Minnen

Idag så fick jag lust att kolla på Svanprinsessa, vet att en kompis hade den och vi såg den ganska ofta. Gamla hederliga VHS var det också. Haha nu när man är äldre så känner man ju igen vilka rösterna kommer ifrån, inte lika roligt då :P. Sen är de mycket kortare än vad man minns med. Allt händer så fort.

Åh herregud finns det svanprinsessan 2 & 3 med. haha de är nog inte liiika bra.

När jag handlade idag...

och kom hem igen för att packa in sakerna i frysen, så upptäckte jag att en tredjedel av vår frys består av glass! haha hur gick det till??
Men idag blir det paj till efterrätt, eller när Marcus kommer hem och det är väl vid 22:30, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Så kan det bli

När man lägger en banan i en för kall frys, den blir brun och smakar lite som glass.

Blue

Jag har fått en förkärlek till turkost, häromdagen, eller oj det var i fredags, oj vad tiden går så var jag in på indiska och köpte dessa härligheter!
Ljuslykta, haha man kan aldrig få för många ^^
Ett uppläggningsfat var nästan ett måste.
tycker personligen att det är bättre att jag köper saker till hemmet än bara till mig själv^^

Tävlar

Jag är med och tävlar om en Goodiebag på Hugorosas.se.

Hård helg

Denna helg har vart fullt med jobb, har vart med mormor en del, haha nästan mer än Marcus. Något bra är att bilen funkar felfritt än så länge!

Nu ska jag ta kväller och titta på sista avsnittetav LOST andra säsongen, spännande.


Usch Usch Usch

En tanke har slagit mig när man jobbar.

Tror folk att man gör vad som helst för sitt jobb??

Främst gubbar, var aldrig för trevlig mot en gubbe!

I förrgår var det en gubbe som trodde att han kunde betala med en puss istället för pengar, när jag inte svarade på det så var jag en fegis.

En annan gång var det en som ville ha med mig hem. Samma person har kallat Marie Älskling.

Jag är inte lilla gumman!!

Emma hade en snubbe som inte hade tillräckligt med pengar för en korv, han stod säkert i en halvtimme och tjatade, försökte få med henne på krogen och hem till sig, då gav hon upp och han fick en korvj*vel.

Komentarer när man lämnar sexkronor tillbaka.
- Sex säger man ju inte nej till.

Jag blir seriöst äcklad att det finns människor som dessa, skaffa er ett eget liv.!

Lyckan är fullkomlig

Äntligen så går det som jag vill i Melodifestivalen.
För fösta gången i historien så är inte Sverige med i finalen.
Vi ska väl kanske inte skylla på Anna hon kan inte hjälpa att hon blev framröstad, det är Sverige som borde ta sig en funderare, svenska låtskrivare och artister går det bättre för när de tävlar för ett annat land.
Vi kanske borde göra som andra länder och helt enkelt inte ha någon tävling utan att man bara får fram ett bidrag.

En låt som jag tror skulle ha funkat som inte ens gick vidare från delomgånge i Sverige är.

Haha Sverige är sämst!

God Morgon

Nu sitter jag och äter en härlig frukost innan jag ska bege mig till jobbet.
Vad tiden går fort! Nu är det lixom redan torsdag igen! Efter jobbet så kommer marie, roligt" Vet inte vad vi ska göra, hoppas att det inte kommer att regna!

Igår så åkte Mami, Jens och jag ut till Mormor, fikade lite! Haha det blev för övrigt en jättebra middag, jag sa nej till mat av mamma för jag och Marcus skulle äta, de skulle städa borta vid LAN: et och plocka ihop det. Hur ser det då ut efter att 6 killar suttit där i en månad? Jo så det var ju inte bara en timmes städning. men sen blev det andra planer åkte ut till mormor och när man kom hem vid 22 så var ju inte första tanken att laga ett skriv mål. men man går äta lite oregelbundet ibland :P

Nej ska fixa mig innan bussen, jag kan ju åka bil, men det är så skönt med buss när det är lite tidigt på morgonen :)

Trevlarns!

Haha det är väl kanske inte ett ord, men men.

Idag har det vart en trevlig dag. Var till skolan, hade redovisning, det gick bra. Hämtade ut tenta, det gick mindre bra. Men hade inte förväntat mig något annat heller ^^. Den tentan kommer att bli omöjlig att klara, eftersom att de har bytt böcker och lagt till några sen jag gick den kursen.

Jag gick med Emily till bussen min sen, när jag satt där så kom jag ju på att det är ju morsdag snart. Så tanken var väl att köpa något till mor min. Men gick till en affär som håller på att läggas ner, där hittade jag bara saker till mig själv, eller till lägenheten, en stekpanna bland annat. Men i alla fall, glömde bort mamma och gick till bussen haha. Men får väl fixa något på fredag, har en tanke om vad som skall ges.

Hemma nu så håller jag på att skriver för fullt, idéer bara poppar upp och vips så har jag bara en halv sida ungefär att skriva. Kanske lite mera, men snart är jag iland och ska ta itu med en annan uppgift. Men en sak i taget!

Är det inte?

Skrattretande när man handlade från denna sida bara för någon dag sen?

Lugnat ner mig

Nu har jag lugnat ner mig lite efter dagens äventyr.

Vi hittade inte filen så håller på att skriva om, har lite i bakhuvudet vilka böcker jag kollade i alla fall. Men det är ändå tungt att så mycket försvann. Nästa gång jag sparar så ska jag vara lite mera noga, hade sparat filen i en mapp som byter namn varje dag sen är den omöjlig att hitta. Marcus satt nästan i 2 timmar och försökte.

så nu är 4000 tecken skrivna av 12000. Igår hade jag skrivit 9000. Men man märker att det kommer upp nya idéer så i slutändan blir det nog bra. Men vill ju helst bli klar idag, men det känns långt borta just nu, ska inte på skytte i alla fall så då får jag lite mera tid.


ÅHH

Igår så var jag nästan klar med mitt PM, nu ser det helt annorlunda ut.

Min fil är borta, så istället för att 3,5 sida är skrivna så är det nu bara en halv. Kul.
Jag som inprinsip bröt ihop igår, då visste jag inte ens om detta.HahaVilket skämt, vissa saker är 1000 spänn dyrare för exakt samma vara.

Vilket företag är det som har prisgaranti? att om man köper samma vara på ett annat ställe för ett lägre pris så får man mellanskillnaden tillbaka?

What to do?

Nu sitter man här hemma, Marcus är på Lan, vad gör man ?:P

Det är nu man ska ta tillvara på tiden för man är själv, haha men jag gillar att ha saker för mig, ha det fullbokat, tror det är en pappa gen. Men det är väl bra att ha tråkigt med antar jag ^^

Har ett arbete att skriva, men har skrivit över halva idag så vet inte om min lust är på topp, fast iof ju mer jag gör idag ju mindre behövs göras imorn! Så ska nog sätta igång och knåpa i alla fall.


Vart är kamera sladden?


Halle!

Idag så kommer hon in i 20 års gänget :P
Haha nyår när alla var samlade, det var grejer det ! Fast var marie med 08-09?

Underbara

Fick hem en klänning idag från Nelly, underbar!. Men man får alltid chansa med storlekarna när man skickar efter sådär, men det brukar för det mesta stämma. Denna klänning var de lite stretch i med, men frågan är när ska jag ha tid att bära alla dessa klänningar?

I slutet av Juni så kommer jag ha jobbat alla helger som går(det är så långt schemat räcker), sen två veckor tillbaka är mitt kall helger. Men det ger feta cash!Det var ett tag sen

Men om man inte gör så mycket mer än jobbar så^^
Hos mormor häromdagen så hjälpte jag henne att klyva lite ved, och sätta om plantor. Vi kollade lite på tv, sen var jag helt slut. Efter en hel dags jobb.

Dagen efter på jobbet så kom det 3 pallar varor och chefen, som jag jobbade med, hon satt i ett möte med en säljare. Så det blev ganska mycket där den dagen. Man var lättad när det blev hemgång.

Igår så fick jag i uppdrag att köpa tändstift till bilen min. Köpte ett och var glad att jag fann det rätta, men så kom jag till pappa och då är det tydligen 4 till en bil ^^. Hur skulle jag veta det?:P Men åkte och köpte 3 till, sen for jag ut till mormor i regnet. Där var mamma och Kenth också. Hittade mina Barbie dockor! :D Har en Barbie lampa och den funkade, konstigt att vissa saker fungerar efter så många år.

Magnus, Ann- Sofie och Wille kom sen med, vi fikade och så, sen så började jag jobba vid 15.

när jag kom hem igår så hade jag och Marcus LOST kväll.

Just nu sover han här brevid, men det är väl dags att gå upp nu tycker jag, så ska väcka han.!

Idag blir det en pluggdag!
Tjohej!


Jobba

Nu är det dags för jobb, sen ska jag till mormor och sova där! ( no internet, har sex in the city marathon istället)
För imorn är det jobb igen och på kvällen ska vi grilla hos Marcus föräldrar! Mumma, för grilla kan man ju inte göra själv.

Oj då!

Ja min bil gick ju sönder för någon vecka sen eller två, den har inget batteri så när vi bogserade den så ställde vi den jämte staketet, det gillades inte
Haha trodde det först var en p-bot.  Men det var ju inte direkt så jag valde att parkera den så^^ Men nu har jag Marcus och den snälla grannen flyttat så att den står rätt! =)

It´s a beautiful day!

Så skönt är det ä med solen, känns knappt att man har vart på jobbet. Det gick så sjukt fort att vara där idag så det var inte sant! Fanns saker att göra hela tiden, så det var roligt. gosh vad folk gillar korv ^^

Denna kväll är planerad till en lugn kväll, av värmen så blev ja så sugen på paj, inte matpaj utan typ äppelpaj, Mumma! Men man kanske ska tänka på middagen först :P


Mumma

Idag så gjorde jag och Marcus mumma mat.
Egen gjord skagenröra och potatis, gott som satan!

har vart på ÖB med janne idag också, fick med mig en massa saker, haha men när jag lag upp det på bandet för att betala så slår det mig själv, behöver jag egentligen allt detta? näe egentligen inte men betalar glatt ändå.


Shopping sug!

Haha det märker jag att jag har när man sitter och kollar på tradera och hittar en massa snyggt.


Denna klänning vill jag så gärna ha!  299:- värt det?  (finns dock inte på tradera)

heh då förstår jag

Det var 12000 tecken som skulle skrivas inte ord, istället för att ha skrivit 196 ord så var det 1200 tecken, det är ju en liten skillnad.

Tisdag

Idag så ska jag inte sitta allt för mycket på internet, utan ska försöka skriva på mitt PM, men som vanligt så förstår jag inte riktigt frågorna som ställs, hallå det finns någon som kallas klarspråk, snälla använd er av det!

Senare så är det skytte klockan 18 och klockan 20 så är det möte på jobbet, spännande.

Shit vad varmt det är på nätterna nu, ingen ide att duscha innan sänggång för duscha måste man göra en gång till på morgonen.

Svenska Hollywoodfruar

Detta är ett roligt program som nu tar slut. Nästa vecka så börjar norska Hollywoodfruar, jag undrar ja om det blir lika bra det. Man känner ju inte lika stor likhet om de inte pratar ens språk. Fast jag ser väl i och för sig ingen skillnad alls mellan deras liv och mitt eget ^^. Så var det ju bra med det. :P

Haha

Marcus är rolig han.

Denna vecka jobbar han förmiddag och börjar halv 6 tror jag att det är. Igår sa han att han skulle chocka de på jobbet och faktiskt komma itid.
Men imorse så vakna han istället upp och var lite krasslig, så det blv inge chock eller jobb för hans del idag.

Jag känner mig förvisso också lite krasslig men tror på att om man är uppe i varv då blir man inte så sjuk utan man blir mera sjuk om man tar det lugt. Därför man för det mesta blev sjuk på lov förr, då tog man det lugt. Haha nu har man knappt några lov.

Måndag - Nya tag

Det är härligt att börja om på en en ny vecka.

Denna vecka innehåller plugg, skola och jobb.

Måndag - Skola
Tisdag -"ledig"
Onsdag - Skola
Torsdag - Jobb
Fredag - Jobb
Lördag -Jobb
Söndag - Jobb

Det är så roligt att jobba tycker jag, spciellt nu när man har börjat jobba två personer, Har jobbat största delen med Marie, det är så kul, vi är värsta teamet.

Det är inte speciellt jobbigt att ´jobba heller för att vi jobbar inte så fasligt många timmar så tiden går fort, det känns inte nu som om jag har jobbat 4 dagar irad och knappt haft någon helg att vila på.

Nu sitter jag och läser lite, ska vara utläst tills på onsdag, men det är ganska sköt att ligga lite föra, fast jag tror att de flesta kansk läste i helgen, så då är jg väl efter ^^.


Today

Jag hade ju tänkt berätta lite om filmen American Virgin, meen råkade somna efter 30 minuter så så är det ju lite svårt. Men det jag såg var bra, var bara så otroligt trött.

Men idag är en ny dag med nya tag.

Jobbet börjar kl 14-20, idag jobbar jag med Marie, jippie. Sen ska jag ut till Mormor min och där finns det knappt mottagning till mobilen, inget internet för den delen heller. Men det kan vara skönt att vara utan det ibland med.
Jag jobbar morgon imorn och eftersom jag är utan bil  och bussarna inte går så blir det mormor, men det känns lite som hemma eftersom jag har bott i det huset i 13 år.

Nu ska jag nog se på en film, bara vänta på att riset ska bli klart till matlådan. Marie kommer förbi och hämtar mig sen, vet inte vilken tid, men det blir nog bra!.

Yes!

Idag kom jackan min, den väldigt exklusiva, dyra saken. Den satt som en smäck dessutom. Hade befarat att den skulle vara för liten, men icke icke.

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem, han hade hela dagen på sig och fixa fiskesakerna han ska ha imorn, men en timme innan jag kommer hem då sätter han igång. haha Marucs Marcus, det där med planering är nog inte den starkaste sidan. :P

Ohhh

Alltså fatta vad många som har sätt denna video

över 200 miljoner visningar!!


Demo

Me lika Britney, men undra om hon tänkte till när hon inte ville ha telephone eller umbrella som sina låtar. visserligen så kan man ju inte förutspå framgång men ändå ^^


Demo versionen, tror inte den hade låtit som denna om hon hade gjort den på riktigt.Haha woho

Nu kan jag och Marcus leva flådigt denna månad, med denna utbetalning från aktier.

Äntligen Midsommar

Den kollade jag på imorse.

Svenska filmer är ju lite en klass för sig, vet inte om den klassen är så högt rankad men.

Det kändes som om jag hade sätt den förr, ett gäng som är glada vid en tillställning, så händer det något, några är otrogna, nästa år så har de samma tillställning igen, då med nya familjekonstruktioner och det är helt normalt.

Sen så har jag blivit ganska film störd sen gymnasiet då vi satt och analyserade ett X antal filmer.
De som har klippt ihop filmen borde ju ha sätt felen de gjorde annars så är det ju blinda.

Vid ett tillfälle: En tjej står och minglar, hon har en likadan klänning som mig så därför jag lag märke till det, i nästa sekund så står hon och sjunger i en kör. En människa kan omöjligt vara så snabb.

Så denna film är nog inte något jag varmt rekommenderar.

Vem äter stumpor?

För på någotvis måste de ju försvinna, jag fattar inte hur man kan ha så många stumpor som inte har någon partner. Nej nu åker alla i sopen, den andra hälften kommer ändå aldrig tillbaka.
Högen av ensamma strumpor.

varför?

Har KRAV bananer plast runtom sig, det kan väl inte vara speciellt miljövänligt?

god morgon

Tvättar Lina är i farten, eller är nästan klar nu.
Så skönt att tvätta bara lite varje vecka, än att ha värsta berget.

Idag är det som sagt jobb, det är jätte roligt att jobba tycker ja, det händer alltid något nytt och ingen dag är sig lik. Denna tid är dock jobbigast då alla kommer ut till sina stugor och ska lägga i båten och då ska de ha en massa saker som vi inte har, bla bla. Hah hatar konstiga frågor, men det är bara att säga bestämt nej det var vi inte, istället för att stå och vela. Nej nu blir det nog en film.
Ses!All about SteveJag har en väldigt bra förmån på mitt arbete att få hyra film, galet bra för en filmälskare som mig.

Idag så blev det All about Steve. Haha det var en lite underlig film, det var lite svårt att förutse vad som skulle hända i slutet, så det var faktiskt positivt!
Skådespelarna gjorde en bra insats.

Det handlar om en tjej som är ganska inne i sitt arbete som korsordsmakare? hon är väldigt smart och kan det mesta. Men hon kan ha en tendns att prata lite för mycket.
Killen är en i ett team som åker runt och filmar de hetaste nyheterna för ett stor tv kanal.
Dessa två möts genom att deras föräldrar är bekanta och de ordnar en blinddate. tjejen har inte träffat någon på mycket länge och ja milt sagt så är nog hon ingen höjdare på dejter. Vldigt "rätt på".

 

Sova

Ja det borde ju vara en idé, men är så pigg!

Blev nog lite för mycket socker för min del idag. Men om jag läser en bok från kursen så somnar jag nog på stört"

Vad är det för

Speciellt med denna dag?


När jag åkte hem från jobbet med bussen så var den en massa tjejer som klev på uppklädda vid olika hållplatser, men det kanske är studentskivor som är i farten, vad vet en gamling som jag haha.


Här har vi en annan gamling, men med okänd ålder. Men man kanske kan kolla upp det genom att räkna ringarna, det funkar ju på träd?"!
 
Var en som frågade vad han hette för något, var tvungen att tänka till för vi kallar han bara kisse och de lyssnar han till, men kom påre, Pelle.

Jobb dag

Idag har dagen bestått av jobb.

Började 11 och slutade 17.

NU är ju kvällen ung men känner mig lite trötter. Måste upp imorn vid 7 med för att tvätta, haha det ser jag mycket fram emot ^^.

Imorn så var det många bud på när jag skulle börja,  16, 14, 9. men tillslut så blev det 15. Så det innebär att det blir jobb med Marie :D.  Vi är ett riktigt bra team må jag säga. Men träningen ska det bli bättre på från team Shells sida.Hm man kanske ska färga håret, dock kanske inte så mörkt

Hej hej godsaker

Jag tänkte låna er ett tag.Så kan det gå när man väntar besök


JanE


någonsin berättat?

Att min bror är det största klantarsel som någonsin har funnits på denna jord, han snubblar på allt.

Inhandlat

Igår så köpte jag en jätte söt liten byrå på indiska, den var gjord av återvunnet material.

istället för att ha ett vanligt smyckeskrin som inte brukar vara speciellt snygga så ska jag ha örhängen där i, tappar lätt bort de annars.Rolig dag!

Idag var mitt arbetslag ute hos Ida!

Jätte roligt, hon bodde så otroligt fint, visst det var en bit ut på landet, men så himla värt att bo där ute!

hennes häst var jätte snäll, lite som en hund. =)

Vi skulle ju plugga, men vi kanske gjorde lite annat också. Det var ju så härligt fridfullt därute.

jag lånar lite bilder från Emily
En av hundarna som fanns på gården följde med oss till sjön och hoppade i på en gång, en annan hund var också med men den var inte lika badsugen ^^


 

Jag vill också ha en systemkamera, det är mitt nästa mål!

Systemet

Tycker det är lite kränkande att gå in på systemet så gör det inte så ofta, eller haha har inte kunnat göra det så ofta. Men ibland så får man uppdrag av pojken sin och då måste man.

Köpte lite öl till han och innan man ens har fått upp plånboken så tjatar de om legg, men hallå tror de att jag går in och handlar utan att ha åldern inne,??! Det är ju stenhårda där, skulle aldrig falla mig in.Kommer att tänka på det som hände på ålandsbåten tror jag det var som Joanna berätta, då lag hon upp lite kinder och någon alkoholhaltig dryck och den i kassan sa:

- Du det är 20 på de där.

Som om man inte vet det, man handlar inte om man inte är tillräckligt gammal, inte här i Sverige i alla fall.


Aj då"

Hm nästa gång ska jag nog gå på min intution.

Jag åkte med mamma till mormor och när jag gick hemifrån så tänkte jag tanken, stängde jag av spisen?

Men sen slog jag bort den tanken och intalade mig själv att det gjorde jag nog. Men icke icke. Som tur var så är ingen skada skedd, men antar att det inte så bra om den står på ett X antal timmar.

Ingen vanlig skola!

Utan idag ska vi hem till Ida och arbeta ! :D

Lite annorlunda men jag tror det är bra, får vi se hennes hästar, Ida är en sådan härlig människa.! =)

Norrlänningar kan man säga så mycket annat!

Nej nu ska jag bege mig mot bussen.

Nu

Blir det mannagrynsgröt med min älskling för 4 pers.

hur fixade jag sådär stort text?

Det känns bra!

Nu kom jag hem från affären.
Idag har jag försökt handla så ekologiskt som det går, eller nyckelhålsmärkt. Vissa saker så finns det inte som ekologiskt vara, som min favoritdryck multivitamin. Men att göra ett försök är en bra start. Som laktosintollerant så hittade jag ingen mjölk/ filmjölk som var ekologisk. Förpackningen var återanvänd, men är inte säker på innehållet.

Om man tänker efter så är det inte så himla mycket dyrare, kanske 3 kronor mer per kilot på bananer, några kronor mer för en kaviar. Vad som är lite dyrare är köttprodukter, där kunde det skilja ganska mycket i pris, men det känns bra i hjärtat i alla fall.

Krav logga                                  

Vi har fått kolla lite på filmer om detta i (skolan). Jag tycker det är lite sorgligt att de i andra länder får kämpa så hårt för att vi i väst ska få ha bekvämlighet.
Som exempel så så av det priset vi betalar för en tröja så får arbetarna 1-5% av summan, det är INGENTING! Det är inte bara en arbetare heller på en tröja, först ska bomullen plockas sen ska den färgas, så ska det sys. Det är många arbetare på en tröja men ändå får det inte mycket pengar. De jobbar också sjukligt mycket timmar. En månadslön kan ligga på 70kronor.

Hur det går till i de där fabrikerna vill man nästan inte tala om, de sättet som de anväder sig av när man färgar kläder, de kemikalier man använder, de är helt förbjudna i Europa. Där står arbetarna dag ut och dag in med knappt några skydd. De får knappt tid till att sova och de flesta har en ständig oro för hur ekonomin ska gå ihop.

Så jag ska i alla fall fösöka tänka på detta och inte handla en massa onödig mat som kommer från dåliga förhållanden.


Skytte

Nu ska jag iväg på skytte snart. Håller på att skriva en matlista med för veckan, ska förbi Östhammar och där kan man handla lite mera saker än här.

se ya tonight! Förhoppningsvis med lite bilder också ^^

God kväller!

Nu har denna dag också gått då. Dagarna bara flyger iväg och vad har jag egentligen gjort?

Efter hyllorna så blev det mest tv tittande, gjorde mat, var inte alls sugen egentligen, hade ont i huvudet. Men måste ju ha matlåda imorn så då var det lika bra att laga.

Gick till Mamma en sväng, hehe sååå mycket skönare nu när hon bor nära :)

Var duktig att slänga pizza kartongerna från i helgen vid återvinningsstation istället för soptunnan.
Vi håller på med hållbar utveckling just nu i skolan ( så får man ju inte säga, men universitetet då) så då tänker man lite extra mycket på hur man egentligen gör.
Som nu kanske det inte är så bra att tv står på i ett rum när jag sitter i ett annat, samma sak med lamporna. Lite småsaker sådär.

Snart kommer älsking hem, han jobbar eftermiddag så då är det nästan lite som att bo själv på dagarna, tack gode gud att han inte jobbar natt. Men man får med tid att göra saker, jag gillar att gå runt och fixa, var sak har sin plats. Så nu är köket skinande rent. Marcus gjorde milkshake igår och ja det syndes! Det var prickar efter att han hade vispat överallt, nästan upp i taket, hur lyckas man ? haha


Fan vad bra!

Haha idag har dagen gått lite upp och ner.

Imorse trodde jag att jag skulle sluta klockan 12, kollade schemat och då var det en uppsamlingspass som jag var tvungen att gå på som var mellan 15-17. Attans vänta i 3 timmar är ju inte så roligt.

men så loggar jag inte på studentmailen och där står det att jag har fått godkänt i den kursen jag skulle ta igen i, eller jag hade missat två lektioner då jag var på Gran Canaria.

så då behöver jag antagligen inte gå tänkte jag och åkte hem vid 12 ^^. Naajs

Väl hemma så gjorde jag något som jag och Marcus tänkt länge men inte orkat typ.

Fixat hyllor till vår garderob, lite värdelöst att ha en garderob man kan hänga in saker i när man inte har något att hänga in, bättre då att kunna ha hyllor, sagt och gjirt. Så nu har jag sågat till ex antal brädor och lag på presentpapper så att det skulle se lite finare ut !
Jag är händig när det gäller!

nej usch nu har jag så ont i magen så nu blir det till att vila.

Gjorde tyvärr ingen "före" bild. Denna bild kan väl kalla mellan bild för såhär tomt är det inte precis nu.


Tradera

Idag gjorde jag världens fynd känns det som, om den nu passar.

En helt okej jacka för 1 krona + frakt på 55 kronor.

är inte det helt otroligt?
Behövde en jacka som tål lite vind, så hoppas att denna är bra :) och passar. Man kan ju aldrig vara säker men för 56 spänn så är det lite skit samma :P får väl sälja den annars då.

Klicka för att visa Megabild! Vårjacka Casual Wear

Teen mom

har jag suttit och kollat på hela dagen, eller nästan i alla fall.
Tycker det är lite gulligt.
Det är om fyra tjejer som får barn väldigt tidigt.
Det är ett par som adopterar bort sitt barn och det roliga är att jag tror att de skulle klara av att ta hand om ett barn bäst, de andra har ingen pappa eller håller på att göra slut. Medans detta par är 17 år och han vill fria till henne.
Så sött!
Teen Mom

snyggt"

Snyggt klippt, det är ju inte Britneys låt men den som har gjort videon är duktig, jag vill också ha en mega dator med massa plats och en massa tid, då kanske man skulle kunna åstakomma något coolt.

Låten är föresten bra och Lady Gaga är en klass för sig


Kväller

Idag har vart en grå dag, haha jag och Marcus måste komma på något att göra förutom att se på film. Det är inte ofta vi båda är lediga en hel dag samtidigt .
Något förslag?


Bra låt!

As bra låt


V-Factory

Lördag kväll = finner minnen på youtube

Då sitter jag på Youtube och kollar på videor som väcker minnen till liv, min stora idol!

Heh plutt han var då den 4 juni 2004.
Minns att efter det sändes så var vi hem till pappas förra tjej Helena och skulle hjälpa hennes mamma att flytta, då frågade hon vem jag tyckte bäst om,  "Han med röda kepsen"Denna låt kom ut på "det bästa av idolerna från 2004" Eller något liknande, men då hela låten. Kommer ihåg att jag åkte in någondag med mamma och kenth till Uppsala och då lyssnades det bara på denna låt.Första musikvideon, var hos pappa och den spelades innan nyheterna klockan 22. Ville då egentligen vara hemma hos mamma för där kunde man spela in ^^ thank God for youtubeSlut för nu

Mer tjejjig film

Igår så var Joanna här och då kollade vi på en lite mera tjejjig film. Bratz.
De handlade om 4 tjejer som skulle börja high school. De var bästa vänner och skulle vara vänner livet ut.
Men på high school så finns det olika "klickar". Olika typer av personer och man är ingenting om man inte är med i någon grupp. Dessa tjejer hade olika intressen så med tiden så gled de från varandra.
Efter två år så hände det någonting och alla fick kvarsittning. Där så ville de bli vänner igen. Det var bara det att rektons dotter ville sätta stopp för detta.


haha som ni ser en ganska typisk tjejfilm.

Den var hemsk

Imorse så satte jag igång en film som Marie inte ville rekommendera till någon. Jag är en sån som vill se allt så såg den ändå, jag brukar ofta läsa böcker som handlar om barn som blir misshandlade och liknande, inte för att det är speciellt trevligt att läsa om men tycker om verkligheten, att det finns så otroligt sjuka människor i världen. Detta var en film som var baserad på en verklig händelse.

Det handlade om en tjej och hennes syster som flyttade till deras faster för föräldrarna hade dött i en bilolycka. Fastern var inte överförtjusta i flickor, hon hade fyra pojkar själv och hon tyckte om att bestraffning, de behövde inte ha gjort något stort utan bara något litet så blev hon jätte sur.


Love <3

Idag kommer min älskling hem från sitt lan.

Så jag köpte lite blommor, men också för att det är så skönt med helg!
Blev även inhandlat lite smått och gott från en affär som skulle upphöra

Bil J*veln!

Idag så skulle jag åka och tanka, innan bussen skulle gå vid 11. Hade egentligen inte behövt åka in så tidigt men ville köpa en vårjacka. 

jag skulle åka och slänga lite glasflaskor med, så började bilen att hacka fram, tänkte att det här går inte så var påväg att vända hemåt igen när den stannade tvärs över vägen, fick men hjälp av startmotorn den att ställa sig brevid vägen i alla fall. men ville inte pusha startmotorn för hårt för  den är väl redan bytt 4 gånger i min ägo, vilket är kanske är 8 månader.
Jag tänkte ta telefonen, meen med min tur så låg den hemma, jag glömmer väl aldrig mobilen annars?!
Gick hem och hämtade telefonen och gick till OK och köpte en dunk och fyllde på med bensin, tänkte att det var därför att den hade dött. Men det funkade inte.
Så nu står den där, ringde pappa så han skulle komma senare och kolla på det. Jag tror att det är något med batteriet. Haha man lär sig lite om bilar i alla fall.

Men jag blir så less på bilen! Tur att jag inte behöver den denna helg i alla fall.
Jag var in till huset där bilen står alldeles utanför staketet och förklarade att den inte funkade att det var därför den stod där. Så de inte skulle tro att det var fuffens.
Frukost

Har vart uppe ett tag, får i mig lite frukost nu sen ska det städas.
Ett tips köp inte Icas stora blåbär, de är blä och smakar inte alls gott, just nu äter jag de för att de ska ta slut.

Filmen

Kan jag säga att den var lite sådär.. Såg inte hela för jag kom på annat att göra men såg inte komedin i det hela.
så den är nog bara värd 2 pinnar av 5

Trust the man

Får det bli, är en liten fegis så en romantisk komedi låter toppen

Nu har det svettats!

Har vart hos Marie och vi körde ett program som Paolo Roberto hade gjort, tog nog en timme. Sen hade jag med mig jordgubbar, mumsigt!

Jag trodde då att min älskling skulle komma hem idag, men icke då, det blir imorn. Haha en natt till då, men antar att det är nyttigt att vara ifrån varandra :P. Men han var hem en stund idag!

Imorn börjar jag klockan ett vilket betyder att jag kan åka hemifrån halv tolv. Så denna kväll ska jag vara uppe lääänge, eller hm är trött. Ska se en film kanske :) ja det låter ju som en bra ide.

Haha har ju en del, vill inte räkna ihop hur mycket allt har kostat, men runt 140 filmer kan jag gissa på och några serier :S. Saatans vad det svider i plånboken.

så skönt!

att få sova!

Nu är det frulle tajm, sen bär det iväg till skolan, ganska hård dag idag, men det ska nog gå bra :)

När jag kommer hem så ska jag försöka att damsuga lite, vi behöver verkligen en ny damsugare, så det får nog bli nästa inköp!

Nej nu

Så blir det sängen för mig! Utan älskling inatt men igår fick jag ha han för mig själv :) Men det går bra jag är så trött! så kommer somna gott.
så nu får man äntligen får sova mer än 6 timmar!

Det slutade bra på andra avenyn Kim <3 Liv
AHHH

efter 2 och ett halvt år är den bästa serien i modern tid slut :'(


Schule

Jag överlevde en natt till utan Marcus, men det kanske beror på att jag var så jäkla trött, vaknade inte ens vid 5 som jag har gjort varje morgon hittills. Gå upp 6 och vara igång till halv elva på kvällen gör vem som helst trött tror jag.

Nu sitter jag i skolan och väntar på en föreläsning, inte så kul. Lika dant imorn att vänta i två timmar.

Sen ska jag nog till Janne och hälsa på en liten stund.

tjingeling!

hm

Så här går det när man läser bloggar samtidigt som man lagar mat, det blir brunsås över hela spisen.

Tv kväll

så de hette duga om det inte hade vart för att jag jobba, men med dagens teknik så går det ju faktiskt att spela in så får gotta mig i 3 timmar imorn istället.
Top model 13
Hollywoodfruar
Petra Mede show
Den sist nämnda brukar jag inte kolla på egentligen, men the Man är med ! Så då är det ju självfallet att man tittar
Bild
Mannen är även den 4:de sexigaste i Sverige enligt Veckorevyn

Woho eller buhu?

Det är frågan jag ställer mig själv när jag kommer hem med 9 filmer för 147 kronor.
hah billigt men inte så¨bra med mitt köpstopp, fast å andra sidan så sa jag ja till jobb från 16-22:30, så kommer ju tjäna lite pengar då tänker jag.
Det blev

god morgon!

nu är klockan 6:10 och jag har precis fått i mig frukost, ska väl pallra mig iväg till bussen snart.

Idag är det skola, det är en ny kurs som börjar, men går inte så länge idag, till 12. Skönt!

Hoppas ni får en trevlig dag!

Denna vecka

Tänkte jag ha ett köpstopp för mig själv, det höll på att skita sig direkt när jag började funderade på om jag och Marcus skulle åka till Thuns imorn, han behöver kläder men jag tror inte jag skulle klara av att åka dit och inte köpa någonting, hm så ska nog inte lägga fram de förslaget ändå.

Men vi får se hur det går denna vecka.

Något som måste ses:

Är Lost!

Jag och min pojkvän håller på att plöjer säsongerna nu, eller aa vi har inte kommit så långt ännu.
Marcus har nämligen inte sätt det förr och han tyckte att de var lite konstigt i början(haha då har han inte sätt de andra säsongerna) men nu börjar han komma in i det.
Jag själv som har ett litet kasst minne vad det gäller detaljer i filmer blir också överraskad i vissa stunder.
Jag är inte heller till så mycket till hjälp om han vill veta något i förväg.
Jag har de 5 första säsongerna, ville ha 6:te med men det går tydligen på tv i U.S.A nu så det kanske inte är så konstigt om det inte har kommit ut på box än^^

Underbara kväll!

Nu är det inte så lång tid kvar till sovdags, ska försöka komma i säng itid denna kväll, för annars är det samma visa som händer varje morgon, att man ångrar sig.

Min plan var väl att skriva ett arbete, men är så otroligt trött!

Idag så har jag vart på namngivningscermoni, min plastpappas brors barn barn var det som fick namn, Liam och Milton. Jag kanske inte känner barnen så jätte bra, men det var roligt ändå. Men det var kallt, var nere vid havet. Men som tur var så fikade vi och så inomhus. Men man känner sig ganska urblåst ändå.

Sen nu precis innan jag kom hem så var jag och mamma ute på promenad, skönt när hon bor nära nu :)

Marcus är på lan han så är själv, det är lite ovant eller kommer att bli ovant att sova själv. Hah men man måste väl lära sig någongång :P

Hemma

Från jobbet, har vart en massa idag att göra, inventering och påfyllning av allt. Att jobba på en mack är väldigt roligt!

NU ska jag mysa med min älskling som jag saknat idag.

God morgon alla glada

jag harvart uppe sen halv 8 och städat, tvättat.

Det är roligt när man börjar se lite resultat, men jag har inte vågt damsuga än, tänker på mina grannar ja ^^

Vad jag inte fattar är hur sopkorgen kan bli så full på en gång, slängde den igårkväll och nu är den full igen. jag och Marcus behöver nog ha en egen container för oss själva tror jag.

nej nu ska jag fortsätta, senare vid 13 så ska jag jobba så vill bli klar innan dess.

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0