/10 Torsdag

Kom på en sak.
Det är lite skönt att gå Universitet ibland, nu t ex är man "ledig" i 4 dagar :D
Fast man har ju en del at läsa, men det är skönt att slippa att åka bussen, det tar så otroligt mycket tid.


Hemkommen 8/10 Torsdag

Mätt och några kollade bloggsidor senare så sitter man här i sängen hos Marcus. Han spelar och jag är vid min dator, hehe socialt värre här.

Hade då samtalsexamination idag, gick bra men var inte som jag hade förväntat mig precis.
Började prata med tre tjejer utanför klassrummet och de berättade att de hade fått oförberätt prov sist de hade haft henne så man befarade det värsta.  
Så blev det med, tur att man rå pluggade lite där innan vi skulle gå in.

Sen samtalade vi lite i små grupper och så med. Heh en liten rolig sak var att jag känner en person som inte går i min klass på hela skolan och jag lyckades hamna i hans grupp.^^
Men det gjorde det hela lite tryggare med att man känner någon. Men det var en mycket trevlig klass, kändes inte alls lika läskigt som jag hade förväntat mig.  :)

 Min vision var att läsa lite när jag kom hem, men är så slut på energi känner jag, skulle kunna somna!
Men man måste väl någongång, kan ju börja i alla fall.

Ja så får det blir :)''

Tjing

(för segt att lägga upp någon bild)

Morgon 8/10 Torsdag

Alla glada!

Vaknade innan klockan idag, ungefär en kvart då känns det onödigt att somna om, för man kommer antagligen bara vara tröttare när man vaknar igen.

Det ser ut att bli en fin höstdag idag, skönt när det inte regnar och blåser så mycket. :)

Nej nu ska jag fixa iordning lite här och äta lite frukost.

Tjing


Random 7/10 Onsdag

Konstig snubbe.
Inatt så hade jag mobilen på ljudlöst, inge vibrator eller nått sånt.
När jag vaknade så hade jag 9! missade samtal. Sista klockan 05:35.
Jamenar ger man inte upp efter 2-3 gånger när man inte svarar :S?
Speciellt vid den tiden på dygnet.

Sen när jag var påväg hem så ringde han igen, någon utländsk christian
Men då fattade han att han hade rint fel i alla fall:P

De finns folk till allt.


Pics 7/10


Kaviar macka är dundergott!


Österbyrakan är väääldigt rak!


Vinglas köpta på IKEA 39:- för 6 st

 
Fina lyktor från IKEA. 25 kr eller något sånt.


PEZ i ny cool retro förpackning, men de smakar inte som vanligt tyvärr.
Snygg förpackning i alla fall.


Dör här 7/10

Av hunger, mat om en timme, hur ska detta sluta.
Inte har jag duschat heller, dålig gjort! ^^
Men jag har läst det jag ska läsa tills imorn i alla fall! (kanske råkade skum läsa lite... okej ganska fort de sista 30 sidorna) Kisse kom och gosade med, man behöver bara säga kom så kommer han. Förstår inte riktigt logiken med att stå och trampa på min mage i tio minuter för att sedan gå och lägga sig vid mina fötter, men är man katt så är man.

Funderar på om jag kanske ska röja upp lite här i rummet för att få tiden att gå, lyssna lite på musik med så går det med fortare.

Kom att tänka på att detta var verkligen min favoritlåt när jag var liten.
Men min cd spelare hackade sönder skivan. :(Bra gjort! 7/10 Onsdag

Carro klarade körkortet! så då slipper man köra själv till Göteborg! :)
Grattis tjejen!


Hoppsan 7/10 Onsdag

Råkade handla lite idag fast jag inte borde, vad jag borde göra är att betala boken jag fick hem häromdagen, men det har inte riktigt funnits tid för det.

Idag så har det vart seminarium, det kan vara lite svårt de där emd seminarium ibland för amn vet aldrig riktigt vad som kommer att ske.
Har en examniation imorn med! Men det går nog bra, bara jag läser det jag ska så :).

Nu har jag gjort nästan ingenting i en halvtimme, eller suttit vid datorn då. Måste nog sätta igång.
Kanske ska börja med en dusch så får man lite nya friska tag!

Hittar inte min kamera i röran, men den blev det.
Me like parfym

Sen blev det en volym förstärkare till håret eller
vad man ska kalla det.
Pulver som man har i hårbotten.
Tjing

illa 6/10 Tisdag

När jag kom hem så hade mamma skrivit en lapp.

Jag råkade stänga ute kisse igår på balkongen, hittade inte honom
i morse, stackars kisse.

Jag som tyckte det var synd om mig att jag fick vänta 30 minuter på att komma ín,
så var kisse ute hela natten. Men nu har jag legat och pysslat om honom lite medans jag har läst.
Han har blivit en riktigt knä katt. Kommer så fort man ropar. :)

Idag har det bara flytit på känns det som.
Imorn är ett till seminarium, men har nästan läst allt. 10 sdor kvar eller nått.
Sen så fick jag reda på att den examinationen jag missade ska göras på torsdag, då är det ytterligare en bok att läsa då!. Men den var väldigt lättläst, 80 sidor på lite mer än en timme är okej. Man får se till att skum läsa lite de 50 sista sidorna.

Sen frågade Cizzi om jag skulle med på falling target JSM. Så varför inte den 20-22 november tillbringar jag i Göteborg. Haha ska köra dit, hoppas på att carro med fixar körkortet annars blir det kämpigt. Måste få tagpå en bil med, i min lilla golf så får man knappast plats med så mycket packning!!

nej nu ska jag städa upp lite här och fara till älskling :)

Tjing


 
Kisse frös nog inatt

Skola 6/10 tisdag

Är just nu i skolanpå föreläsning, skönt med rast, men det är inte så lång tid kvar av den, har haft seminarium idag, vi skulle ha läst typ 1000 böcker, men det gick fint fint, slutar två, hem och läsa sen igen!


Tjing så länge

Done 5/10 Måndag

Nu har jag i stort sätt läst klar allt, det sista jag läste kanske var mera översiktsläsa, men jag är ganska trött nu på det där!

Resten av denna dag är paus, får kolla litepådet ikväll en sista gång bara.

Nu gäller det att få i siglite lunch så far vi sen:)

tjing

Härlig dag 5/10 Måndag

Har egentligen redan vart uppe i en timme, men när man fastnar vid datorn så gör man.
Hade tänkt att jag skulle sätta igång att läsa lite, menär så hungrig nu så måste nog äta först.

Idag ska jag och älskling in till Uppsala, jag får låna deras bil den är lite större, så ska vi åka till ikea. Inte för att något direkt behöver köpas utan mer för att Marcus aldrig vart där.
Sen ska vi åka till Joanna och kikapå hennes dator !.

Detta kommer nog att bli en bra dag =)

Tjing

 
haha snygg smygfotat bild

Oopsie 4/10 Söndag

Blev visst inte så mycket skrivet på detta dygn, men det beror på att när man är hos pappa så tar man sig inte lika mycket tid till datorn.

Igår var jag och hälsade på Malin i Vendel. Jag skulle köra det, det gick bra tills jag svängde av på fel väg och kom närmare och närmare Uppsala. När det var 2 mil till Uppsala så ringde jag Malin så fick hon och hennes mamma guida mig. Fick åka ut på E4 köra på motorväg gör man inte så ofta så det var kul att få gasa på lite ;)
Men det tog ca 1 timme att åka dit och en halvtimme hem så jadu lite omväg kanske ^^ Nu räknar jag gimo som utgånspunkt.

Hemma hos malin så snackade vi lite, baka kaka, åt middag, åt kakan, kollade film, spelade spel och kollade på Körslaget där vår förre klasskompis Erik var med :)

Marcus hade inkilning med sitt hockeylag, så plockade upp honom på vägen hem :)

Idag så har jag läst lite, så har inte så jätte mycket kvar nu!
Sen var vi över till min farbror, hans bonusbarn Emmie fyllde 6 år, var där och fira lite, tårta mums!

Är just nu hos marcus, tanken var väl att jag skulle läsa lite nu men har inte så stor lust, men man måste väl!

så ska göra det nu :)

Tjing


Bye bye 3/10 Lördag

Nu drar jag till skogarna i vendel, till Malin alltså =)

Tjing!

Hemkommen 2/10 Fredag

Från en trevlig kväll hos Andreas och Marie :)
Vi kollade lite på idol och sedan filmen Just like heaven, missade dock slutet men har nog den hemma tror jag
Har en massa filmer, man köper ibland 2 eller 3 för 99 kr, sen så hinner man ju inte alltid se.
Nu ska Marcus jag och Jens se just se en sån film som man inte sätt förr. Bottoms up eller något liknande hette den. Med Paris Hilton, har hört att det är en B film, men man kan ju inte dömma innan man har sett den.

Allt för nu

Tjing

Mätt!! 2/10 fredag

Nu är man ganska proppmätt efter den där pizzan, var kanske inte så otipppat med just pizza när man är hos pappa, det hänger lixom ihop.

Åkte hit för några timmar sen, ska åka vidare till Marie och Andreas om ett litet ögonblick bara.
Marcus är och spelar ishockey i skärplinge och då kan ju jag inte bara sitta här hemma och glo.
Fast måste nog borsta tänderna först, mexicana är grejer det!

Nu stanna en lastbil här utanför med, föraren kanske kommer och ska yxmörda mg och min bror... eller så har jag sätt på för mycket film.

Ha det bra så länge

Tjing'

Duktigt! 2/10 Fredag

Jag får hela tiden för mig att det är torsdag idag hmm.
Nu har jag läst ut solidaritetsboken! Äntligen så är man klar med den!
Nu är det bara 170 sidor kvar + läroplanen för förskolor :) wiee

Har hunnit sätta igång en tvätt med och vart ut med hundarna.
Det är lite läskigt när man tvättar hos någon annan, hoppas jag inte har sönder tvättmaskinen !

Det är riktigtfint ute just nu, har suttit ute och läst min bok, hundarna Wilma och Nova tycker nog med det är skönt att få vara ute istället för att ligga inne, jag är ju ändå hemma :)

Ska väl börja dra mig hemåt lite senare, det ska bli en lugn fredag idag.Ska försöka läsa så mycket som möjligt!
Men först så ska jag vänta på älskling.

Tjing*


Fina Nova


Wilma

Nova igen, Wilma är Novas mamma

Fint väder

Skönt att sitta ute och få lite frisk luft

Jag körde den naturliga looken, är man hemma så är man!


Haha 2/10 Fredag

Tyckte detta var lite roligt i idol från igår.
Hon tror verkligen att hon ´har gått vidare haha


Hungriig 2/10 Fredag

Jag är en sån som alltid brukar äta precis när jag går upp, men idag har jag skippat det. Jag sa till mig själv att när jag har läst till sidan 70 så får jag gå och äta. Hahaett litet sätt att tvinga mig själv attläsa den fruktansvärt dåliga boken!.
Fast det bra är att den är så liten så att det syns verkligen när man har kommit någon vart, nu är det bara 50 sidor kvar! Duktigt gjort lina.


Det är lite roligt när man inte sitter vid sin egen dator och ser bilder på sig själv hah


Studenten

Jag som var räddatt inte få något plakat fick två ^^

Presentöppning

Mycket vacker bild på mig från brölloppet

Jag med brudbuketten i högsta hugg som jag fångade!

Det får avsluta för denna gång^^


God morgon! 2/10 Fredag

Var inte uppe lika tidigt som igår, men vissa dar får man väl unna sig lite sovmorgon. :)
Vaknade av att hundarna skällde, hade nog kunnat sovit längre, men när hundarna har tråkigt och vill att folk ska gå upp då skäller de.
Kisse där hemma i norrskedika han brukar börja jama eller ha race utanför dörren så att man vaknar. Allt för att få lite uppmärksamhet.
Stackarn får inte sova i mitt rum för att Marcus är allergiskt, men han har lite svårt att förstå det ibland och smiter in ändå. Men om han vet att man ser han så smiter han ut lika fort.

Fast han verkar vara lite jobbig att sova med har jag hört. En gång så vaknade mamma utan kudde, när hon tände lampan så låg kisse på hela. hah

Djur är roliga de, om man inte har ett djur så förstår man nog inte riktigt att de är egna personer i var och en utav dem. Man kan inte säga att alla katter är lata för så är det inte.


Har ni något djur därute i stugorna?


Kisse när han är snäll och ligger still. Pelle heter han egentligen, men säger nog
mest kisse ändå, han är som en hund, kommer när man ropar.


Inlåst 1/10 Torsdag

Ett riktigt intressant program såg går på 4:an kl 21 på torsdagar.
Det började idag.
Handlar om 6 killar som har hamnat lite på fel spår, de ska nu prova på livet i ett fängelse.
Det är intressant at vissa bryter ihop efter en dag och grinar, de ska ändå vara tuffa killar
som misshandlar folk och gör inbrott. Förhoppningsvis så kommer de här killarna sluta
med sitt kriminella liv när de kommer ut. Jag tycker de är hemst att de är så unga 16-17 år, vad tänker de med?!

Men för min del så är det tack och godnatt nu, nog med läsandet för idag!

Tjing*

mal mal mal 1/10 Torsdag

Känns som om man bara maler på med texten man läser, man fattar inte riktigt utan läser för att man måste. Det är ju just detta man vill få bort i skolorna, att man lär sig för stunden och inte för livet, men det är exakt det vi sysslar med på lärarutbildningen. Tycker jag är lite dubbelmoral.

Men det är bara att kämpa på !

tänkte ta break vid 8 i alla fall, då är det idol och efter det så var det ett nyttprogram på 4:an som handlar om fängelser. Verkar intressant. Skulle vilja bryta redan klockan 7 för då är det Dr Phil, men skiter nog i det. Prioritera!

Tjing

Efter skolan 1/10 Torsdag

Nu är jag precis hemkommen till Marcus, tänkte sätta mig ner och läsa en hel del nu på eftermiddagen. Vill inte vara ute i sista sekund känner ja, bättre att få det gjort!

Idag har det vart föreläsning, måste säga att varenda föreläsning är ju inte så kul, eller så givande för den delen.
Tycker man lika bra hade kunnat fått ett papper på det, så att man hemma hade kunnat vart och läst istället.
För det tar sin lilla tid att åka buss, även fast man kan läsa och så på bussen så ska man ta sig till och från den med.

Föreläsning är för den som inte vet ett tillfälle som man väljer att vara på. Det är en person som kan föreläsa om t ex röst och talvård, istället för att läsa om det i en bok så får man nu se olika exempel på vad som är bra att göra med rösten iför ett tal. Man kan minnas detta på ett bättre sätt så man hör det istället för att läsa, man kan relatera till det föreläsaren säger bättre.
Sen när man sedan kommer få "prov" på detta så är det bra om man har en föreläsning som en källa, då ser läraren att man engagerar sig att gå på föreläsningarna.


En annan sak, jäklar vad det har blivit kallt! hösten är påväg.

Här bor Marcus med sin familj, blev en liten konstig bild bakom trädet, men grannen var
ute och ville inte att han skulle tro att jag var en turist ^^
 

Bäst 1/10 Torsdag


Underbart 1/10 Torsdag

Härligt att börja dagen med en god frukost, det tar inte speciellt lång tid heller och det är billigt! =)


Uppe med tuppen 1/10 Torsdag

Kände att ny dag ny månad = Nytt liv!
Okej kanske inte så drastisk gick mina tankar men, det är så himla mycket just nu så då är det bra att gå upp itid.
Min buss går 9:56 innan dess så ska jag

- Duscha
- Äta
- Fixa iordning sig
- Packa ihop väskan
- Läsa lite grann

Om jag känner mig själv rätt så kommer lägsta prioritet vara att läsa, men jag får se till att göra det andra superfort!
Min bror är fortfarande hemma så vill inte ockupera badrummet riktigt än.

Får börja på att läsa då!

Tjing!


En exempelbild som alla får med i windows vista. Men har tyvärr inte så många bilder
på den bärbara datorn, hade inte tänkt fylla den så mycket med sånt heller.

RSS 2.0