Midsommar!

Igår var det midsommar och så var det 1 år sen Michael Jackson dog.

Midsommar firade jag ute hos mormor, med vänner. Vi åkte in en stund till Öregrund, Försökte hitta älskling min men hade endast nödsamtal hela kvällen, så jäkla surt. Skit Tele 2.


Massaker
Marcus fick åka bussen hem, glad att jag inte var på den bussen, tydligen startade några blattar bråk och folk fick flaskor sönderslagna mothuvudet. Dörrarna öppnades och istället för flaskor så kastades stenar mot bussen, då menar jag inte en liten sten som ligger på en grusgång utan stora bumlingar. Marcus fick blod på sin tröja men han klarade sig bra i alla fall, sämre för andra som fick åka ambulans. Marcus sa att minst 3 rutor på bussen krossades, så de var tvungen att vänta på en ny buss sen. Alla grät och det var allmänt kaos

Alltså vad finns det för människor egentligen? Kan man inte ens hålla sig sansad på en buss så ska man inte dricka alls.

Naaaaw

Är han inte söt så säg
Lilla Frank, Syssling min föddes den 13 Juni, samma dag som sin far. Var och hälsade på Isabel och Fredrik idag :). De bor jätte fint, Frank sov mest men han var jätte söt!

Tjohej

Det blir inte så mycket tid över till att sitta vid datorn längre. Kom hem ganska sent igår, upp idag för att träffa Marie, åkte in till Uppsala för att handla lite, sen direkt till jobbet.

Nu är jag hemma, har hämtat bilen hos Pappa, var där en stund. Sen åkte jag och Marcus och hämta ett Ps3 som han har köpt. Juli månad är en bra månad för ekonomin för oss båda". :D. Men ps3 vill sig inte riktigt funka som det ska, först fick vi inge bild, nu är bilden där men inget ljud när man sätter i en skiva, det finns inbyggda spel och på de är det ljud. Konstigt det där, jag hade stor bölat om det var min sak som inte fungerade.

Imorn så ska jag och Marie handla inför midsommar! Fick en glad nyhet idag, haha ska INTE jobba dagen efter midsommar, skulle egentligen jobbat 7:30. Men icke icke. Emma ville ta det passet ??!! Jag har jobbat nästan varenda storhelg och helg nu ett bra tag så det var guld värt! 

Men på midsommar blir det jobb till 19, sen en MASSA gottis mat! Mumma!!

nej nu blev jag hungrig, macka kanske?

Regn!

Gick till Ica och handlade lite, duggade lite när jag gic dit, men tänkte paraply det behöver man väl inte,  när jag kom ut från ica då spöregnade det verkligen.


Ljusa = torrt, där hade jag i alla fall en jacka.

Naaw

Ikväll 23:10 så kommer jag sitta bänkad framför tv:en. Då ska Darin sjunga för brudparet med en specialskriven låt:)



Åh herregud

Var inne på denna sida och personen i fråga fick en fråga

Vilket är ditt bästa VM-minne?

– När Sverige tog brons, så klart.


haha åh herregud den hade jag aldrig kunnat svara på, har vi tagit brons? Eller vänta VM - 94 snackas det mycket om, kanske var då?:P



Torsdag

Det blev en tordag med en massa inköp! haha några kan inte avslöjas, kan visa lite imorn för jag och Marcus ska se LOST :)  Har vart och skjutit men du på kvällen, i Gimo, nu kan jag nog hitta dit.

Sen när jag kom hem så rensade jag i garderoben lite, lag i högar vad jag använde och inte använde, det var mycket som man inte använder. Sen plockade jag bort det som är lite vinterkläder, haha 4 kassar.

Till middag blev det något mycket enkelt men gott

Spaghetti och köttbullar


Nu känns det konstigt att äta mat utan någon form av grönsak, även fast gurka kanske inte är den mest näringsrika så känns det konstigt om den inte skulle vara där.


Till "efterätt" blir det nu vattenmelon, tänkte föreslå glass med men han lät så glad av att bara ha vattenmelon så då får det bli så :P



Morning morning

Eller har vart uppe ett bra tag, ska snart bege mig mot storstaden, Uppsala. Inhandla lite presenter och hämta tentan, hoppas att de har öppet!. För vill nästan inte tro att jag har klarat det. 14 av 58 klarade den, är jag en av de? Det absolut svåraste prov jag har haft i mitt liv, jag är inget IG barn, mer medelbarn och har fått skriva den 4 gånger!. Det tar på psyket!. Men hoppas jag har kikat rätt.

Igår så jobbade jag kväller och när jag låg på natten sen och tänkte så kom jag på en massa saker som jag glömt att göra! Så irreterande att det inte gick att göra något åt det då.

När jag kom hem igår så hade Älskling gjort det jätte mysigt :)
Vi frossade i räkor. På en torsdag? Ja faktiskt för jag är aldrig ledig på en helg och vi båda var lediga idag så då är det lite som helg då :). Sen hade han köpt en jätte fin sak på Ålandsbåten, jag tyckte det nästan var för mycket!


en parfym :)

Jobbdag

Idag när jag ska jobba då är det strålande fint, är inte det typiskt?Solen kommer inte till balkongen förrän på eftermiddagen heller :P

Men nu är det Wallander, indrivaren som gäller,sen ska jag till Marie och gå, efter det till mormor och lämna en väska SEN så blir det jobb klockan 14 :)

Ica

Varje månad får man hem från ica hur mycket man har handlat för och nu får vi även rabatt på sånt som vi tydligen har köpt mycket av. Haha Pringles och glass. Janne får du på Cola eller?:P



älskar!

Jag älskar att köpa nya saker till lägenheten, nu kan man ju börja byta ut lite med, typ gardiner. Vi köpte igår glasskålar, de andra vi har är så stora, haha med mindre skålar kanske man inte äter lika mycket ;).

Sen när vi var på Thuns så köpte vi jätte fina bilder, som behövde en ram. Jag måste ha väldigt bra ögonmått för vi köpte ramar på IKEA och de passade heeelt perfekt!. Riktigt stiligt blev det. Nu ska de bara upp på väggen.

Ledig ledig ledig

haha jag trivs inte med att vara ledig, måste vara sjuk, men när man inte har något inplanerat så är det sjukt tråkigt :P. Har vart ledig i två dagar nu, i måndags var okej, men idag så har jag inte gjort så mycket. Det regnade också.

Var i alla fall ut till mormor en sväng, Jens broder min var också där. Försökte se en skymt av kisse, såg han 2 gånger man han gillar att vara ute verkar det som. :).

Sen åkte jag förbi jobbet mitt där Marie jobbade. Snackade lite, lånade hem nya hyrfilmer som inte får ställas upp förrän imorn, förmåner ;D. Så det blev Wallander och Har du hört ryktet om Morgans?.

marcus har vart till Åland idag så han ligger helt slut i sängen, tror inte jag får något vettigt ur han om jag skulle väcka han heller. Han har köpt lite men lovade att inte kika i påsen, för han ville visa. Så får hålla fingrarna i styr :P
Hugh Grant är kanske inte min favorit skådis, han är lite torr.Men Sarah Jessica Parker har jag börjat gilla starkt efter Sex and the city. :D


Haha jadu

Det gick sådär med våran plan att se på bio, vi satt där på kinaresturangen och frågade oss själva, var det bio vi ville se? Nää vi ville till IKEA. Sagt och gjort. Så nu kom vi hem betydligt fattigare men med prylar istället för en upplevelse :P Prylar kan man ha längre.

Sen så åkte vi till Marcus föräldrar och fikade lite, vi lånade deras bil, vet inte om min är den pålitligaste att köra till Uppsala med. Påvägen hem så mötte vi minst 10 polisbilar, de har ju vart lite kalabalik på Forsmark, Greenpeace höll sig inte på rätt sida stängslet. Det som är skrämmande är att vem som helst kan ju ta sig in verkar det som :S Det känns ju tryggt om terrorister kommer.

Jag och Marcus ska se en film hemma istället. :)
Men först ska jag kika igenom påsarna!



Regning Måndag

Inatt så sov jag hos Mormor :) men nu är jag hemma igen. jag och Marcus ska senare in till Uppsala och se på Bio, båda är lediga så vill hitta på något :) blir nog familjenJones innen det så blir det kina mat :D

men just nu så ska jag nog bara spela Sims 2 om det funkar ^^


Söndag

Jag som fick för mig att det var söndag igår ja. Men idag börjar jobbet kl 15, sköönt! Undra om man ska ta bussen eller bilen, man måste ju tänka ekonomiskt ibland.

Idag är en softar dag för övrigt, har inget annat planerat utan tänkte bara kika på Sex and the city. Nu börjar jag nästan bli besatt haha men kul att se något som man inte har sätt förr.

Nej nu står frukost på schemat.

Det regnar köttbullar.

Den filmen har jag och Marcus sätt nu, haha den var faktiskt rolig men vet inte om det regnade så mycket köttbullar precis men :P

Vi hann men den snabb tur till Thuns med, jag handlade väl för mest som vanligt, Bilen höll i alla fall, satt och var lite orolig på vägen dit.

Nej nu är det sov dags, Imorn så är det jobb 9-16 Innan dess så ska jag köra Kisse ut till mormor, sen efter så blir det grillning där ute! Sover hos mormor imorn med :)



Ledig idag!

På min lediga dag så ska jag bara ta detlugnt, började dagen med Sax in the City. NU hade jag tänkt fräsha till mig lite och sen gå till mamma för att tvätta, har ju tappat bort tvättnyckeln så kan inte byta tid. men ska ta mod till mig och säga till om det så kanske man kan få en ny nyckel.

Får ju en stund med kisse med när man är hos mamma! Tar nog med en film, då blir han nog glad för att man stannar lite längre :).

Nej fräsha upp sig var det och kanske frukost är på sin plats.

Beautiful



Bra låt"

God kväll"

Idag har jag jobbat eftermiddag och innan dess var jag hos mormor och tog det lugnt, kunde inte direkt sova så länge så solen lyser in på morgonen och det inte finns någon rullgardin. Så 8 steg jag upp och såg på film, Fish Tank. Förstod kanske inte riktigt sambandet med titeln och filmen, men det fanns kanske något^^.

Det var en bra film tycker jag, från 11år kanske jag inte skulle rekommendera den kanske men det handlade om en tjej i England som har det lite svårt i skolan och så, hennes mamma bryr sig inte så mycket. En tänkvärd film om hur man inte vill bli som mamma.


Gick ut och solade lite, men tycker ärligt att det är lite tråkigt så gick in och kollade på Prinsessan och Grodan istället! En söt Disney film, älskar verkligen att den är tecknad och inte animerad! Handlade om en tjej som hade en dröm om att ha en egen resturang, men hon hade inte riktigt pengarna till det, fast hon jobbade väldigt hårt för att få in de där pengarna för att en dag lyckas. Hon förvandlas en dag till en groda för att en korkad prins träffade på "skuggmannen" och blev förvandlad till en groda, han trodde att om han kysste någon så blev han människa igen, men istället så blev flickan också en groda och det handlar helt enkelt om att de ska bli människor igen!

Imorn är jag leeddiigg! :D

Sista dagen i Uppsala

på ett bra tag antar jag, för nu är det jobb för hela slanten, ingen skola att åka till. Var in på Gina och köpte bra att ha linnen för sommaren, behövs när man jobbar! Nej nu ska jag städa upp i Lyan, sen åker jag till jobbet, vidare till mormor och kommer inte hem förrän imorn kväll.



Det blir aldrig som man tänkt sig

Igås så skrev jag en tenta, min tanke var att skriva den mellan 8- till kanske 10. Sen åka hem fort som fan för att ta mitt paket från cdon innan Marcus kom hem. haha shoppa utan tillåtelse :P

Men jag kom till tentasalen och ingen var där, fanns inte uppskriven någonstans. Ringde Ida vi åkte till ett annat ställe för det kunde ju kanske vara där, men inte där heller. Fick telefonnummer av en snäll tant, fick reda på att tentan var klockan 13. Haha bra där att inte kolla upp NÄR den var, så 5 timmar förtidiga var vi. Men vi pluggade och fick tiden att gå bra :)

Sara kom på kvällen, min mobil fick något knäpp och kunde inte sms:a men kunde ringa i alla fall.
Vi kollade på lite skräckfilmer och thrillers.


Denna rekommenderar jag inte till någon

oj oj oj hah!

fy fan vad snyggt!

God morgon

Känner mig lite lagom seg sådär, Marcus kompis matilda tog studenten igår så vi var dit :) Jag tog det lugnt så åkte jag hem vid 12 tiden med, Marcus han stannade kvar. Men det gjorde inte mig något jag ville bara hem och sova i en säng, för ska jobba om 3 timmar, det är såå skönt att sova hemma, haha sen så ska jag till Mormor ikväll och inte byta kläder på 3 dagar är inte riiktigt min stil :P

På bussen hem så var det en IDIOT, det förstod jag redan innan han hoppa på för hade sätt han förr under kvällen och då var han heeelt dum i huvudet, försökte bråka med allt och alla. Jävla ryss!
som jag misstänkte så började han att bråka med någon på en FULLSMOCKAD buss, hur orkar man? Satt precis brevid ja och tyckte det inte var ett dugg kul, det krossades glas och polisen kom sen, som tur var så hoppade han av i östhammar.

nej nu är det frukost som gäller och piggna till kanske!

Fredag

Det betyder att jobba, idag mellan 9-16, sen ska jag till Ann- Sofie och Magnus. Magnus fyller år idag. :)

En härlig dag"

Idag så började min klocka 5:50. Sen dess har jag vart igång i stor sätt.
Skola var det mellan 8- 10:30 Sen stannade jag och Ida kvar för att plugga inför mördartentan. Vi kanske slutade vid halv tre. Sen styrde jag min kosing till Joanna. Hennes syster var med där, vi snackade en del. Blev barnvakt med, det var kul haha men jobbigt. 8 år tror jag 2 var, de är i den åldern de tror fortfarande är små, men det är ganska jobbigt att gå runt med någon på ryggen eller snarare springa :P.

Sen var Joannas syster Jannike snäll för jag fick lifta med hem, hon skulle till Långalma. Väl hemma har jag suttit med mitt PM och skrivit klart det. Haha trodde det var deadline idag men det var visst imorn.

Nu kanske det blir något Sex and the city avsnitt, eftersom Marcus värkar ha det så kul vid datorn ^^

Middag!

Idag var jag verkligen inte sugen på någon mat, det har vart så varmt helt enkelt, men så kollade jag på kniven mot strupen, då kom pannkakor upp i huvudet. Sagt och gjort. Gott var det!"

yesterday

Så inhandlades denna skönhet"
En skål, 99:- på cervera


Imorse så gjorde jag scones åt mig och Marcus, gott var det kan jag lova!

Braaa

Mycket bra låt"! Kul att den vann Eurovision, har inte lyssnat så mycket på hela startfältet, men om de sa att den Anna var med i var hård så vette tusan om de andra låtarna var så bra:P



Mycket att göra dag idag.

Åkte till skolan idag så var där vid 10, började inte förrän 14 men man måste väl börja plugga på tentan, ååhh jag är så värd att klara den tycker jag!! Men fjärde gången gillt.

Upptäckte en major mistake idag som var i skolan. På torsdag så ska vi ha en redovisning av ett projekt arbete, en såkallad opponering. Vi redovisar inte vårt eget utan en annans och säger vad vi tycker om deras projekt. Egentligen så ska man ju inte veta vilka man opponerar på, för att göra det mer objektivt. Men på något vis så listade vi ut vilka som skulle döma vårat arbete, tanken är att man ska kunna försvara sitt arbete. Men vi upptäckte att båda grupperna skulle vara i samma sal, men vid olika tider. Det går inte ihop sig!.
Så mailade ansvarige haha och då vart det fart!
Tänk om jag och ida inte hade upptäckt det, då skulle man komma till skolan i onödan och det skulle bli kaos.
Borde vara pluspoäng till mig ;D

Efter det så var det 20 minuter kvar till bussen, jag min dumma fan gick in på affärer och kunde inte motstå frestelsen att köpa hah :P Fiina saker, kan visa imorn, för mitt kamerabatteri är dött.

Åkte sen på skytte, jäkla mygg alltså, det kliiiiar!

Nu har Marcus kommit hem så nu blir det myyys och LOST.
Haha det börjar spåra lite nu tycker marcus, då är vi bara på 3:dje säsongen :P

Men natti"!

RSS 2.0