iihhh!!!

Jag ryser när jagser dtta, så underbart


Hemma!

Efter en fartfylld dag, började i skolan vid 10, slutade tolv, åkte hem gjorde mat och åkte till Östhammar för jobb. Ett ganska skönt jobb ändå på en idrottsanläggning. Man säger mest hej och hej då. Det om var tråkigt var att micron inte funkade så det blidde ingen middag, eller en ganska sen middag.

Nu när jag kom hem så körde jag ett pass med Zumba, det var roligt, det är en video man har på tv: en och man följer deras rörelse, det äår min typ av träning som jag gillar :D

Imron så ska jag till öregrund och skjuta klockan 10 ( varför jag sa ja till detta förstår jag inte själv) så det blir ingen sovmorgon imorn inte. Sen klockan 15 så blir det jobb"  Jag älskar att jobba :D eller snarare lönebesked.

Nej nu sitterjag och väntar på älskling, han skulle tydligen komma hem snart :P haha åkte till östhammar och vände typ :P Men bra för mig =)

till skolan

Och det börjar bli brådis, men faktiskt skönt att sova ut. Det gick bra ändå att sova utan Marcus, var så trött, men nu är man pigg efter 8 tmmars sömn, läste klart det som är till duggan så ska nog ta en annan bok att läsa på bussen,  någon man kan läsa ut på jätte kort tid.

Nej nu blir det till att rusa

Stolt

Idag blev jag stolt äver mig själv, jag gick in i en affär som var fullproppd med billiga filmer, men jag köpte inget!

buuhu!

Idag så kommer jag få sova alldeles själv:( Har inte sovit själv i lägenheten så det känns lite läskigt. Marcus ska iväg på kryssning så kan ju inte prata med han heller för de blir dyrt, heh men hämnden kommer om en månad, då är jag borta en vecka ^^
Men än så länge så är det lugnt, kom ju hem när det var ljust. Sen har jag låst dörren nu.

Sitter och tar de lite lugnt framför tv:en nu men ska väl ta och läsa lite, blir ju en tre dagars i helgen ;) Med jobb alltså. Så då kanske det inte finns så mycket tid till övers.

I skolan gick de bra idag, känner mig lugn inför morgondagen med!

Nej man kanske ska ta och röra lite på sig, hade tänkt hinna med att fixa tvätten, sortera papper, träna zumba, laga mat och kika mera tv


Jiippiie :D

Jag klarade hemtentan, den som jag var tvungen att kompetera lite på, Thank God!

Nu hoppas jag att jag har klarat tentan med. Hoppas Hoppas Hoppas!


Nu blir det semla!! ( Tror mamma har rätt, jag sitter bara och jäser)


Gladare av att handla?

Ja för jag känner mig jätte glad just nu :D  ( men har inte vart inne på Swedbank än och kollat hur mycket jag har gjort av mig heller)

Men det blev en hel del idag, men var på ÖB och där så känns det som om man handlar jätte mycket så blir det kanske 200, på ica här i stan så får man ingenting för 200.

Den har jag köpt 5 stycken linnen (haha nu kan ju inte mamma se hur många linnen jag köper längre)
Men et var fakiskt länge sedan jag köpte linnen och det var mest bas linnen, köpte en tröja för en 10: a Det är fynd!

Så köpte jag en liten väska som är perfekt till Gran Canaria, den har dragkedja!
Sen en sjal. en jätte fin lampa!
En mössa, för min var ju tydligen ful.
Hm sen kan jag inte minnas någe mera, så det kan ju inte ha blivit så farligt dyrt ändå??

hm de var visst 1400. men kom på att jag köpte ett par jätte bra lådor som man kan ha och ställa ner i förrådet, med mina grejer som jag kanske inte använder så mycket, det finns nog en hel del sånna saker.

Vad tråkigt det är utan bilder, men kameran är inte hemma.

Nu blir det nog lyxfällan med plugg i pausen
Wooohooo!

Detta är bästa dagen då man får reda på hur mycket ma har tjänat! Denna månad har verkligen vart Underbar! om jag inte hade haft ett jobb och bara skulle fått bidraget så skulle jag fått ca 6 gånger mindre pengar denna månad:P det är STOR skillnad, men det är semesterersättningen som gör de.!

då behöver jag kanske inte ha så dåligt samvete för att jag åker in och handlar lite idag med mamma och kenth. Men ska inte handla för mycket, bara nödvändigt, som en hemtelefon och ett skoställ!.
Men någon liten tröja kanske kan få slinka med (A)

Tisdag tisdag

en helt vanlig tisdag, efter skolan idag så åkte jag och Marcus hem till mamma :) Där vi åt och så, det är så roligt att träffa kisse!
Sen så skulle jag ha åkt på skytte men hade så sjukt ont i magen så vi åkte till Mormor i stället och hälsade på.
Vi skulle sen ha hunnit med 21:01 bussen, vi var där 21:02 och bussen brukar aldrig vara itid anars, men just idag när man ska med då har den naturligtvis gått. Så mamma var snäll och skjutsade oss till östhammar för att ta nästa buss :)

Haha när vi åkte hem så muttrade Marcus om att vi kom hem så sent och att han behövde sova, vi kom hem för kanske en halvtimme sen och han ligger inte i sängen än :P haha han väntar väl på mig skulle jag tro, men det börjar nog bli dags för att knyta sig, går hellre upp tidigt imorn och läser lite än att sitta nu.

Imorn så behöver jag int åka till skola, men vad gör lina den dagen j hon åker till Uppsala ändå med mamma och kenth :P haha ett sug efter uppsala som man inte kommer ifrån.


nej nu sova

(min kamera är glömd hos Joanna)

god morgon

Nu ska jag sätta igång att läsa lite, det måste ju löna sig att gå upp klockan 7 så ska inte kasta bort den tiden :p

Hej hej hallå!

Sitter nu här i soffan och försöker att arbeta lite.
Har nog äntligen fått kläm på hur kopieringskortet fungerar, har även fyllt på det så nu förhoppningsvis så ska de funka tills imorn :)

Idag så hade vi en kursintroduktion, den var förvånadsvärt lugn. Vad som kan ha vart litemotsägelsefullt var att läraren först stod och snacka om olika inlärnings metoder och av alla så var föreläsning säms för man mindes i snitt bara 5% när man gick därifrån. Men sen efter pausen så hade hon själv en föreläsning på 1 timme ? vad var logiken i det??

Jag har fått hem alla mina böcker som jag har beställt med, det gav mig lite ngest förböckerna var så tunna!! Men de kosta en hel del. buhu :( Men kan väl förhoppningsvis sälja de sen, jag försöker att inte kladda så mycket i böckerna.

Resten av kvällen ska jag ägna till plugg, eller i alla fall till klockan 20. Sen så är det tv som gäller!

Ska nog satsa på att gå upp tidigt imorn för Marcus jobbar ändå förmiddag så då har jag ingen som kan hålla mig kvar, haha men det var lite av en överdrift att jag skulle orka upp och se hela Sverige- Finland matchen i morse som började klockan 6. Jag såg första perioden, sen så gick jag och somnade om istället :P

Åhhh!!!!

Nu är jag pisstrött på tele 2!! Nu går det inte att skicka sms igen. 3 gånger nu på kort tid gör att man blir less. Jag har ändå betalt ett abonemang för att det ska fungera. Får se hur många timmar de håller i sig nu, sist så var det 7

Tävling tävling, mycket viktig tävling!!

Jag är med och tävlar i Spiderchicks tävling i sammarbete med Svenska Spel om 2 finalbiljetter till Melodifestivalen.

Motivering:
Alla i min omgivning kan skriva under på att min stora idol stavas D-A-R-I-N (Det är bara att kolla på resten av bloggen för bevis). Det skulle vara som en stor dröm att få se Darin LIVE i globen!! Melodifestivalen är också en tävling som ligger mig varmt om hjärtat, en tävling som jag följer varje år sen jag vet inte när. En sådan tävling som man själv skulle vilja vara med i men som är svårt när man inte har den musikaliska gåvan, så det närmaste som jag skulle kunna komma är att vara i publiken och det räcker ganska bra för mig! =)


Svenska Spel Schlager- Bingo

Jiippiie :D

Han kom till final!

Jag är så otroligt glad, haha grät nog nästan där ett tag.

Min plan idag är att städa upp här i lägenheten, Marcus är och spelar match i Uppsala. Så tänkte att det skulle bli fint tills han kom hem. :)

Typiskt mig

jag vaknade och såg att klockan var tio i 9 och tänkte ja klockan ringer ju nio så det är ju ingen ide att somna om.. Så började med att pigga upp mig själv lite. Mn så kollade jag lite närmare på klockan då var 8: an en 6:a. Tjii fick man för att man inte ville somna om. Men lyckades ändå tillslut!

Today

Så kom det ut 1 minut av Darins låt, vet inte hur många gånger jag har lyssnat på denna! Bra bra bra!
Jätte bra kritik får den av pressen med, de är så underbart och imorn så ska jag rösta gärnet, har satt mobilen på påminnelse.

Nu på kvällen så har jag, Marcus, Johan och Jesper kollat på hockey, det gick ju bra, Sverige vann annars så hade det väl vart målvaktens fel för att han är ju ny, eller peter fosperg för han ska ju vara bra. Men det var ju bra att vi vann. Det är så mycket roligare att se på hockey nu när Marcus spelar. För då hänger man med bättre. Sen så Sverige Matcher kan man ju allid se.

Men Curling är nästan bättre, men vet inte om jag orkar upp till det :P Det går klockan 4 inatt ^^.
Nej nu ska jag nog se ÄNNU en film som jag inte har sätt som står i hyllan min. Eller resonerar såhär om jag inte kommer ihåg filmen, bara några få scener. Då kan jag lika bra se den.

Idag har det blivit The Good Girl och Inte utan min dotter


The Good Girl är väl kanske inte så bra ändå....

eller vänta

Det är Extreme home makeover :D:D:D


Det brukar jag nästan alltid gråta till ^^, det är ju så sorgliga berättelser, hoppas bara att det inte är något avsnipp som jag redan har sätt.

Jahapp..

Vad gör man nu då?

Klockan är 14 och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske se på ett avsnitt av blåsningen! det är ganska roligt, missade i söndags och efterson reprisen går på lördag kväll så passar det inte riktigt att se det då.


Jag fick sådan lust att shoppa ! Ska möta Joanna på Gränby imorn vid halv 1 haha men man kan ju alltid åka in tidigare för att handla lite ;) Men ska inte handla för så , måste ju spara lite till Grand Canaria, måste ju växla pengar någon dag med så att man inte sitter där dagen före och inte har gjort det!

Nej blåsningen var det!

oopsie

Det var kanske inte meningen att jag skulle sova såhär länge bara för att jag inte ställde klockan på ringning. Men antar att man behöver sova lite längre ibland :)

Nu är min plan att jag ska skriva lite på en hemtenta som jag kompilterar på, det är inte jätte mycket kvar så det är skönt. Men man måste ändå få det gjort. De böcker som jag lånade på biblioteket skulle vart inne i Tisdags så kanske ska lägga på ett kol!

Men först så måste jag få i mig lite frukost!Tröttis

Känner jag mig, har ju vart uppe ett tag nu.

Var och kollade på när Marcus spelade hockey med, de mötte ett lag som nog inte borde vara i denna division, haha de andra laget vann med 16-0. Men de hur vunnit med sådan målskillnad nästan varje gång.

Blev lite rädd med idag när ytterdörren öppnade sig, jag förväntade mig inte att någon skulle komma, för marcus jobbar, men det var marcus för han var lite orolig för att jag inte hade svarat på mobilen på 4 timmar. Men det har sin lilla förklaring med att min mobil var hjärndöd i 7 timmar, mobilen går men det är nätet det är fel på, åhhh jäkla skit saker!

>Nej nu ska jag sätta igång en film kanske och slumra, men ska nog hålla mig vaken tills Marcus kommer i alla fall =)


Då var tentan avklarad

Det känns så skönt!
Det känns också bra, för tror jag har en möjlighet att klara den :)

Efteråt så åkte jag till Joanna en sväng, tills hon skulle till jobbet, mötte sedan upp Tegan, vi skulle köpa present till Janne. Det var snabbt avklarat så tog bussen hem sen :)

NU sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på, Marcus jobbar, jag är inte hungrig, har väl iof plugg att göra men är för trött, gick upp halv 6 så känner att mitt läshuvud inte är på topp.

Tänkte att jag kanske skulle ta och se en film som jag inte har sätt som har stått i min hylla ett bra tag.

Men jag har börjat farsineras över sporten curling, det går ju bra för Sverige med så det är ju kul, de har vunnit de 3 matcher jag har sätt, den fjärde håller på nu :) Tva har tjejerna vunnit och en har killarna vunnit hittils. Tror den redan är avgjord men jag sitter och kollar på repriser från inatten jaLycklig!! :D

Snart är det lördag och jag är så spänd, vill höra låten!!

Nu har pressen fått höra den och uttalandena har sätt ut såhär:


Andreas Nunstedt:
Darin var storfavorit innan SVT drog igång sin uppspelning för världspressen
nu på kvällen. Efter uppspelningen har det knappast ändrats

Mattias Dahlstöm (DN) :
"Midtempo-pojkbandsballad som sitter som smäcken.
Man vill instinktivt slänga upp en tändare i luften och låta armen gunga
fram och tillbaka.

Kommer förmodligen också växa på scenen. Särskilt avslutningen." Mattias Dahlstöm (DN) :

GP's Nöjesblogg:
"Så kom den då. Tony Nilssons starkaste låt. Darin gör den här snygga
pojkbandsballaden med närmast Ronan Keatingsk exakthet och
med tonsäker höjning. I det här sammanhanget borde Darin vara
finalklar redan nu.
"


Så nu är det bara att hoppas att den är så bra som de säger (A)


'


Damn Damn Damn

Jäkla OS, nu är det ingen andra avenyn på 2 veckor :( buhu.
Jag som ha de längtat hela dagen lång på detta. Men men får väl se Efterlyst då, ´kan ju inte plugga hela  natten.

Ska upp halv 6 imorn just för att vi skriver klockan 8, känns inte så bra kanske att gå upp den tiden när man ska skriva prov men får väl gå och lägga mig itid andtar jag.

Nu måste jag ta itu med disken innan jag sätter mig och pluggar igen.

Just ja såg Beck I stormens öga imorse, filmen får mig att ställa mig frågan, hur snabbt kör dom egentligen?? Mellan stockholm och Forsmark så tar de lite längre tid än så att köra.


The Holiday

Det var filmen jag såg imorse:)

Jag tycker att den är ganska fin, har bra skådespelare med. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black. Filmen är från 2006 

Den handlar om två tjejer och på ytan så kunde de inte vara mera olika, Iris (Kate Winslet) bor i en liten stad i England i ett sött litet hus och Amanda (Cameron Diaz) bor i en stor villa i Hollywood. Men en sak har de gemensamt och det är deras dåliga erfarenhet av män. Iris har vartit olyckligt förälskad i en man i 3 år, de jobbar på samma ställe och han är i sin tur förlovad med en annan på jobbet. Amanda har kommit på att hennes man har vart otrogen. Båda kvinnorna arbetar hårt, men de behöver ha en paus.
De byter hus för två veckor..'

De båda får leva ett annat liv för ett tag och för de båda blir de inte riktigt som de har önskat eller förväntat sig - en ny romans.

 


hm

De där sakerna som räknar ner till ett datum som jag har på sidan stämmer inte. De visar en dag fel, en dag för lite :S


Gomorgon!

Idag så steg jag upp vid 7 tiden, hade tagit den tidiga tvättiden för att jag skulle komma upp. Sen tog jag en lååång frukost, kollade på film, såg halva igår, men då somna jag.

Haha Marcus är rolig han, jag kanske somnade vid 23 tiden sen så sa han, nej men jag ska inte vara uppe så länge, haha så vaknade jag till när han kom och lag sig och då var klockan halv 4 ^^. Haha så ska väl inte väcka han nu kanske, han ska få sova :P

Igår så satt jag i vardagsrummet och orkade inte riktigt att och väcka han så då ringde jag han på mobilen xD Han trodde att jag inte var hemma, men det var ja :D Men nu ligger min mobil också brevid sängen så nu kan jag inte riktigt ringa heller :P

Idag är min plan att pluggeliplugga, det går ändå ganska bra! Ska nog stänga av datorn ett tag så man slipper få ont i huvudet.


TjingelitjingHar kanske suttit vid en dator för mycket

idag, för känner att jag har fått ont i huvudet :(
Var iväg och köpte lite ipren så hoppas att de hjälper, har ju det jag ska plugga på papper med så det går nog lika bra det. Mamma var så snäll och skrev ut =)


Fika hos Janne igår

hah Marie ser lite smått missnöjd ut :PPhotoshop är kul, men ska bara ha tid för att lära mig lite mera också :P

aja 16/2

Känns tungt men nu har jag köpt kurslitteratur för 1400:- Haha fatta vad mycket roligt man kunde haft för det :P men tänker att studiebidraget ska väl gå till böcker och busskort, det jag tjänar utöver det är till nöjen, och denna månad så ramlar det nog in en massa pengar :D semesterersättning + studiebidrag + lön = Underbart.

Nej snart så är det top model och måste säga att pluggningen inför denna tenta är mycket roligare, nu vet man VAD man ska plugga på och inte att man har läst 1000 sidor och ska ta ut saker från det. Utan nu känns det lite bättre =) Man får in det i huvudet känns det som med. Har HELA dagen imorn på mig att plugga med, boka in en tvätttid på morgonen imorn för då kommer jag ju upp :D

Om det ska vara en etisk fråga så ska den vara väsentlig, generell och personlig. Hihi titta vad man kan!


aha

kom på att det är tisdag idag så då är det inget andra avenyn, typiskt! men mer tid till att plugga. ska ha min tv tid runt 16 tiden istället då är det top model!

Finally

Så funkar blogg.se de har det inte gjort sen igår .

Idag är min plan att PLUGGA!!
Så ska försöka att inte skriva så mycket hära :P Tänkte att det är bättreatt gå upp i tid, plugga nu och sen ikväll ta det lite lugnt och kolla på andra avenyn.

ska nog stänga av internet med, det är nog lika bäst det.

Hihi nu har jag hört på darin i radio 1 och en halv timme :D han var med på 3 olika ställen, underbart :D Bra morgon.

Nej nu frukost dusch och påklädning!

Glömde säga

Att Marcus inte riktigt är hemma ännu, han spelar match. hihi så de är jätte mysigt här hemma när man sitter och gör skolarbeten. gud så myseli mys!

ont ont

Igår när jag jobbade kväll så var jag smart nog att halka 5 minuter innan jag stängde, vilket resulterade i en mycket ond handled, har inte var och kollat upp det, men om det inte blir bättre så antar jag att jag måste de :P
Men tänkte borde jag inte ha svimmat om den var bruten?

Så när jag kom hem till Mami så lindade kenth om den haha fick kommentarer som - Ja de här var ju nästa som att linda in min tumme, när han lindade om handleden. Heh men tror jag måste gå upp bra mycket i vikt om det ska börja sätta sig på handlederna :P

Men jag klarade av att jobba idag i alla fall, fick några medlidande blickar av kunderna. Det som var svårt var att låsa upp dörren, den är svår att öppna med båda händerna, man måste vrida om med ena och lyfta upp dörren med andra. Men så kom Emma, revisorn, räddaren i nöden precis när jag skulle öppna så det ordnade sig :)

När jag kom hem sås tod fina blommor på bordet, lite choklad och två filmer :D  Marcus vet vad jag vill ha han

Nu måste jag ju gå och köpa något till han :P

Men först så blir det en dusch, ska ta av bandaget bara :)'
johan falk

Igår så blev det den 5:te filmen, har inte riktigt hunnit plöja alla än för att de är inte ofta som jag och Marcus är hos mamma när jag jobbar.

Vi hann inte se hela igår, eller vi var för trötta, somnade runt 23 haha. Men det är nästan så att vi somnar tidigare på helgerna :P

Nej nu ska vi se resten av filmen så vi hinner se klart den innan älskling ska åka och jag ska jobba.


stackarn

Idag eller om det var inatt så var den en Rodelåkare som dog på träningen inför OS i vancouver.

Alltså förstå att man är så glad och familjen är så glad att man får vara med i OS och så dör man :( vad tragiskt

artikelfredagsmys

sitter hemma hos mami med kisse i knät. Marcus och Kenth 'är också här, vi kollar på solsidan haha det är lite roligt tycker jag :P

Sen blir det en film jag har tagit med från jobbet, men än vet jag inte riktigt vilken det blir.

Imorn så börjar jag klockan 13, super!


Today

Idag så ska jag åka till Öregrund och jobba lite till klockan 20, då ska mammi hämta mig, om hon nu minns det.
Sen ska jag faktiskt vara hos mammi tills på söndag, jippie :D ska jobba i 3 dagar nu.
Så jag har ägnat en halvtimme åt att städa lite här för det är ju alltid roligare att komma hem till ett städat hem:) ( fast marcus ska vara hemma själv på lördag så man vet ju aldrig hur det kommer se ut efter det)

Det känns konstigt att packa kläder tills man ska åka till mamma för jagmenar har ju inte bot själv sååå länge att det inte fortfarande känns som mitt hem. Men det kanske blir annorlunda när de också flyttar för då har jag ju aldrig bott i den lägenheten :P

Nej snart kommer någon brandinformatör hit, han ska väl sälja en brandsläckare, ska få upp Marcus för jag vill inte snacka!


kväller

haha om ni tror att jag har pluggat hela dagen så tror ni fel, jag är så usel på att konsentrera mig har jag kommit på. Men det ska det bli ändring på.. imorn, ¨då ska jag ägna de första timmarna på dagen åt att plugga, sen så ska jag åka iväg och jobba. 3-4 timmar borde väl ändå räcka att plugga på en fredag.

Strax så är det kniven mot strupen, det är ett ganska bra program tycker ja :)
Jag har gått mot strömmen och inte börjat kolla på vampire diaries, tänkte jag behöver inga fler serier att följa + tycker det har vart liiite för mycket vampyrer på sistone, tror det är twilight febern som filmmakarna kör på.
Men serien är säkert bra, dömmer inte ut något i förväg.


MAAAT

Nu är jag så hungrig så att jag håller på att avlida, men pajen står i ugnen så den är strax klar, men man känner sig så svag på någe vis.

Klockan 16

Så blir det paus, för då är det top model 7. Har sätt den säsongen förr men jag kommer ändå inte ihåg vinnarer ^^. Jag lyckas alltid knäppa på tven när det är själva utröstningen, har gjort det i flera dagar nu! Men inte idag!


När man var mindre drömde jag alltid om att få vara med där, men man inser ju nu att man är alldeles för kort :P

plugga plugga plugga

Det är dagar som denna man ska ha en hund som man kan gå ut och gå med i det fiin fina vädret, men jag har en Tenta att tänka på så det blir till att plugga, klockan är redan halv 15, tiden går ju jätte fort, det var ju synd (läs:bra). Ikväll blir det nog köttfärspaj till middag, av någon anledning tänker jag på Tegan, hon gjorde alltid köttfärspaj förr.

Det är nog dax att göra nya kakor här i huset, blev lensad igår av mina kompis haha och jag har ätit en hel del nu :P Jätte bra lunch lina ^^


Vackert!


Janne den där vinkeln gillar du va ?:D


Marie och Halle vad små ni är haha och sara ser lite ut som aa jag vet inte vad i bakgrunden ^^

Gah :DSåna här bilder blir man glad av :)

Det är från hans facebook sida

HM

Städa upp sen igår kanske :P
ibland är det synd att man inte har diskmaskin, men vi vill nog faktiskt hellre satsa på en till frys, för det är alltid bra att kunna frysa in saker :)

haha fattar nu

När man kollar på sitt kontoutdrag för denna månad att det nog inte är så konstigt att det har försvunnit pengar :P
Köpte en soffa, haha visserligen så var 20% redan betalat men det var ju ändå ganska mycket pengar som försvann. Sen fyllde ju älskling år :P så köpte present till han ( till mig själv) Sen så har jag ju köpt 3 par skor med, haha att göra av med 10000 på en månad är inte okej :P

Sen Mars blir nog inte så mycket bättre för ska utomlands, men det som är bra då är att jag kommer få semesterersättning nu den 25: e och det passar ju perfekt nu när man ska på semester ;)
Ska jobba hela helgen nu med, det ska bli jätte roligt! :D
Hoppas på lite färg utomlands, ungerfär som på detta kort, eller lite mera kanske :P

morgon morgon

Vaknade för ett litet tag sen, internet funkade inte då och tänkte nää! Marcus sover ju så kan inte väcka honom, sen så såg jag att strömmen inte var ikopplad, haha så fixade det alldeles själv. 

Igår så somnade jag väl vid halv 3, var livrädd för att vara vaken till 3 för det var någon som sa att det var någon form av demon timme då. Marcus han var ju trött så han somnade ju på en sekund, jag har lite svårare för det.

Idag är min tanke att jag ska plugga, eller mer skriva ner sammanfattningar av texter som jag ska kunna. Drömde inatt att jag inte klarade tentan som är nästa vecka, haha antar att det inte är så positiva tankar ^^
Men efter lektionen igår så kändes det bra inför tentan! :) så jag hoppas ändå!


trevligt

Idag har tjejerna vart här !
Hehe vi har ätit en massa, det var gott det" kanske lite för gott för nu känner man sig som en uppblåst ballong.


Har vart i skolan idag med :) Det gick bra på seminariet, men man blir så less på de här skrivarna som finns i skolan, åhh!!  för nu när jag väl hade pengar då ska man skriva i något till lösenord, och vad det är det fattar inte jag, har prövat alla möjliga kombinationer som går men icke icke, men man är ju inte ensam så lärarna förstår haah de vill också byta tillbaka till det gamla systemet, sååå mycket enklare!

klockan är mycket nu men det var så att Marcus åkte in till stan för att ha Lill- lördag när jag hade mina tjejkompisar här och vi kollade på paranormal activity innan de åkte hem så Lina är lite rädd här hemma och vill inte sova, hehe men marcus kommer om några minuter bara så det är bra, men nu börjar jag bli sådär övertrött och kan nog inte sova.


 

Uscha!

Nu förstördes min budget helt!

Det är så att på skolan så måste vi ha kopieringskort för att kunna kopiera och det kostar varje gång man ska få ut ett papper. Så tänkte jag skulle sätta in lite penga för behöver skriva ut idag. Men då var minsta insättningar 100 kronor, det ingick inte i min budget! jag hade tänkt mig 25 kronor eller nått för att så mycket skriver man inte ut. Visst hundra kronor låter inte mycket men hade 125 kvar på min budget :P surt!

hm försökte

Skriva ett inlägg igårkväll, men som vanligt så funkade inte blogg.se, blir lite trött på det ibland.

Idag är det skola som gäller, åker väl vid halv elva, kanske steg upp lite för tidigt men tänkte det är skönt att inte behöva stressa, hade tänkt skriva en sak på bussen men då kan jag ju göra det nu istället, men föörst så måste man göra lite andra saker på internet, som att kolla några andra bloggar och så ^^ Annars så får man ingen arbetsro, börjar tänka att det var kanske bra att vi var utan internet där ett tag, för då kunde jag inte göra något annat än att plugga ^^


Jag var faktiskt ute och sprang igår, men antar att jag fick i mig det jag förbrännde lika fort, jag ör en gottis ja :D

Musikvideo

kollade lite på min hårddisk och hittade en gammal men ändå en bra låt :)


Ut kanske?

Jag fick sådan lust att springa lite, med lite bra musik i lurarna och bara springa, men har inga skor, men kanske finns en möjlighet att jag kan låna Marcus :)

Sen ska vi ha stor städning här hemma, eller aa det kanske inte finns så mycket att städa men lite i alla fall:)

Morgon morgon

bara mitt facebook som är konstigt? det ser jätte konstigt ut för mig i alla fall :P

Nu håller jag och Marcus på att tvättar, jag ska alldeles strax börja läsa lite så att man får boken klar.

Idag är det skytte, tänkte tigga skjuts av mamma när hon åker hem från jobbet, det är ju ändå påvägen.

duktig älskling

nu har det hänt något,
Marcus står själv ute i köket och lagar middag :D
hihi
och jag ska fortsätta pluggeli plugga
happy happy att mobilen funkar igen!

Lina vs Marcus

Om en handduk ligger slängd på golvet i badrummet
  • Vad Lina gör - Lina plockar upp handduken och hänger upp den och undrar hur den kom dit
  • vad Marcus gör - Låter den ligga och när man frågar hur den kom dit så svarar han - den låg på toalettlocket först men den var ivägen
Annan situation
  • Lina _ Älskling imorn kanske vi kan städa upp lite och damsuga
  • Marcus - Hänger med huvudet och ser missnöjd ut
haha att vara sambo är härligt :D:D:D

tragiskt

Att sitta inne när de är så fint ute.
Just det det går inte att skicka sms för mig, inte så roligt när man får meddelanden man inte kan svara på =( Jäkla tele2

hemma

men man är inte ledig för det, har en del skolarbete att göra, eller tänker såhär att de är bättre att syssla med det idag när man redan är på G. så att man kan vara mera ledig imorn :D
Denna vecka så går jag bara två dagar och ja den ena var ju idag så det är ju soft!
Nej back to work!
ps det töar utanför, det droppar sådär irriterande på fönsterbläcket, nästan så att det inte går att arbeta ds.

Skole time

ska snart kila till skolan, inte så lång dag idag 10-12 så det är skööönt :D

söndagsmys

idag så har jag fixat och trixat hos mamma,packa ihop saker så nu ska de bara flyttas
Ny är det blåsningen och sen blir det film :)

Ja vissa saker är man inte menade för ^^

Haha fick låna Marcus föräldrars bil och tror ni inte att en lampa börjar lysa, lampor på bilar som lyser brukar inte vara bra, detta var motorlampan. WARNING stod det på flera ställen i handboken. Kul säger jag.  Marcus pappa sa iof att det inte var något större fel, eller det behövde inte vara det, men så typiskt att det är just jag som kör. nej ska ta bussen hem till mami sen och packa ihop sakerna istället ^^

Hm

Man kanske ska ut och röra på sig lite, det är otroligt fint ute ju! =)
Istället för att ligga och dega i soffan, nej påklädning nästa steg, sen blir det utgång!

Brakfrukost


Sunday morning!

Vaknade av mig själv nu klockan nio, det är ganska skönt att få göra det för en gångs skull :)
idag är min plan att jag ska ta det lugnt nu till tolv sen så att jag ska gå till Marcus föräldrar och låna deras bil, ska köra lite grejer från mami idag :) Haha bäst att passa på när Marcus inte är hemma, han tycker att jag har så mycket saker  xD

YYEEEE

Ola gick vidare och jag är lycklig. Men kommer vara mer lycklig den 20 Mars då jag får höra "you're out of my life"
Marcus muttrar något om att fjortisarna vinner melodifestivalen, men han har FELFELFEL Tror knappast att de röstade på Marlena Erman förra året :S

Melodifestivalen :D:D

Och man har fått smyglyssna lite på aftonbadets hemsida, jag tycker då att Ola verkar starkast!''
Aftonbladet
Ola: Unstoppable

Gick bra ändå

På tävlingen, kom 5: a och det är inte illa pinkat på en regionsfinal. 385 fick jag ihop och det var mitt pers på tävling i alla fall =)
Inför åkstart, runarssonsfamiljen var lite sega
''
Emma, Madde och Björn
Cizzi på pallen
Madde kom lite utanför och jag med, men min kamera dog då.

god morgon

Den ända som är vaken före mig är väl Janne & Marcus för de jobbar, men jag ska till Eskilstuna och skjuta lite tävling ja :) Har inga större förhoppningar på mig själv, det är alltid bäst att inte ha det, har inte tränat så mycket på sista tiden och när jag har gjort det så har det inte gått så bra :P
Jag vaknade av ett mess tio i 7, Marcus gick ju och jobba vid 5 och i min hjärna så var det inte så länge sen han gick, så jag trodde att han hade glömt sin mobil. Haha men tänkte lite nogare för mig själv och kom på att vi har ju inte alls samma sms signal
Nej upp och ivääg!

Citerat av metro

Drömlöpsedel om melodifestivalen

Aftonbladets Tobias Waldefeldt Lindners drömlöpsedel iår:
"Europas hyllningar till Darin efter chocksegern inatt"
Kommentar: Det är dags att återupprätta vårt skamfilade rykte i Eurovision. Darin skulle kunna göra det.
Här ser ni Darin Zanyar göra ett gästspel under förra årets melodifestival. Han framförde då låten: "Se på mig" som Jan Johansen tidigare hade en dunderhit med.

Ajajaj

Min lilla mage mår inte bra =(
Antar att inte kexchoklad och beanaise sås är så bra för en mjölkis mage som min...

Var inte själv ändå

Efter skolan min så åkte jag till Janne istället, vi snacka lite och åt middag och jag mitt klantarsel hade sönder hennes cd- spelare.   Men janne jag lovar att du ska få en av mig!!!
men denna kväll var riktigt rolig =)
Nu ska jag kika lite på solsidan som går på fyran, det är en ganska rolig serie ändå :)

vante söker fru

eller i alla fall en bror
'
Nu ligger han där på soffan alldeles ensam och har ingen kamrat längre, den försvann i snöyran.

Skoola

ska jag fara till nu, blev inte så mycket plugg ändå, har städat lite och kollat på PLUS. Men är klar med hemtetan i alla fall"

Jippie 5/2

haha första saken jag blir godkänd på första försöket! Eller okej första PM jag skrev så blev det VG, men resten U :( Men fick tillbaka genusuppgiften idag och den tror jag är godkänd i alla fall. Står 1 poäng och det ska vara godkänt, men det står samtidigt lite respons som hon saknar... men då borde det ju stått 0 poäng från början..
Ja men a´jag är lycklig i alla fall, för tyckte att den uppgiften var lite knepig. Nu har jag "bara" lite på minirapporten och salstentan kvar på förra terminen!  Det tar sig sa pyromanen!

Okej

är det okej att hänga upp sitt använda underställ i badrummet så att det luktar apa?

Hade ju kunnat sovit nu men..

Jag trodde jag skulle börja 10 idag och skulle vara duktig och ta den tidiga bussen. Men jag visste inte riktigt vart vi skulle vara så gick in på schemat och kollade, då började jag tydligen klockan 13. Hm men nu är jag uppe, då kan jag ju lika bra kolla på hemtentan, så slipper jag sitta med den en fredag kväll, visserligen så är Marcus och spelar hockey i Uppsala så kommer inte vara så roligt att vara själv men man måste väl lära sig det med.

Fantastiskt

Att disney ÄNTLIGEN har gjort en film som inte är animerad! Senast var 2004, så det var ett tag sen.
Man kanske ska gå på den på bio för att bidra lite, jamenar så de fortsätter göra hederlig filmDe var bättre förr

Lyckat?

Jag har en sovande skönhet här breve mig som har sovit i 3 timmar nu, om jag väcker han så kommer han vara jätte pigg och jag vara trött när vis ka sova, haha how to do?

hm tanken

var att jag skulle klara mig med de där 600kr som ligger på kontot, har resten på ett sparkonto, men idag så gick 250 spänn till mat, får se till att lura på mig pengar av Marcus istället så han får betala mat ^^ Annars så kommer min tanke inte gå i uppfyllelse
Länk till bilden

Jahaja nu passar det

Nu när alla mina ideer för bloggandet har flugit ut ur huvudet då så börjar blogg.se att fungera igen.
I tisdags så fyllde min älskling 21år. Vilket resulterade i att jag bakade måndag och tisdag. Men det blev gott och det tyckte gästerna med verkade det som, ingen dog.
Bullar
Hallongrottor
Schackrutor
Muffins blev det med
Vår fiina fiina soffa
Söt
Nu kan jag ju avslöja vad han fick av mig, en morgonrock, två säsonger av svensson svensson och 1 säsongen av 2 and a half men. Hehe jag "råkade" köpa lost säsong 4 till mig själv. men det blev billigare när man köpte två säsonger (A) eller aa rent tekniskt så hade ju 1 säsong vart billigare

ågren 3/2

Eller snarare ångest över skolan, det känns som om jag verkligen kämpar och kämpar, men det blir inge vidare reslutat. Fick tillbaka två saker idag, en var i alla fall godkänd och den andra var jag en halv poäng ifrån. Så typiskt. Men det är bra att på¨universitet så är de ganska tydliga med vad man ska göra om, sen så den där saken som jag skrev där vid jul, det var så mycket att tänka på just då.  Flytten, en hemtenta och en salstenta plus den som jag inte fick godkänt på. Så kan kanske förstå om allt inte gick vägen ( tror iof inte salstentan gick vägen heller men)

man blir så besviken på sig själv när man får tillbaka saker, jag får helt enkelt kämpa lite mera. För detta är verkligen något jag vill klara av.! Vad som känns tryggt är att jag inte drar på mig en massa lån i alla fall. Jag får ju bara de där bidraget, annars så skulle jag nog ha ännu mer ångest :P För skyldig pengar är det minsta jag vill vara. Men jag känner redan nu att jag har mera tid till att plugga nu när man är sambo. För det går inte så mycket tid åt att åka och när marcus är hemma så behöver man inte alltid vara social med honom, extra bra nu när vi får internet med!.   Hoppas framtiden är ljus, men ser inte fram emot en ny salstenta nu om två veckor, I have baaaad feelings about that!

nej nu blev jag ju taggad till att plugga :D 


men snart är frågan andra avenyn eller efterlyst?Vi har fått det!

Internet alltså, äntligen.

men kollar på lyxfällan nu. hm förstår inte om man har dålig ekonomi att man kan lägga ut 4000kr på kläder varje månad.

Nej man får sig en tankeställare av detta program, det blir nog köpstopp för mig tills Gran Canaria, eller i alla fall att inte några mer tv serier ^^

Sen så måste jag och marcus någ börja stor handla, kände mig träffad när de sa att man köper mat för dagen, och det stämmer nog lite.


nej lyxfällan nästa

RSS 2.0